Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני נהג כבר שנה וחצי עם רכב פרטי היום הוצאתי רשיון גם למשאית ורציתי לברר עם שווה לי לעשות נהיגה מתקדמת ובמה זה עוזר בחיים?

ואיפה אפשר לעשות את זה בסביבת אשדוד???

פורסם

שווה יותר מכל דבר שקשור לנושא!

באשדוד... :)

באשדוד יש את מסלולים

http://www.maslulim.co.il/

לך על זה, אני מבטיח שאתה תהנה ותשתנה מקצה לקצה (לטובה כמובן)

שיהיה המון בהצלחה

כן ירבו

Fun Is Not A Straight Line!!!

פורסם

לומדים מעט ומשלמים הרבה. חברים ששואלים אותי אני ממליץ לא ללכת לקורס, אבל אני דואג להעביר להם את החומר שמלמדים שם (תיאורטי ומעשי אם אפשר), כי יש כמה עקרונות חשובים שאנשים לא מודעים להם.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

גרשון, התוכל להסביר את דבריך?

,לומדים מעט ומשלמים הרבה. חברים ששואלים אותי אני ממליץ לא ללכת לקורס, אבל אני דואג להעביר להם את החומר שמלמדים שם (תיאורטי ומעשי אם אפשר), כי יש כמה עקרונות חשובים שאנשים לא מודעים להם."

פורסם
לומדים מעט ומשלמים הרבה. חברים ששואלים אותי אני ממליץ לא ללכת לקורס, אבל אני דואג להעביר להם את החומר שמלמדים שם (תיאורטי ומעשי אם אפשר), כי יש כמה עקרונות חשובים שאנשים לא מודעים להם.
משפט תמוה ביותר.

אני לא יודע מה מלמדים כיום במסלולים, אבל אני עשיתי לפני כ- 7 שנים קורס עם ראם סמואל על מסלול, כמה שנים אח"כ קורס נוסף של מסלולים בהדרכה אישית, ואח"כ קורס ראלי (בעיקר חוויה, לא ממש לימודי).

אם אתה באמת מסוגל להעביר את התכנים שהועברו בהדרכות האלה, אני מסיר את הכובע.

מספיק פעם אחת לשבת ליד מישהו כמו ראם סמואל כשהוא מחליק את הרכב בצורה מדוייקת לחלוטין לכל רוחב המסלול, או זורק אותו מפניה לפניה, כדי להבין איזה נהג קטן וחסר מיומנות אתה. רק בשביל זה זה שווה.

(ושמישהו מהמנהלים יערוך את שגיאת הכתיב בכותרת בבקשה...)

פורסם

הקורס שווה המחיר שלו לא.

כמו שגרשון אמר הקורס עצמו לא אמור לעלות יותר מ500-600 שקל ואפילו פחות ברמת הלימוד הנוכחית שלו, עשיתי אותו לא מזמן הוא עזר לי מאוד אבל המחיר היה יקר לעומת התמורה.

אני עשית את הקורס במסלולים תנסה באלטרנטיבי או בבתי הספר האחרים לנהיגה אולי הם מלמדים יותר.

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

התמורה כאן היא לא משהו מיידי. הקורס לא נותן לך הרבה מעבר לצוהר לנהיגה הספורטיבית\נכונה (אותו הדבר, נהיגה ספורטיבית היא פשוט נהיגה נכונה מאוד).

אם תעבור את הקורס הזה, כנראה שלא תוכל להתחרות בסבב GROUP N הקרוב.

אין בקורסים האלו מספיק זמן ומספיק משאבים בשביל לעשות ממך נהג טוב.

אבל, אם תעבור את הקורס הזה, אתה תבין מספר עקרונות חשובים, ובעיקר כמה שאין לך מושג אודות תפעול הרכב. את היתר - אתה כבר תרצה ללמוד, ותמצא דרך (אם זה באמצעות קריאה ותרגול, או קורסים נוספים, או WHATEVER).

ואם לא תרצה להמשיך ללמוד עוד, אז לפחות נחסכו ממך כמה הרגלים רעים.

אני לא מאמין גדול בשיעורי מגרשי החלקה חד פעמיים לוועדי עובדים וכו'. זה לא עוזר לך במאום בזמן אמת, אין מספיק תרגול וללא הבנה מעמיקה של הנהיגה, גם לא תוכל לחזות את רוב המצבים מראש (והרבה יותר קשה להגיב נכון לארוע לא צפוי מאשר למשהו שאתה מניח שיקרה).

אני כן מאמין בנהגים שרוצים להשתפר ומחפשים, יום אחר יום, איך לנהוג טוב יותר.

והקורס הזה הוא הבסיס. אז לך על זה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

גרשון למה אתה לא פותח בית ספר??

כמה עולה אצלך אימון??

פתגם סיני עתיק אומר:

כשאין לך מה להגיד, תגיד פתגם סיני עתיק:wink:

פורסם
פששש... גבירותי ורבותי יש לנו עילוי כאן. גרשון המשפר המחונן גם הופך למדריך נהיגה בעקבות קורס שעשה. מרשים, מרשים מאוד.

מה שמוביל לסתירה לוגית, מצד אחד הקורס לא שווה את הכסף

מצד שני הוא כל כך מוצלח שהוא הופך הדיוט למדריך.

מעניין...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

על המחיר אפשר לדבר עד מחר, אבל רק לצורך הבהרה - לאלו שטוענים ש-700 ש"ח עבור קורס של יום זה הרבה כסף - 700 ש"ח אתם משלמים על 3 מילויי דלק בערך, כיום. 700 ש"ח אתם משלמים לביטוח מקיף לכ-3 חודשים, 700 ש"ח אתם משלמים לטיפול לאוטו ו-700 ש"ח אתם משלמים כשאתם יוצאים לסופ"ש לצפון. אז לא, 700 ש"ח זה לא הרבה כסף בשביל הבטיחות (והכיף!) שלכם. ומי יודע, אולי תלמדו להיות נהגים קצת יותר טובים...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני חושב שאין מחיר לבטיחות ואם ה700 ש"ח האלו יתנו לכם עוד 1% בודד של ידע שאולי האחוז הבודד הזה יציל אותכם מתאונה קטלנית, אז ה700 ש"ח האלו מתגמדים לעומת ערך חיי אדם.

אם למדתם משהו ויישמתם אותו בשטח וזה עזר לכם אז זה כבר לא משנה, אחרי אותו מקרה לא תחשבו על הכסף, אלא על התמורה.

וכל מי שאומר שהוא מלמד את העקרונות הבסיסיים, אז זה לא אותו דבר כמו שעושים את זה עם מדריך ועם מקום מסודר.

את הנסיון והידע יש להרבה מאוד אנשים, אבל לא כל אחד מהם יודע איך להדריך ואת הצורה להעביר את החומר הזה הלכה למעשה.

אני בטוח ומשוכנע שגם אבא שלי עם נסיון של 40 שנה של נהיגה מקצועית, יכול ללמד אותי הרבה.

אבל גם "ילד" בן 35 עם נסיון של 5 שנים בנהיגת ראלי יכול ללמד את אבא שלי .

בפועל כל משהו שיכול לשפר את הנהיגה והתגובה שלנו שווה את זה .

ואיך אומרים:"מכל תלמידי השכלתי" .

under construction..

• תוכן חדש...