Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מצב שמים מזוקקים ממזגן, טובים כמעט האנטי פריז שקונים בת.דלק ועולים הון ?

מים ממזגן לא צוברים קורוזיה כך הבנתי, שזה הדבר העיקרי שמעניין אותי(את כולנו), באוטו

.

האנטי פריז=מונע קפיאה. לא קריטי במדינתנו החמה, או שמה אני טועה ?

אני באמצע בלגנים ברדיאטור ,ניסוי וטעיה - מוציא מים מחזיר מים דוחף~מים ברדיאטור.

כל זה בגלל בועת אוויר סוררת שנכנסה למערכת ועושה קולות של מפל מים מהרדיאטור חימום בקבינה.

משהו שמטריף את הדעת. ובין לבין מבזבז מים ירוקים.

מה אתם אומרים אז..מים מזוקקים. כן או לא ?

פורסם

אני מבקש להידחף לשרשור ולשאול שאלה נוספת על מי מזגן.

האם במערכת מוזנחת, החלפת המים ,(שכרגע בצבע חלודה) למי מזגן יכולה לגרום נזק? כמו שדווח כאן לאחרונה ע"י רונן שהשתמש בפרסטון לאחר מי ברז ויצר לעצמו נזילות .

כדאי להחליף למי מזגן, או להשאיר את זה ככה עד לנזק שיגרום החלפה בכל מקרה?

תודה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

מים מזוקקים לא !!

נוזל קירור איכותי מהול במים או מוכן של prestone כן.

http://www.prestone.com/home.php

למאמרים בנושא קירור פתח את הקישור.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=68137

איך בדיוק את מנסה למקז אוויר במערכת ?

איזה כייף לי :)

פורסם
מים מזוקקים לא !!

נוזל קירור איכותי מהול במים או מוכן של prestone כן.

http://www.prestone.com/home.php

למאמרים בנושא קירור פתח את הקישור.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=68137

איך בדיוק את מנסה למקז אוויר במערכת ?

לא הבנתי למה לא אבל ? :-\

ואוויר, ע'יי החלפת המים כמובן + משחק עם הפרפר ש"אמור" להוציא אוויר יש אחד שממוקם בתחתית

הרדיאטור. החלפתי פקק לרדיאטור. הייתי במוסך, מה לא עשיתי לא עוזר. אני יודע מכמה מוסכים

שהתעניינתי איתם שזו בעיה שקשה להיפטר ממנה בדייהטסו. אז בנתיים ניסוי תהיה וטעיה.

פורסם

יפה לך מרק רק אם מהולים בנוזל קירור.

נכון שהמיים מזוקקים לא גורמים לקורוזייה אבל מצד שני הם לא מוליכים.

עמית - צריך לעשות שטיפות עד שיצא כל הלכלוך ואחר כך לבדוק שאין נזילות וז לשים נזול קירור מוכן או מהול לא משנה..

פורסם
יפה לך מרק רק אם מהולים בנוזל קירור.

נכון שהמיים מזוקקים לא גורמים לקורוזייה אבל מצד שני הם לא מוליכים.

עמית - צריך לעשות שטיפות עד שיצא כל הלכלוך ואחר כך לבדוק שאין נזילות וז לשים נזול קירור מוכן או מהול לא משנה..

בחיאתת זאהר , מה אתה אומר ? לא הבנתי כלום מההודעה שלך.

תנסח שוב אם אתה יכול.

פורסם

במקרה גם אני בעלים של אפלאוז 92 ואני יודע על מה אתה מדבר..זה רעש של בועות מכיוון קיר האש....בכל מקרה אצלי קרה אחרי כל החלפת מים אבל זה היה עובר תוך יום יומיים...

ולא עשיתי שום דבר מיוחד פשוט פתחתי רדיאטור על מנוע קר והתנעתי כדי שהאויר יצא וזהו....וככה כמה פעמים....ושמתי על מצב חימום.

פורסם

תנסה את השיטה של ניקוז אוויר בגולף שלי.

1.פתח את פקק מיכל העיבוי,תניע את הרכב והשאר אותו מונע למשך 15 דקות , לחץ בעדינות על צנרת הגומי המוליכה נוזל קירור מהרדיאטור ואליו, וגם הצנרת שמוליכה נוזל קירור לרדיאטור הפנימי,פעולה זו אמורה לשחרר אוויר לכוד במערכת (הלחיצה).

2.כבה את המנוע ותמתין עד שנוזל הקירור התקרר.

חזור על התהליך פעמים.

בהצלחה

איזה כייף לי :)

פורסם
אני מבקש להידחף לשרשור ולשאול שאלה נוספת על מי מזגן.

האם במערכת מוזנחת, החלפת המים ,(שכרגע בצבע חלודה) למי מזגן יכולה לגרום נזק? כמו שדווח כאן לאחרונה ע"י רונן שהשתמש בפרסטון לאחר מי ברז ויצר לעצמו נזילות .

כדאי להחליף למי מזגן, או להשאיר את זה ככה עד לנזק שיגרום החלפה בכל מקרה?

תודה.

עמית מה נסגר איתך אתה חוסך את ה30 שקל של הנוזל קירור??

שכחת שיש לך בפיזו מנוע אלומניום שקצת רגיש למי ברז וגם לכל מיני קומבינות של מים . :roll:

יוגב

פורסם

לא חוסך ולא נעליים, כבר קניתי פרסטון והוא נרקב לי במחסן סתם.כנס לזה ותראה למה אני מתלבט:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=80937&highlight=%F4%F8%F1%E8%E5%EF

ד"א .נוזל בלמים עולה פחות ואתה חוסך בו בעצמך.

יש לי קצת בבית אם אתה רוצה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

רוני היקר

א. אם יש לך בועות אויר ברדיאטור מצא את מקורהבועות תתפלל כי מדובר על בועות אויר שנלכדו בעת הכנסת מים ושאין מדובר בנזק כל שהו בראש המנוע , והיפתר מהן.

לגבי מים המזוקקים אסור להכניסם לרדיאטור מאחר ובמים אלו אין מינרליים למעשה הם סופחים את אותם מינרלים מהמנוע משמע יום בהיר פשוט תמצא חור באחד מפקקי המים .

אם הינך אוהב את מכוניתך הכנס מים ירוקים המתאימים למוע אלומיניום

בהצלחה

פורסם
רוני היקר

א. אם יש לך בועות אויר ברדיאטור מצא את מקורהבועות תתפלל כי מדובר על בועות אויר שנלכדו בעת הכנסת מים ושאין מדובר בנזק כל שהו בראש המנוע , והיפתר מהן.

לגבי מים המזוקקים אסור להכניסם לרדיאטור מאחר ובמים אלו אין מינרליים למעשה הם סופחים את אותם מינרלים מהמנוע משמע יום בהיר פשוט תמצא חור באחד מפקקי המים .

אם הינך אוהב את מכוניתך הכנס מים ירוקים המתאימים למוע אלומיניום

בהצלחה

ראשית. תודה לכולם .יצא שלחסוך משהו כבר לא ילך לי..

ועמיצור. הדאגת אותי לאללה עם הקטע של הראש, מחר אני הולך לבדוק את זה לעומק.

אציין רק ,שהקבלן שאני עובד איתו, שם את המים האלה בכל הכלים שלו. שזה משאיות, שופלים

מכבשים ואפילו בגי'פ אצלו.. הוא טוען ששנים כבר הוא עושה כך.

"מאז תקופת הפעמון" הוא אומר.

אבל עם זאת. ההסבר שלך עמיצור שחרר אותי מהסרטים של הטריפולטאים.

שוב תודה.

• תוכן חדש...