Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סובארו 1.6 שנת 93 איך שהבנתי היא אמורה לשתות 12 קמ לליטר ומה שקורה אצלי בפועל שהאוטו אוכל 8קמ לליטר שזה יוצא ממש יקר לי מה אני יכול לעשות ללכת למכון קרבורטורים שינקו ויכוונו חי אותו או משהוא אחר , מבקש יעוץ רציני תודה מראש

פורסם

היי.

דבר ראשון לא רשמת כמה קילומטרים עשה האוטו, האם הוא אוטומט או ידני והאם את כל הנסיעות שלך אתה עושה עם מזגן דולק...

בכל מקרה, מניסיון אישי עם 2 רכבים מהדגם הספציפי הזה, שניהם ידניים, בנסיעה בין עירונית בלבד הוא עושה 1:11.5 במשולב הוא עושה 1:10 ובעירוני בלבד הוא עושה 1:9.

הייתי ממליץ לך דבר ראשון ללכת למכון לקרבורטורים שישפצו לך אותו וינקו לך אותו.

דבר שני, תבדוק שהצמיגים תקינים ושלחץ האוויר הוא לפי מה שקבע היצרן, משמע: לחץ אוויר 28 מקדימה ומאחורה. לא לשכוח לבדוק כשהצמיגים קרים.

מועדון סובארו שטח ופנאי - www.subaru4x4.com

פורסם
בכל מקרה, מניסיון אישי עם 2 רכבים מהדגם הספציפי הזה, שניהם ידניים, בנסיעה בין עירונית בלבד הוא עושה 1:11.5 במשולב הוא עושה 1:10 ובעירוני בלבד הוא עושה 1:9.

לכן:

הייתי ממליץ לך דבר ראשון ללכת למכון לקרבורטורים שישפצו לך אותו וינקו לך אותו.

דבר שני, תבדוק שהצמיגים תקינים ושלחץ האוויר הוא לפי מה שקבע היצרן, משמע: לחץ אוויר 28 מקדימה ומאחורה. לא לשכוח לבדוק כשהצמיגים קרים.

שים לב מה רשמתי למעלה, זה אמור לעזור.

מועדון סובארו שטח ופנאי - www.subaru4x4.com

פורסם

שלום רב!

לא ניתן בעזרת צטים באינטרנט , לפתור בעיית תצרוכת דלק, יש לגשת ישירות למכון קרבורטורים, שזה תחום התמחותו, לבדוק, ובמקרה הצורך לנקות , לשפץ, לכוון !

החיסכון בדלק יורגש תוך זמן קצר מאד, ויקזז בזמן קצר את עלות השיפוץ!

בדבר פרטים נוספים , פנה אלי בה.פ, ואו בטלפון הרשום בפרופיל ובסימלון,וזאת ללא התחייבות!

בברכת חג שמח

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הייתי במכון קרבורטורים אמרתי לו שהאוטו עושה 350 ק"מ פול טנק והוא אמר שזה בסדר גמור העם זה הגיוני ? רוב הנסיעות שלי מחוץ לעיר ואני בכלל לא מדליק מזגן !!!

פורסם

עם לא שמת לב רשמתי שהייתי במכון קרבורטורים, ובאתי לקבל פה התייחסות נוספת ולא לברבר כמו שאמרת, פעם הבאה תיהיה יותר ערני בתגובות שלך !!!

פורסם

צריכת דלק בעיר ביחס של 1:8 ברכב אוטומט היא סבירה, עם כי יש מקום לשפור, והדבר תלוי כמובן באופן הנהיגה, ובתנאי הדרך, לנסיעה בין עירונית אתה אמור לצרוך דלק ביחס של 1:12 לפחות בתנאי שיוט!

אם נחשב סטטיסטית, לפי חשוב גס של 70 אחוז בין עירוני, ושלושים אחוז עירוני, צריכת הדלק שלך

גבוהה בכ 25 אחוז מהרצוי!

את הפתרון לכך תמצא במכון קרבורטורים מקצועי ואמין בלבד!

פרטים נוספים תוכל לקבל ללא שום התחייבות מצידך, בה.פ ו/או בטלפון הרשום בפרופיל ובסמלון!

בברכת חג שמח !

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לדעתי צריכת דלק של 350 ק"מ למיכל של לאונה , זה מוגזם, אלה אם כן אתה מדביק את הדוושה עם מזגן כל הזמן ואז אולי במקרה הטוב.

אני מציע טיפול מקיף לקרבורטור ולמערכת ההצתה.

פורסם

לאחר יעוץ טלפוני עם צביקה מהפורום, ולאחר לא מעט מחמאות מצד אנשים מהפורום, החלטתי לנסוע מת"א לנתניה וכל זה כדי לקבל את השרות ואת העבודה המקצועית שמציע צביקה.

ההתנהגות של הרכב השתנתה לחלוטין האוטו התחיל לסחוב הרבה יותר טוב והרעש של האוטו פחת ,וכנראה שגם צריכת הדלק (פשוט עוד לא הספקתי ,לבדוק כמו שצריך).

אני לא מתחרט לא על הנסיעה מת"א לנתניה ולא על שום שקל ששילמתי לצביקה כי זה פשוט שווה את זה בצורה בילתי רגילה שלא לדבר על השרות הסופר מקצועי שהוא נותן ועל התחושה שהוא משאיר אחרי

לכל מי שיש לו קרבורטור מציע להגיע לצביקה תאמינו לי רק תרוויחו .

• תוכן חדש...