Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לוטוס אלן 2+2 מודל 72 למכירה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למי שלא מכיר, מצורפות תמונות של מכונית כזו, והשם הנכון הוא Elan +2 (רק 2 אחד...).

זו מכונית מדהימה, עם מנוע 1600 DOHC של לוטוס שמוציא כ-126 כ"ס. לגבי התנהגות הכביש שלה, המגזין MOTOCAR כתב שמבחן הדרכים שנערך למכונית שינה לחלוטין את הסטנדרטים של המגזין לגבי התנהגות ואחיזת כביש.

בברכה,

קובי

lotus4.jpg

lotus-elan-2s_2.jpg

std_lotus-elan+2s-interior.jpg

std_LotusSide.jpg

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
מה מסמל ה 2+2?
לא Elan 2+2, אלא רק Elan +2. זה מסמל את העובדה שלמכונית יש גם ספסל אחורי סימלי לשני ילדים, ובא להבדיל את הדגם הזה מה-Elan הרגילה שהיתה דו-מושבית טהורה.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
מוזר כי יש גם מוסטאנג 2+2
זה לא מוזר בכלל. ראשית, כתבתי כבר קודם שהלוטוס נקראת Elan +2, ולא 2+2. מעבר לזה, הכינוי 2+2 נפוץ בעולם הרכב ובא לתאר דגמי קופה עם ספסל אחורי קטן וסימלי. לכן אילו לא מכוניות 4 מושבים מלאות, אלא משהו כמו "2 מבוגרים ו-2 ילדים", ולכן 2+2. דגם נוסף שנקרא כך הוא יגואר E-Type 2+2. להבדיל מדגם הקופה הרגיל, היה לו ספסל אחורי נוסף.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

לכולם ובמיוחד לקובי !

תודה על העזרה בתהליך המכירה של הלוטוס.

קובי, כרגיל אתה צודק השם הנכון הוא Elan + 2, מקור הטעות במודעה שפירסמתי ב-Classiccar.

המחיר הנקוב 30,000 ש"ח מבוסס על מחירון בריטי למצב "POOR" בהוספת מקדם מיסוי.

אשמח להעביר את המכונית לידיים מסורות ואוהבות.

דני ברגר

פורסם

זה כסף שאין לי, ואין לי גם כסף להחזיק ולשפץ אותה.

כל אחד רואה את העושר באופן אינדיבידואלי. תן לי 250K ש"ח ואני לא צריך יותר כלום.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
זה כסף שאין לי, ואין לי גם כסף להחזיק ולשפץ אותה.

כל אחד רואה את העושר באופן אינדיבידואלי. תן לי 250K ש"ח ואני לא צריך יותר כלום.

מצבך טוב יחסית, אני הייתי מסתפק ב10000 לקנות אופנוע, עזוב 350 ש"ח לחברות למועדון גם טוב.....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...