Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אבקש את עזרתכם בייעוץ לרכב מיד שנייה.

כבר חודש אני מעביר בחיפוש אחרי לוחות המודעות השונות אך על פעם שומע דברים חיוביים או שליילים אשר משנים לי את החיפוש.

בגדול-אני מחפש רכב בסכום של כ-35-40 אלף שח, אוט'...שלא גוזל דלק רב כמובן.

השימוש הגדול יהיה לנסיעות ללימודים + עבודה ולכן מדובר ברכב קטן.

ההמלצות השונות שקיבלתי עד כה סבבו:

פיאט (בראבו, פונטו ספייס), קורסה, אקסנט, פולו ואיביזה.

הבנתי הדווקא דגמי האוט' של הקורסה והפונטו לא ממש טובים ושיש DELAY גדול בין ההילוכים השונים ולכן בשלב זה ירדתי מ-2 רכבים אלה.

הידע שיש לי ברכבים לא גדול ולכן אני ממש ממש אשמח לעזרה ממכם...בנושא איזה רכב הכי כדאי לי - כמובן בשאיפה שיראה גם טוב ועם אמינות גדולה.

תודה מראש לכולכם!

פורסם

אני ממליץ בחום על הסיריון, בתור סטונדט שצריך לנסוע נתניה-ת"א כל יום

אני מחזיק סיריון 1.0 ידנית , אוטו נוח , אמינה בצורה יוצאת דופן , זריזה ,מאוד קלה לתימרון , חסכונית בטירוף.

רק דברים טובים יש לי להגיד על האוטו הזה

ממליץ בחום

עוד משהו :אם אתה רוצה צריכת דלק נמוכה כדאי שתוותר על גיר אוטומטי

אם אתה מתעקש אז יש את הסיריון 1.3 אוטו' :-)

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
אני ממליץ בחום על הסיריון, בתור סטונדט שצריך לנסוע נתניה-ת"א כל יום

אני מחזיק סיריון 1.0 ידנית , אוטו נוח , אמינה בצורה יוצאת דופן , זריזה ,מאוד קלה לתימרון , חסכונית בטירוף.

הרכב הזה ממש נוסע? גם עם מזגן? אני מחפש רכב למישהי והוא יצא מהחיפוש בגלל נפח מנוע שמתאים לאופנוע ולא לרכב שייאלץ ליסוע בין-עירוני. איזה שנה הסיריון שלך?

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

שנת 99'

עזוב נפח מנוע לרגע, ההספק הוא 60 כ"ס , והמשקל הוא 820 ק"ג , ככה שמבחינת כ"ס לטון בחישוב זריז יוצא 75 כ"ס לטון , עגלה היא לא בפרוש גם עם מזגן ועוד ארבעה אנשים

ואני נוסע לרוב נסיעות בין עירוניות , היא פשוט לוקחת פי 2 פחות דלק מהאוטו השני שלי

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

לדעתי הפולו הכי טובה בשבילך, נכנס לך בתקציב שנת 98.

הרכב נאה, אמין, וצריכת הדלק שלו יחסית טובה..

עד היום לא שמעתי על בעיות מיוחדות עם הרכב הנ"ל, מומלץ בחום!

את הפיאטים לסוגיהם הייתי מוריד מהרשימה, הן פחות אמינות, ואי אפשר להשוות אותן לגרמניות (פולו)

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם
שנת 99'

עזוב נפח מנוע לרגע, ההספק הוא 60 כ"ס , והמשקל הוא 820 ק"ג , ככה שמבחינת כ"ס לטון בחישוב זריז יוצא 75 כ"ס לטון , עגלה היא לא בפרוש גם עם מזגן ועוד ארבעה אנשים

ואני נוסע לרוב נסיעות בין עירוניות , היא פשוט לוקחת פי 2 פחות דלק מהאוטו השני שלי

אל תשכח שמה שחשוב לו זה גיר אוטומט, הסיריון 1.0 ידנית מעןלה, האוט' לא ממש...

אבל אמשיך את המלצתך ואומר לבחור לשקול את ה1.3 אוט' שזה כבר סיפור אחר...

מנועי ה1.0 היפנים בשידוך עם גיר רגיל זה שילוב מנצח, אבל באוט' ההתנהלות איטית מאוד....

haters will hate

פורסם

מצתרף ל zak.נראה שלצרכים כשלך,הסיריון 1.3 תעשה את העבודה.כך בחשבון שתיבת הילוכים אוטמטית וצריכת דלק ממש נמוכה,לא תמיד הולכות יד ביד,ולכן ה1.0 גיר רגיל עדיפה ותעשה את העבודה,השיקול הוא שלך.אני נהגתי על שתיהן,-תיבה אוטמטית+רגיל מצויינות,נוחות נסיעה לא בשמים{כסא נהג-חוסר תמיכה צידית,לא נוח במיוחד}אבל מה לעשות,רוב היפניות הקטנות חולקות תכונה זו.-אפשר לחיות עם זה.

שיהיה בהצלחה יוני.:-)

• תוכן חדש...