Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה נראית שברולט אוויאו אחרי שפגשה בדרכה גלגל (לא צמיג ..) קומפלט, מנופח ותקין - של משאית ..

סיפור והמשך אחרי שאחזור מבית החולים ... למי שאכפת , אני בסדר גמור :)

נ.ב כרית אוויר - כואב!

IMG_0625.jpg

IMG_0626.jpg

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא בדרך חזרה מלטרון ... אבל כן קצת לפני קסטינה..(קרית מלאכי)

בכל אופן , אני נוסע לי בנתיב האמצעי... חוזר לימני כמו טטלה (דיסק טוב היה ..אז זרמתי על ה80),

פתאום,

הנבלה שלפני החל מזגזג .. עד שקלטתי במה מדובר , ראיתי גלגל של משאית מונח לו באמצע הכביש.. בשניה האחרונה שברתי ימינה, ובום, צד שמאל עולה על הצמיג , ואני זוכר בעיקר הרבה עשן בגלל הכריות אוויר... מתגלגל לצד כמה שאפשר (קצת קשה עם ציריה וגיר מרוסקות)

בודק שהכל תקין ויוצא החוצה.. בערך 20 מטר לפני אני רואה טריילר ענק, באו אלי 2 "אחינו" (ערבים בשפה אחרת) ושאלו אם הכל בסדר וכו, (פה עוד לא נפל לי האסימון), לאט לאט אני מתחיל לקלוט מה קרה, לקחתי את המצלמה הדיגיטלית ורצתי לצלם את הגלגל שנשאר בצד.., אח"כ אני חוזר , ו"אחינו" עדיין יושבים להם..

מפה לשם אני בא והם שואלים אם הכל בסדר.. ואני מתחיל להגיד להם "מה!? איך יכול להיות שמשאית נפל לה גלגל והבנאדם לא שם לב!!" והם עונים לי "וואלה אחשלי לא יודע.."

בקיצור מגיע משטרה וחברתי (שתחיה) באה לעזור לי ולהיות איתי, מפה לשם אני פתאום קולט... רגע.. למה המשאית פה.. למה היא נשארה פה יותר מדי זמן

ואז השוטר אומר לי "צילמת את המקום שנפל לו הגלגל?"

ואני כזה... אההה?! זה הוא ?! (פה נופל האסימון ..), מפה לשם לקחתי פרטים (כל פרט אפשרי..) צילמתי את הכל (תמונות תכף ..) , וביקשתי בקשה פשוט ..

תחתום לי בבקשה על מסמך שאומר "אני _שם מלא_ ת"ז - מודה שהגלגל שפגע ברכב XX-XXX-14 שייך לי"

"לא ! אני לא חותם לך על כלום ! אני יודה לחברת ביטוח הינה אני מודה!"

בקיצור לא הסכים , כך שהדבר האחרון שנשאר לי הוא, לשאול את פרטי השוטר.. שכן הוא בטוח לא ישקר,

ביקשתי ממנו את המס' אישי שלו והוא ענה "אני סתם שוטר אני לא קשור"

אמרתי "אוקיי .. אבל אתה עד, אז תן לי בבקשה מס' אישי ושם"

הוא ענה לי "ממתי שוטר נותן פרטים לנהג?! איפה שמעת על כזה דבר, עד עכשיו היית נחמד מה קרה"

ביקשתי שוב את הפרטים, והפעם הצמדתי מצלמת וידאו לפרצוף שלו.

פתאום , הוא החל לגמגם .. פתאום הוא מדבר בשפה אחרת , אבל נחשו מה? לא לא.. השוטר האמיץ לא נשבר! יתרה מכך ..

הוא איים עלי !

אמר לי "אתה רוצה שאני אהיה שוטר? אין בעיה, איפה השלט נהג חדש שלך?! עכשיו אתה מקבל דו"ח!"

בקיצור הסברתי לו שהשלט נפל ועף בזמן התאונה, ומה גם שהוא לא ראה את הרכב בנסיעה ואין לו שום הוכחה שאני נהגתי ברכב.. אבל זה לא חשוב , הוא נרגע והלך לצד ..

בקיצור , עזרה ממשטרת ישראל .. לא תהיה כאן. אז צילמתי.. צילמתי כמה שאפשר.. בתקווה שיהיה בסדר עם הביטוח ..

עכשיו 17:40 .. התאונה הייתה ב 14:30 ועוד לא הגעתי לבית חולים כי הרכב החלופי של ניו-קופל בושש להגיע ... צריך להגיע עוד 10 דקות ואני אזוזה לבית החולים ... תמונה שלי אני אעלה יותר מאוחר :)

אישית אני מרגיש מצויין .. חוץ מכך שהפרצוף שלי חצי אדום .. והכתף .. והצוואר ... ואממ אני לא שומע באוזן ימין ...אבל חוץ מזה בסדר..

שיהיה לכולכם שישי רגוע... ושלא תדעו גלגלי משאית ברבכם.

שבת שלום.

אורן.

IMG_0601.jpg

IMG_0617.jpg

IMG_0624.jpg

פורסם

השוטר האידיוט, במקום לתת לי פרטים כמו בנאדם, (ובכלל החוק אומר שהוא חייב לתת לי מס' אישי)

התחיל לאיים עלי שיתן לי דוח על נהג חדש...

נהדר שיש על מי לסמוך ..

פורסם

אורן, אתה נהג חדש???:shock:

לא מבין מה הבעיה של השוטר לשמש כעד ראיה.

רק הוכחתי לי עכשיו כמה חשוב להסתובב תמיד עם דיגיטלית ברכב (אני כל הזמן אומר את זה ומשאיר אותה בבית..:x )

לאור ההוכחות החותכות שיש לך ביד,והמחשבה הפשוטה שמדובר ברשלנות באחזקת גלגלי המשאית,

הייתי משחיל לזוג "אחינו" תביעה כמו שצריך (צוואר, כאבי ראש וגב ושאר נזקים)!!!!

רשלנות שיכלה לגמור אותך ואת הסביבה בכלל! חייבים לתת את הדין לרשלנים!

אמיר.

פורסם

אני נסעתי מלטרון לזה התכוונתי,ראיתי את התאונה ולא ממש הבנתי מה קרה,האוויו היתה מרוסקת ומשאית לפניה.

עכשיו קצת יותר ברור.

פורסם

מעבר לזה שנהיה מפחיד לצאת לכבישים, אין לי מה להגיד, איך גלגל של משאית שמחובר לפחות עם 10 ברגים או יותר התעופף לו ?

אורן, אסף שמיר לא בצד הזה של המשפטים ?

הייתי אומר שתנסה להתייעץ איתו, אולי הוא מכיר מישהו...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אסף שמיר בהחלט בצד הזה של המשפטים, הוא מייצג גם נפגעי תאונות דרכים.

ולגבי הצילום בוידאו, חכם מאוד. ברגע שמתעדים אותם הם משתנים לגמרי. הכנסתי פעם שוטר ללחץ אטומי עם דיבור מהיר מספיק וטייפ מנהלים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

העיקר שאתה בסדר !!!!!!!!

והכריות אוויר זה טראומה לא קלה, במיוחד הריח שנחקק בזיכרון,

בקיצור חוויה לא קלה

אבל יעבור לך תוך שבוע שבועיים :-)

לפחות זאת הייתה אוויאו ולא GTI :wink:

Greddy Type S - טעם החיים 8)

• תוכן חדש...