Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אשתדל שהפעם הקניה תצא לפועל... פשוט לא היה לי כסף עד עכשיו.

אני מתעניין לגבי רדיודיסק MP3

עדיף עם 2 יציאות או 3 למגבר בתקציב עם RMS

סביר שזה אומר כ17 וואט.

הדגמים שחשבתי עליהם הם:

http://www.pompa.co.il/index.php?1-%3EEXPOSED_onClick_showItem^3951,normal_sales

http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=151936

http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=370187

http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^4187,'normal_sales')

המחיר של האחרון מאוד מפתה!

דגש על איכות סאונד מכיוון שהקנווד KDC2021

בלי אנטישוק שיש לי הוא בין המכשירים הכי לא איכותיים שיש מבחינת סאונד והוא לא קורא דיסקים כשחם ושאר ירקות.

חוץ מזה חשובה לי קריאה חלקה של דיסקים,חשובה מאוד הקריאה של רב-פעמיים.

קליטת רדיו טובה ומעלה :-)

אם אפשר עוצמה די גבוהה יחסית לרדיודיסק כי זמנית יש לי מגבר 2 ערוצים לאחוריים ואני רוצה לנסות שוב להשתמש בקדמיים, לראות אם הם נדפקו או שזה הרדיודיסק הקיים.

בלאופונקט אצלי בנקודת יתרון עצומה מכיון שהרדיוטייפ הישן של חבר שלי פשוט השאיר אצלי רושם עצום, גם איכות מדהימה וגם עוצמה של "מיני-מגבר"

לכן אשמח אם תגידו לי איך המכשירים האחרים בהשוואה אליו.

חוץ מזה התלהבתי מהפיצ'רים של הקיידנס,ממש יתאים לי כניסה לזכרונות ודיסק און קי אבל רק במידה והמכשיר הזה טוב.

אשמח לקבל פרטים אם ניתן לשמוע את המכשירים איפשהו.

לא מעוניין בהמלצות על פיוניר, פנסוניק וקנווד- לא בא לי מכשירים "סטנדרטיים" אלא אם יש הצדקה. ניתן לעלות ל1000 ש"ח במידה ויש הצדקה ממשית.

מקווה שלא עייפתי אותכם בהודעתי הארוכה.אודה מאוד למגיבים.

ערן.

פורסם

דגש על איכות סאונד מכיוון שהקנווד KDC2021

חוץ מזה חשובה לי קריאה חלקה של דיסקים,חשובה מאוד הקריאה של רב-פעמיים.

קליטת רדיו טובה ומעלה :-)

חוץ מזה התלהבתי מהפיצ'רים של הקיידנס,ממש יתאים לי כניסה לזכרונות ודיסק און קי אבל רק במידה והמכשיר הזה טוב.

לא מעוניין בהמלצות על פיוניר, פנסוניק וקנווד- לא בא לי מכשירים "סטנדרטיים" אלא אם יש הצדקה. ניתן לעלות ל1000 ש"ח במידה ויש הצדקה ממשית.

לפי מה שאתה מחפש, אז זה ממש לא מכשיר סטנדרטי, ובוודאי לא מכשיר משולב USB.(הוא מושקע בחיבור ולא ברכיבים, בפנים מבחינת איכות.)

אני הייתי הולך על מכשיר משומש, של פיוניר סדרה 7, ולא מכשיר בינוני שיתן לך תוצאה מבחינת סאונד

בינוני.

ופיוניר הוא הכי איכותי במחיר הזה. ו"מכשיר סטנדרטי" "פיוניר" הוא הכי איכותי, עם 3 יציאות RCA, RMS יחסית גבוה. כ 22 RMS. המגבר הפנימי הכי איכותי !!!, לעומת רוב המכשירים האחרים. והיא יתן לך תוצאה הכי טובה.

אז במקום לחפש מכשיר עם שטויות עליו, (USB) קנה מכשיר MP3 טוב, לא חייב חדש. כי חדש טוב לא נכנס בתקציב.

חדש היחיד שהוא מכשיר טוב MP3, ו2 יציאות למגבר הוא פיוניר סדרה 4700, מחיר כ 900 שקל.

http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=40669

אני הייתי מחפש משומש. ביד שניה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

הבנתי את דברייך אבל נתקע לי בראש לא לקנות פיוניר.

מיד שניה אני מפחד מכיון שזה מכשיר עם עינית לייזר ואני מעדיף שהיא תהיה ללא בלאי על מנת לא לקחת את המכשיר לתיקון ו"לאכול אותה".

תוכל להתייחס לאיכות המכשירים שקישרתי אליהם?

אינך חושב שבלאופונקט יותר איכותי מפיוניר?

שוב אני רוצה לשאול איך המכשירים של קיידנס?

פורסם

רוב המכשירים הם צעצועים

תחסוך עוד קצת ותיקח נגיד

http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=129009

לפחות

אל תיתפשר

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

עד כדי כך? שוב תחזור לרדיוטייפ בלאופונקט משנת 1998 שהתלהבתי ממנו, אחד עם כרטיס שמפעיל אותו,כמו ויזה...

ברגע שהאיכות תהיה לפחות כזו זה יהיה סבבה. האם הצעצועים גם באיכות כזו?

כמה אתה חושב שניתן להשיג אותו במידה ואני אשלם במזומן?

מה זה אומר באלפיין:

BASS ENGINE

ומזה מגבר HIGH POWER?

מה יש באחרים? LOW POWER??

פורסם

סליחה שאני מתפרץ אבל מה אתם אומרים על זה

http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=40199

JVC KDG800

מפרט טכני:

- קורא MP3 .

- קורא WMA .

- ניתן לדפדף בתוך תיקיות.

- ניתן לדפדף גם ב +- 10 בתקיות.

- זיהוי ID3-TAG .

- קורא דיסקים צרובים מסוג

CD-R/CD-RW.

- עוצמה של 200 וואט.

- 4*50 וואט לכל ערוץ.

- איקולייזר 6 מצבים.

- כפתור LOUD להגברת הבאס.

- כפתור ווליום אלקטרוני.

- שליטה על BASS/TREABLE.

- שליטה על FADER/BALANCE .

- יציאה ל 3 מגברים מוזהבות.

- כולל שליטה על SUBWOOFER .

- יציאת מגבר בעוצמה של 4 וולט

- כולל שליטה על SUB .

- קליטת רדיו מצוינת לא מקודד.

- סריקה אוטמטית/ידנית

- 24 תחנות רדיו.

- 18 תחנות FM .

- 6 תחנות AM .

- שולט על מחליף דיסקים ( CHANGER )

- צג אינפורמטיבי ביותר.

- Multi-Color Display

- פאנל נופל ונשלף.

- אופציה לכניסת AUX שמע חיצוני.

- שלט מחזיק מפתחות

המחיר שלו זה 1037 אפשר להשיג ב998 אבל עדיף לקחת מחנות טובה,לא?

פורסם

מצד אחד זה סבבה שיש לו אפשרויות של שליטה על סאב ו-3 יציאות למגבר אבל באיכות הוא לא מגיע לרמה של אלפיין...(למרות שיש לו רק יציאה אחת למגבר.)

אם זה מה שאתה מוכן להשקיע הייתי ממליץ לך על האלפיין!!

בהצלחה!

WWW.TURBO-JET.CO.IL טורבו ג'ט- פיתרונות בלחץ מים גבוה-ניקוי מחליפי חום, הסרת בטון, קילוף טיח וציפויים, חידוש אבנים לסוגיהם ופריצת קווי מים וצנרת.
פורסם

ואיך זה?

רדיו דיסק MP3 לרכב מבית CLARION דגם DB356MP

מפרט טכני: - עוצמה כללית של 204 וואט. - 4*51 וואט לערוץ. - 4*17 וואט RMS לערוץ - קורא פורמט של MP3. - ID3-TAG בMP3 . - ניתן לדפדף בתקיות. - צרובים מסוג CD-R/CD-RW - תצוגת LCD כחולה המאפשרת ראייה טובה יותר גם בתנאי חשיכה - כפתור ווליום רוטורי. - פאנל מאלומניום. - כפתור MAGNA BASS לקבלת עוצמת באס גבוהה יותר - קליטת רדיו גבוהה במיוחד - 24 תחנות רדיו - 18FM/6AM - סריקה אוטומטית/ידנית - שליטה על BASS/TREBLE - שליטה על BALANCE/FADER - 3 מצביי איקולייזר Z-Enhancer - שעון זמן - 2 יציאות למגבר חיצוני - קופסת איכסון לפאנל

אין לי כסף לאלפיין,וגי וי סי זה חרה בינונית אתה בא להגיד?

פורסם

יש לי את 5750 מהדיוטי פרי ואני מרוצה ממנו.

תוסיף עוד 100 שקל ותקח אותו אחלה של רדיו דיסק,קורא הכל ,שליטה על סאב ,שלוש יציאות,חיתוכים,

יש בו פשוט הכל.

לפי דעתי מכשיר ששווה את הכסף.

HU- pioneer DEH-P5750MP / AMP- JBL GTO75.4 / COMP- Boston Acoustics FS60 \ SUB- Kicker NEW Comp12

פורסם
ואיך זה?

רדיו דיסק MP3 לרכב מבית CLARION דגם DB356MP

אין לי כסף לאלפיין,וגי וי סי זה חרה בינונית אתה בא להגיד?

אין לי כ"כ ניסיון ברדיודיסקים אבל עד כמה שהבנתי קלריון יותר ברמה מJVC

תראה מה יגידו לך המבינים פה.

בכל אופן, ההפרש לא כ"כ גדול לאלפיין. אולי שווה לך לנסות לגייס את ההפרש.

מה גם שכמה שנאמר אולי שהדגמים שהצעתי לא רציניים ביותר... אני מניח שהם די טובים בכל זאת

פורסם
מצד אחד זה סבבה שיש לו אפשרויות של שליטה על סאב ו-3 יציאות למגבר אבל באיכות הוא לא מגיע לרמה של אלפיין...(למרות שיש לו רק יציאה אחת למגבר.)

אם זה מה שאתה מוכן להשקיע הייתי ממליץ לך על האלפיין!!

בהצלחה!

כתוב שלאלפיין 2 יציאות.

שוב אני רוצה לשאול איפה אוכל לקנות הכי זול במזומן ובכמה?

כמובן שמקורי,חדש עם אחריות.

אני מתכנן על סאב בעתיד הרחוק, זה קריטי שיש 2 יציאות ולא 3?

הרי נגיד יהיו לי 2 מגברים- נגיד אחד 4 ערוצים ואחד 2 (סתם הנחה) אז אני אוכל לעשות ברידג' באחד מהם ולחבר את הסאב? זה יהווה בעיה? איכות פחות טובה או משהו? אם זה רק הנושא של שליטה בסאב אני מניח שאשים כפתור ווליום רק לסאב כמו שראיתי אצל חבר. אבל זה יהיה בעתיד הרחוק בכל אופן.

ברגע זה אין לי שום מושג אם אלפיין עד כדי כך יותר טוב מקלריון ובלאופונקט (עדין "מחזיק" מהאחרונה)

יש מקום באיזור המרכז שניתן להתרשם בו מכל הדגמים הללו?

מקווה שלא שיגעתי אותכם

פורסם

לא מבין בשביל מה לקנות אלפין הכי פשוט עם יציאה למגבר ?!

אין בו שום חיתוכים ,כל האופציות שיש במתקדמים בו אין , והחיסרון הכי גדול יציאה אחת .

תפסיקו לקנות שמות , הסידרה הזו של אלפיין מי שקונה אותה רוצה מותג ולא מכשיר על רמה....

בקיצור ולעיניין ה5750 עדיף בהרבה מהאלפיין המסכן הזה.

• תוכן חדש...