Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אתמול עשיתי טיימינג ותושבות מנוע אצל מכונאי בשפרעם.

להלן התמונות. אשמח לענות על כל שאלה.

PICT0038.JPG

PICT0039.JPG

PICT0040.JPG

PICT0042.JPG

PICT0019.JPG

PICT0020.JPG

Peugeot 205 GT, 1994, 1.4l

פורסם

אם אתה רוצה להבין תקרא בהיינס , שם יש הסבר מפורט על החלפת רצועת טיימינג.

מה שאני רציתי להוסיף זה כמה תמונות להמחשה. התהליך בוצע 100% לפי ספר היינס והוא נראה די פשוט, אבל בפעם ראשונה רציתי לראות איך מומחה עושה את העבודה.

בברכה.

פורסם

תאמין או לא , אבל השתתפתי באופן פעיל למדי בכמה החלפות רצועה , כולל לעשות זאת לבד.

התמונות שצילמת פשוט לא תורמות כלום , אל תיפגע או משהו - פשוט הן לא מראות שום דבר משמעותי , זה הכל.

פורסם

בתמונות הראשונות רואים החלפת רצואת טיימינג שהיא בת 101 שיניים. בהתחלה מרימים אוטו ומפרקים את רצועות אלטרנטור ומזגן כדי שאפשר יהי להגיע לצד שמאלי של המנוע ( מסתכלים מקדימה כשפותחים מכסה). אחר כך שמים תומך מתחת למנוע ומפרקים תושבת עליונה שמאלית שהיא מצולמת בתמונות הבאות. במקרה שלי היא היתה קרוע ולכן היו רעשים בזמן הנסיעה.

תסתכלו על תהליך הרכבת רצוע בספר היינס ליתר פירוט. אני רק רוצה להוסיף שבעיה הכי קשה היתה להחליף תושבת גיר תחתונה אך למזלי יצאנו מזה טוב כי מכונאי ידע להרכיב אותה בלי לפרק חצי מהמנוע!!!

• תוכן חדש...