Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.iaroc.org.il/phpBB2/viewtopic.php?t=673&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=

במקום להיכנס למריבות,אני חושב שג'ימיקאנה מול הראסטות תפתור עיניינים (ותיתן הרבה פרנסה למוסכי סמל"ת).

ד"א- ראסטות זה הומור שלנו..ראסטות .... RUST... :lol:

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דווקא נראה לי שרוב האלפיסטים (חוץ מאחד או שניים) נתנו הרבה כבוד ל-106 בשרשור הנדון (יותר כבוד מאשר הפרארי קיבלה כאן בשרשור המקורי...), כך שבעצם לא היה בכלל מקום למריבה.

או שמא הכל מלכתחילה נובע מפרובוקציה של אנשים בעלי אינטרס לייצר פרנסה למוסך ? :wink:חשוד מאוד!

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
חברה זוהי הכרזת מלחמה לא לעבור על זה לסדר היום

ועוד איך לעבור על זה לסדר היום. בגלל אחד שמקשקש שטויות ואח"כ אומר "זה הכל בצחוק" אנחנו צריכים לקפוץ?

הבנו את הראש של הבנאדם, זהו. נגמר. לא צריך להפוך כל שטות למלחמת עולמות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

וואייייייייייייייייייייייייי אפילו לא שמתי לב שזה הוא אני אומר לכם זה כח עליון ששומר על הפורום מפני אנשים כאלה

RSi

פורסם
וואייייייייייייייייייייייייי אפילו לא שמתי לב שזה הוא אני אומר לכם זה כח עליון ששומר על הפורום מפני אנשים כאלה

בוודאי. ידו של האל בכל. (שנתחיל לסגוד לעומאר? :D )

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

לא קשור בכלל למאה ושש.בטח שלא הכרזת מלחמה.

סתם מעצבן.(ונראה לי שיש לי קילקול קיבה מאתמול) :(

אהבתי את "טוב לי לחיות בבועה"....

BUBLE BOYS.... :lol:

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
לא קשור בכלל למאה ושש.בטח שלא הכרזת מלחמה.

סתם מעצבן.(ונראה לי שיש לי קילקול קיבה מאתמול) :(

אהבתי את "טוב לי לחיות בבועה"....

BUBLE BOYS.... :lol:

יש גזים? :wink:

חכו חכו Romeo יתחבר לפורום... :lol:

MCS 2008

פורסם

אני הכי אהבתי את זה שדיבר נגד 'דעות קדומות' בנוגע לחובבי רכב שאינם אלפיסטים. אני לא יודע אבל לי נראה שאהבה למותג ספיציפי היא האמאמא של הדיעה הקדומה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אני הכי אהבתי את זה שדיבר נגד 'דעות קדומות' בנוגע לחובבי רכב שאינם אלפיסטים. אני לא יודע אבל לי נראה שאהבה למותג ספיציפי היא האמאמא של הדיעה הקדומה...

אז אתה טמבל....

א ל פ א - רק אם אתה מתאים לה

חולם על 147GTA

פורסם

אז אתה טמבל....

מעניין, שמת לב שתגובותיך לכל הנושא הנ"ל, כאן ובפורום האלפיסטים, מסתכמות כולן "הם/אתה טמבלים/טמבל"??

אז מי הטמבל כאן?

:p

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
...במקום להיכנס למריבות,אני חושב שג'ימיקאנה מול הראסטות תפתור עיניינים (ותיתן הרבה פרנסה למוסכי סמל"ת)...

תאמין לי, לא חסר לנו במועדון שאוכלים אותך בלי מלח :D

ההבדל הענק בנינו, שהמכוניות שלנו לא בנויות "רק" למהירות". יש במכונית גם דברים אחרים שכנראה לעולם לא תבין.

• תוכן חדש...