Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאדה ניבה 4X4

Eviatar
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חשבתי לרכוש את הרכב שיש בכותרת ואחרי חיפוש לא מצאתי הרבה מידע עליו אז הייתי רוצה שתמליצו לי או ההיפך,אני לא מצפה למכונה חדשה אלא יחסית

מבחינת אמינות ואיך היא בכלל על הכביש?

וגם אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות במצב סביר כמובן שתיבדק בזול,פיספסתי אחת שנמכרה ב3.5 שנת 93 במצב טוב ועכשיו אני מחפש במחיר דומה ובמצב סביר וטוב מכאנית דגש על מכאנית

תודה מראש

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אתה לא יכול לצפות למשהו טוב מלאדה!

לידעתך כמעט כל הלאדה ניבה שיש בארץ הן יבוא אישי מרוסיה.. ומי שהביא את הרכב הזה ומוכר אותו חרש עליו כמו שצריך! ככה שבאמת או שתרד מהרכב או שאל תצפה לאף דבר טוב ממנו!

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

יש לך הצעות אחרות בסכום נמוך כזה של 5K?

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

בסכום של 5K אתה לא יכול לקנות משהו "טוב" וכמעט כל רכב שתקנה יהנה מחברתו של איזה מוסכניק רוב שעות היממה..

כמו כן חשבת על זה שעל תיקונים ילך לך המון כסף!

בנוסף אתה מודע לעובדה שאם אתה קונה רכב ב5K צריך להיות לך עוד לפחות 5K לישור קו ולתיקונים ביטוח דלק וכו'..

הדבר הכי טוב שאני יכול להציא לך זה לחכות עוד קצת עד שיהיה לך לפחות 10K ואז תוכל לבחור משהו בסיגנון של:

-סובארו ג'אסטי

-דיהטסו שרד

-פג'ו 106

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

אם הייתי יכול לחכות עוד זמן כמובן שהייתי קונה משהו טוב יותר אבל כרגע אני צריך רכב עקב בעיות

פורסם

אתה מחפש ג'יפ ב- 5K...? לא נראה לי מעשי. יש מלא קרטשות בתקציב שיסעו יפה מאוד, אבל לא גי'פ.

אגב, יכולת השטח שלהם לא רעה בכלל הקרטשות האלה...

dirty old man

need love too

פורסם

לוודקא ג'יפ חשבתי על ג'יפ בגלל המחיר של הרכב הנ"ל אם יש משהו אחר שאתם יכולים להציע בסכום הקטן ואפילו מצחיק הזה : / אני אשמח מאוד

נ.ב רכב לכשנה או שנתיים

פורסם

בכלל, אם יש לך עניין עם תקציב, רד מארבע ועמוד על שתיים. תקבל יותר תמורה לכספך, ופחות צריכת דלק!!

לאדה 4X4 יותר טוב מלאדה פרייבט רגיל?!

יש 5K שרשורים לגבי רכבים זולים. תעיין שם 5K שניות, ואז יהיה לך מושג טוב מאד לגבי רכבים ב-5Kש"ח.

בהצלחה.

נ.ב. קיבלת לעיל כבר מושג לגבי הכיוון- שרייד וכדומה.

פורסם

סוזוקי סוויפט 1.0 שנות ה-80.

או:

פיאסטה 1.1 שנות ה-80.

נקודה.

שתי המכוניות הזולות, החסכוניות והאמינות המומלצות לטעמי!

עוד אפשרות זו חיפושית אספנות--טסט וביטוח זולים, אבל היא לא מתאימה לכל אחד..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
אתה לא יכול לצפות למשהו טוב מלאדה!

לידעתך כמעט כל הלאדה ניבה שיש בארץ הן יבוא אישי מרוסיה.. ומי שהביא את הרכב הזה ומוכר אותו חרש עליו כמו שצריך! ככה שבאמת או שתרד מהרכב או שאל תצפה לאף דבר טוב ממנו!

-לאון חבקין-

ממש ממש לא נכון!

הניבה כמו מספר דגמים אחרים יובאה ארצה ביבוא סדיר ע"י היבאון דאז ונמכרה פה מספר שנים כחדשה.

פורסם

אם יש לך רישיון לאופנוע עדיף לקנות קטנוע, הרבה יותר חסכוני, נגיש, יכול לקנות יותר חדיש,

פחות בעיות.

אם אין, אז כמו שאמרו או פיאסטה או שרייד ישנה או ג'אסטי ישנה, הכי זולות, והכי מחזיקות מעמד

בשנים האלה, אולי כדי לך לחפש הכי פיאסטה כי הם הכי אמינות.

פורסם

תודה אני אקח זאת בחשבון

לא אוהב את הפיאסטה,מה כדאי לבדוק בשרייד?

פורסם

בכזה תקציב, רק קטנוע.

אני לא יודע מה אתה מצפה מלאדה, ועוד לאדה ג'יפ ב5K חוץ מהרבה הרבה זמן איכות במוסך.

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

אין לי רישיון לדו גלגלי ככה שאין טעם להליץ על דו גלגלי

• תוכן חדש...