Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תנחומיי... קח את זה בקלות ושזה לא יהרוס לך את החג.

אגב, המראות באונו ידועות כרגישות מאוד לשבר (מנסיון), יכול להיות שמכה קטנה (שאולי לא בכוונה) גרמה לשבר.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אוי, כואב....

עברתי פעמים רבות כאלו עם המראות הבלתי-גמישות בעליל של האיביזה שלי. מעצבן לאללה...

קשה לראות מהתמונות, אבל יש סיכוי סביר שאפשר פשוט להחזיר את המראות למקומם. אצל רוב היצרנים המראות נועדו להשבר תחת עומס.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני נזכר שלפני איזה שנה ירדתי לאוטו ומצאתי אותו כולו מלוכלך , מישהו זרק לי עליו אבטיח, כן כן אבטיח!!

חשבתי בהתחלה שזה רק לכלוך אבל אחר כך התברר שגם שברו את המראה השמאלית שלי (של הנהג)

אכן זה מבאס אבל אין מה לעשות החוקים בארץ דפוקים וכל החינוך של האנשים דפוק ובגלל זה רוב המדינה נראת ככה..

הכי חשוב שיהיה לכולם חג שמייח ושנה מתוקה!

ולא נורא כסף מתקן הכל חוץ מבריאות, אז העיקר בריאות כי כסף בא וכסף הולך.

פורסם
היום בבוקר, ערב ראש השנה, אני יוצא החוצה וזה מה שאני רואה:

חבל שלא תפסתי אותם.

אם תרצה אני ישמח לעזור לך לסדר את המראה שיהיה לך באופן זמני עד שתקנה חדשה

או להשקיע קצת יותר עבודה ולעשות משהוא קבוע.

העיקר שתהיה לך שנה טובה!

ולכל עם ישראל.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

קח את זה באיזי, אין טעם להתעצבן.

ד"א איזה ווקס מטורף יש לאונו, איך הצבע שלה שמור כ"כ ? אצלי היא הייתה ורודה... טוב בהתחלה.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

ניחא.שיהיה לבני ז**** לתרופות.

תפרק את הפלסטיק בפנים, תכין מפתח אלן, תוציא את המראה ותקנה תחליפית או מפירוק.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
קח את זה באיזי, אין טעם להתעצבן.

ד"א איזה ווקס מטורף יש לאונו, איך הצבע שלה שמור כ"כ ? אצלי היא הייתה ורודה... טוב בהתחלה.

הצבע שמור בזכות הווקס, כל חודשיים ווקס (עשיתי שוב לפני שעה), כל שבועיים שטיפה פנימית וחיצונית.

פורסם

אני רואה שהם ניסו לגנוב את המראה ולא הצליחו, לדעתי אלו לא ילדים אלא משלימי חלקי רכב לאונו של ערסים ביקנעם.

או מעשה ונזליזים אליך ספציפית מראות, מגבים.

L.A

פורסם

לא נראה לי שניסו לגנוב אותה, מכיוון שממש ליד האוטו שלי חונה אונו אדומה אחרת, רק שהרכב השני קצת מוזנח בלשון המעטה ואפילו בעליו לא טורחים לנעול אותו.

מי שרצה לגנוב את המראה היה יכול לגנוב משם.

אי אפשר לגנוב את המראה בלי לפרק אותה מתוך האוטו, אפשר רק לשבור.

• תוכן חדש...