Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

חבר שלי רכש אזעקת רב בריח מדגם MVP#625,כאשר הגענו הבית גילינו שאין סכמת התקנה(כלומר מה מסמן צבע של כל חוט) וכאשר חזרנו למוכר הוא אמר שהשירטוט התקנה היה בקופסא ולא יודע מה עשינו איתו ושהוא לא יכול לעזור לנו כי אין לו עוד אחת כזו בחנות ואין לו מאיפה לצלם לנו.

אז בבקשה מי שיש לו אזעקה כזו ונשאר לו במקרא שירטוט התקנה או שפשוט יודע איך בידיוק לחבר אז בבקשה שירשום לי מה מסמן כל חוט בצמת החוטים,תודה מראש לכל העוזרים :wink:!.

סלבה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
×
×
  • תוכן חדש...