Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המאבק בין יצרניות המיגון לרכב לבין הגנבים נמשך ללא הפסקה: חברות הרכב משקיעות מיליונים כדי למנוע גנבות , בזמן שהגנבים לומדים עוד ועוד שיטות לפרוץ לכלי רכב. הפיתוח האחרון בתחום: מכונית שתיפתח רק בפני בעליה.

מערכת ביומטרית שתשולב בידית דלת תאפשר כניסה לרכב רק לאחר שזיהתה את בעליו, על פי התבנית הייחודית של כלי הדם באצבעות כף היד.

כך גם אם גנב רכב יצליח להשיג את מפתחות הרכב, הוא לא יוכל להתיישב מאחורי ההגה ולהתחיל לנסוע, מכיוון שהדלת פשוט לא תפתח בפניו.

המערכת החדשנית הוצגה השבוע לראשונה במהלך תערוכת מכוניות בטוקיו.

"מעריב"

4-11-05

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

אז מה, אני צריך לנסוע מהצפון לתל אביב בשביל להניע למישהו את האוטו שלי כשנתתי לו אותו למטרה כלשהי?

לא ישים, לא יקרה ואף אחד לא יקנה רכב שמצוייד במערכת הנ"ל.

כמו כן, הבעיה לא נעוצה בGUI של המכשיר, אלה ביעילות התפקוד שלו.

זאת אומרת, אפשר גם לשים מסך דיגיטלי שמדבר ומספר סיפורים לבעל הרכב ואפשר גם לשים קוד פשוט, אבל כל עוד המערכת מבצעת את אותן פעולות כמו שאר המערכות אין הבדל פרט למחיר.

פורסם

מחיר עדיין לא פורסם, אך המערכת פועלת ומשתמשת בקורא אופטי, שפועל באור איפרא אדום וממוקם בצד הפנימי של ידית הדלת.

מהנדסי חברת היטאצ'י היפנית, שעומדים מאחורי הפיתוח, טוענים כי אמינות המערכת ורמת הדיוק שלה זהות לחלוטין לשימוש בטביעת אצבעות רגילה לזיהוי בני אדם.

"מעריב"

4-11-05

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ממש המציאו את הגלגל.

מערכות דומות קיימות כבר מי-יודע-כמה-זמן. מערכת הפועלת באמצעות טביעת אצבעות, טביעת קול, טביעת עין, טביעת תחת ומה שלא תרצו - זה לא חדש, זה לא שיא הטכנולוגיה, תנו לי לחדש לכם - זה אפילו לא יקר במיוחד. צריך יחידת מחשב, צריך חיישן מתאים, וצריך לחבר את זה למערכת הנעילה/ההנעה של הרכב. כאילו שאין את זה במיליון בתי עסק ברחבי העולם...

גם בארץ, ד"א, ניתן לקנות מערכת דומה המזהה את בעלי הרכב באמצעות טביעת אצבע ומאפשרת כל מיני דברים כמו הגבלת מהירות, סינכרון עם מערכות איתור וכולי. המחיר לא זול אבל גם לא בשמיים - כמה אלפי שקלים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

נא לא לצטט את ההודעה שמעליך!

אז איך אני מדגיש את זה שאני מתכוון לזיהוי תחת??????

אני רוצה מערכת כזאת.... (שמזהה תחת)

ובלי שום קשר ממתי לפתוח את הדלת זה בעיה? תמיד אפשר להיכנס מהחלון...

haters will hate

פורסם

המערכת טובה רק במקרה של מניעת גניבת האוטו, אך היא אינה עוזרת בגרוש במקרה של גניבת דברים מהאוטו!

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

בנצי - האמת שעלית על הנקודה: מה תעזור מערכת שמונעת מהגנב לפתוח את הדלת, כאשר ממילא רוב הגניבות נעשות על ידי פריצה פיזית של הדלת באמצעות שבירת החלון, למשל. מערכת הרבה יותר הגיונית היא זו שתמנע התנעה ללא טביעת אצבע, נניח. (כמו המערכת שדיברתי עליה)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לכן לא משאירים ברכב דברי ערך, תיקים גלויים וכו'... על מנת למנוע ניפוץ חלונות וגנבת ציוד מהרכב.

ל'

פורסם

כמו שרוני אמר , אני מתכוון להיכנס לאוטו להניע ולנסוע...

מי יגנוב ארנק מהתא כפפות כשאפשר לגנוב את היגואר עם הארנק בתא כפפות...

לסיכום מערכת מטופשת שיכולה להצטרף לרשימה הארוכה של ההמצאות המפגרות שלא ממש מועילות במשהו... כמו קיסם האוזניים, סבון וקוצץ ציפורניים...

haters will hate

פורסם

ומה עושים במקרה שיש יותר מנהג אחד ברכב? משפחה למשל...

פורסם

אכן מערכת דיי מעפנה, ולהגיד את האמת, חשבתי על הרעיון הזה, וכמה ווריאציות שלו... (אבל בסוף וויתרתי בגלל חוסר פרקטיות שלו) - פשוט לפני כמה שנים הייתי בשוונג של להמציא פטנטים שונים (אפילו יש איזה אחד שהגשתי והשקעתי ים בזמן וכסף בשבילו.... אבל בלי הרבה תוצאות), וזה היה אחד היותר מאוחרים שלי - ואני גם חשבתי על שיטה שכאילו "תלמד" את המנעול לזהות עוד טביעות אצבעות, באישור של טביעת האצבע הראשית (כביכול ה"אדמיניסטרטור").

בתור רעיון למנעול אלטרנטיבי - זה דבר חביב... אבל בתור הגנה מגנבים - זה סתם חרתא, כי בעצם כמו שנאמר כאן מספר פעמים - מי צריך מנעול לדלת, כשיש את החלון??

ולגבי התנעה - גם כן נאמר על מערכות התנעה עם טביעת אצבע.

בקיצור- בתור גימיק, זה נחמד... אבל לא יותר.

לעומת זאת - הכרטיס החכם של מרדצס: זה כבר עניין אחר לגמרי!

כרטיס בגודל/נפח של כרטיס אשראי, שיושב אצלך בכיס, ובעצם מאפשר לך לעשות את כל הפעולות בלי ללחוץ על אף כפתור! ובלי לסובב מפתחות!! (אפילו לא צריך להכניס את הכרטיס לשום מקום... רק שישב אצלך בכיס)

הכל - החל מפתיחת הדלתות, ועד להנעה של האוטו - מתבצע מבלי שום מאמץ!!... פשוט מדהים הגרמנים האלה!!

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...