Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז לאחר שהשארתי בהתחלה את הקיקר בתיבה אז שבניתי ללאנזר לא אהבתי את הבאס ושוב ניכנסתי למעגל של התלבטויות רבות בין האופציות לבנית תיבה ע"פ קיקר לבסוף החלטתי ללכת על תיבה פתוחה [פורט מחצה]

2.25CF

38HZ

החומרים עלו 110 שח הבניה נעשתה על ידי וחברי.

אין עוד רשמים היות והתיבה עדין בהליך בניה[איטום ברגע זה נעשה ע"י סיליקון אקרילי וכרגע התיבה בזמן המתנה של 20 שעות לייבוש והתאדות מלאה של האדים]

אני מקווה לא להתאכזב ומחר אני מתכנן לחבר את התיבה ברכב עם הCOMP VR ועל הדרך להרכיב את הקבל 1F שיש לי בצד.

לפניכם התמונות [מצטער שלא צילמתי את הליך ההרכבה פשוט בזמן ההרכבה שקענו בעבודה ושכחנו לצלם ]

אגב תמונה של התוכנית של התיבה מצורפת למי שרוצה לייצר לו תיבה דומה.

שבת שלום.

PB112578.JPG

PB112579.JPG

PB112580.JPG

PB112581.JPG

PB112584.JPG

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה לכם.

אגב מיקי התיבה דומה לזו של חבר שלך [יא נקניק]?

פורסם

כן אבל דבר אחד לא הבנתי ... מזה החורים האלה לכבלים ?!?!?!?! תעשה עם טרמינל כמו בן אדם.

לא הייתי מאמין עליך טרמינל לא בעיה למצוא.

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

אין אצלי טרמינל הברגה נורמאלי כמו שצריך. יש רק תלחצנים של פעם מהפלסטיק' ועדיף לעשות חורים ולהשחיל לכל סליל כבלים ולעשות את הגישור מחוץ לתיבה מאשר להשים טרמינלים מגעילים של 5 ב10 שיעשו לי אולכוס.

פורסם

יפה אסף תתחדש אני מחכה לתגובה שלך אייך התיבה.

תגיד היא בכלל נכנסת ב 205???

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

אם התיבה של הלאנזר נידחפה לבגאז גם זו הבעיה איתה שהיא ארוכה מדיי והמגנטים של האובלים יושבים קצת עליה והמגש טיפה מתרומם ..לא משהו רציני מדיי.

פורסם

יוו אסף אחי אני רואה את התיבה ומתרגש בשבילך אחי. היא יצאה פשוט פצצה!!!

באמת שהפתעת אותי שהצלחת לבנות כזאת תיבה אחי!

אני כל כך מחכה לשמוע ממך תשובה על הבאס שיהיה מופק ממנה ומהקיקר, כל כך רוצה שתיהיה מרוצה!!! תודיע לי!

SPL - 143.6DB

"

פורסם

חברה גיליתי שעשיתי טעות חמורה .

במקום 40 סמ עומק התיבה היא 32.5

..

מקווה שבכל זאת התיבה תעשה את העבודה.

פורסם

הזהב.

זה לא היה כלול באריזה זה הבאתי ממקור אחר.

ביזה תיבה הקיקר שלך ?ואיך הוא נישמע?

פורסם

אני לא מאמין, איך זה קרה שטעית במידה??? זה ישפיע מאוד על הצליל אסף. אני מקווה שבכל זאת תאהב את הצליל, אם לא , תצטרך לבנות את הדופן האחורי שוב, כי 8 ס"מ עומק זה משמעותי מאוד בתיבה הזאת!

SPL - 143.6DB

"

• תוכן חדש...