Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברשותי פיג'ו 306 ידנית שנת 2000.

ישנה תקלה שכל הזמן חוזרת: המנורת חווי של הכרית אויר בלוח השעונים מהבהבת.

לפי הספר, כשהמנורה מהבהבת אז אחת משתי האפשרויות נכונות:

1) יש תקלה בכריות אוויר.

2) הנהג ביטל את הכרית אוויר של הנוסע.

בפיג'ו שלי יש אפשרות לבטל את הכרית אוויר של הנוסע(יש שתי כריות אוויר).

אצלי האפשרות הראשונה היא הנכונה, זאת תקלה שכל הזמן חוזרת...במוסך מורשה אמרו לי שאין שום בעיה עם הכריות אוויר יש תקלה בגלל הקונקטורים של המגעים של הכרית אוויר שנמצאים בקונסולה המרכזית.

התקלה קרתה כבר פעמיים וכל פעם חיזקו קצת את הקונקטורים ואיפסו את התקלה במחשב.

היום שוב התקלה חזרה, מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה לבד? איפה בדיוק נמצאים הקונקטורים?

ואיך אפשר למנוע את זה בעתיד? כי הבנתי שזאת תקלה מאוד נפוצה בפיג'ו...

תודה לעונים.

פורסם

התקלה נפוצה בפיז'ו ובסיטרואן, ובחלק גדול מהמקרים נעוצה דווקא בקונקטורים של מותחני החגורות, הנמצאים מתחת למושבים הקדמיים (די נדיק שהקונקטורים שציינת בהודעתך יעשו בעיות, אבל בכל זאת).

עצתי:

כבה את הרכב ושלוף את המפתח מהסוויצ'.

אתר את הקונקטורים שמתחת למושבים הקדמיים (קיים כבל ש"צומח" משטיח הרצפה ומוביל לתחתית המושב. במרכזו יש קונקטור).

רצוי לנתק את הקונקטורבאותה ההזדמנות ולנקותו מעט מלכלוך מצטבר.

חבר אותו כפי שהיה.

בדוק אם התקלה נעלמה.

חזור ועדכן לגבי התוצאות.

עצה: רצוי להימנע מ"לדחוף" רגליים עמוק מתחת למושב הקדמי, כאשר יושבים במושב האחורי.

כמו כן, רצוי להימנע מלהניח חפצים זרוקים מתחת למושב הקדמי (בקבוקים וכו'), שעלולים להזיק לקונקטור הבעייתי בזמן שהרכב מיטלטל.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

איתרתי את החוט המבוקש...זאת מן צמה כזאת שיוצאת ישר מהשטיח ומתחברת ישר למקום שאני לא מצליח לראות\וממש להגיע, מתחת להנדברקס...לא ממש מתחתיו, אלא כאילו מהצד שלו...

אני לא מוצא את הקונקטור, אני כמעט בטוח שצריך לפרק שם איזה פלסטיק בשביל להגיע אליו...

מישהו יודע?

תודה לעונים.

פורסם

הכבל מתחבר למותחן החגורה, ולא לבלם היד (מותחן החגורה מותקן תחת הקליפס שאיתו את חוגר את עצמך).

הסתכל לאורך כל הכבל וחפש את הקונקטור.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

עכשיו ראיתי בדיוק לאן המחובר, בדיוק איפה שאמרת מתחת לתופסן של החגורה...אני יכול לראות את הקונקטור, וקצת לגעת בו, אבל אין אליו גישה נוחה עם הידיים...ממש קשה להכניס את היד מתחת לכסא ולטפל בו...(כמבון שהזזתי את הכסא שיהיה לי הכי נוח עם היד).

אין עוד גישה אל הקונקטור הזה?

תודה לעונים.

פורסם

גם אצלי זה ככה, אם מישהו דוחף את הרגלים מתחת לכסא, במיוחד כסא הנוסע משום מה, (אצלי הקונקטור התוספן שלו ממש נפל למטה על הבד מתחת לכסא) אני נוגע בו קצת מזיז אותו וזהו, הנורה כובה כהלכה לאחר 5 שניות אחרי סיבוב מתג ההצתה ולא מהבהת יותר.

נסה ליישר את הקבל של הקונקטור ולהחזיר אותו למקומו, אצלי זה פותר את הבעיה.

• תוכן חדש...