Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במשטרה שוקלים לצייד בעניבות את השוטרים שמקבלים מכם תלונות כדי לשפר את תדמיתם ואת רמת השירות שהם נותנים.

שנים ארוכות כבר מחפשים במשטרה דרכים לשיפור השירות לאזרח.

בשש השנים האחרונות עסקו חמישה צוותי עבודה בהעלאת רעיונות לשיפור השירות לאזרח ותדמיתה של המשטרה, אבל סקרי דעת הקהל שעשתה המשטרה הראו כי בשנתיים האחרונות יש ירידה מתמשכת בציונים שמקבלים השוטרים מהאזרחים, בכל תחום שנבדק.

אחד הרעיונות שעלה הוא לצייד את כל השוטרים שפוגשים את האזרח במקומות אלה (חדר הגשת תלונות) בעניבות.

"העניבה משפרת גם את הדימוי העצמי של השוטר וגם הופכת אותו למכובד יותר בעיני האזרח שמולו.

"ידיעות אחרונות"

11-10-05

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

במקום שיחשבו איך באמת משפרים את השירות, איך אוכפים את החוקים בצורה יעילה, הם עסוקים במראה החיצוני.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני חושב שהם לקחו את ההשראה מאגד ודן, אתם יודעים "טוב שההגה בידים של אגד"

אז אצלהם זה "טוב שהרישיון שלך נשלל בידיים של משטרת ישראל"..

באמת הגיע הזמן שהם יתחילו לשפר את השרות ואת התדמית שלהם במעשים ולא ב"עניבות"

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

כל מסע מתחיל בצעד קטן. אני רואה את הדבר באור חיובי וחושב שהדבר אכן ראוי לעידוד. הגיע הזמן שהמשטרה שלנו תראה מצוחצחת, אלגנטית ומסודרת. כמו כן, לפעמים השפעות קטנות וחיצוניות משפיעות על התנהלות הדברים, כפי שאחד הדרכים לקבל כבוד זה לתת כבוד.

פורסם

הדפ"ר של השוטרים עוד עלול לטפס אחרי כמה שנים שהם יאלצו לענוב עניבה כל בוקר :lol:

וברצינות, הכל טמון במשאבי האנוש. שוטר אחד איכותי בלי עניבה שווה שלושה שוטרים עם עניבות.

הפיתרון הוא לתת תמריצים ע"מ שכוח אדם איכותי יתגייס למשטרה, ולהפסיק להתעסק בזוטות.

No worries 8)

פורסם

חראם על השוטרים.

בהתחלה נתנו להם ליסוע על סקודות, עכשיו עניבות....

מה השלב הבא? יכריחו כל זוג שוטרים ללבוש חולצות IM WITH STUPID?

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

כדי שהמונח "שוטר מאנייק" יקבל גוון ויהפוך ל"שוטר מנאייק מדופלם".

עושים צחוק מעצמם ומהמשטרה.

הכי מצחיק העניבות הדביליות יבואו מכספינו כרגיל , הרי משהו טוב יותר עם הכסף אין מה לעשות.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

ומה אתם מעדיפים, שיוציאו את המליונים על מצלמות חדשות? ממל"זים חדשים? ניידות קרטון חדשות?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

על מה יוציאו אותם?

דוגמא אחת מהרבות-כוח נוסף בשטח שיאבטח בזמן בילוי ויצמצם את האלימות +כוח נוסף לכוחות הקיימים אשר בודקים שיכורות של צעירים.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

בימקום ממל"זים ומולטינובות ועוד "גאג'טים" חסרי תועלת כגון ניידות קרטון, שיוציאו את הכסף על טררררררררםםםםם (רעש תופים דראמטי).... מצלמת ווידאו....

כן, 3000 ש"ח לכל ניידת... וחסל סדר אילו שחותכים בצמתים, ניתקעים בצד שמאל, לא עוצרים בעצור וכו'... ההוכחה היא חותכת ולא מישתמעת לשתי פנים, יש צילום ווידאו. (נקודה)...

3000 ש"ח מול מצלמה שעולה קרוב ל 300K...

חוץ מזה, אני בטוח שבמיכרז על העניבות כל עניבה תעלה פי 5 מעניבה רגילה ב"ארמני"..

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...