Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו COUPE

potzkin
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נסעתי לתומי ברחבי טבעון ופתאום אני מוצא ליידי סובארו דיי יפה בצבע אדום עם דפיקה קלה לייד המראה שעל המכסה מנוע, קופה שנות השבעים ככה נראת כמו הGSR רק עם 4 פנסים מקדימה:roll: כששאלתי לגבי הרכב(תוך כדי נסיעה) הנהג אמר שרכש אותה ב 1000 ש"ח מערבי אתמול.

וכמובן ששאלתי האם הרכב למכירה הוא אמר שלא.. :(

מעניין באיזה רכב היה מדובר... ואיך אנשים כל הזמן מוצאים את המציאות האלה....???

---אופנוע זה כמו בחורה רק בלי החסרונות!!!---

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

החדרים בלב שלי מתחילים להינעל :angel: .אם תוכל לתת תיאור כללי וספציפי יותר של הרכב

נוכל לפענח האם בקומבינה עסקינן,או שמה מדובר באחת המלכות שלי,שעברה הסבה בדמות

מראות על הכנפיים אלע GSR .

פורסם

כנראה שזו GF או GFT מסוף שנות ה 70.

וכאחד שנהג לא מעט בצעירותו על GSR,אני ממליץ להשאיר אותה כחלום רטוב...

מבחינת ניהוג האוטו הזה הוא זוועת עולם,וחוץ מלהאיץ בקוו ישר(יחד עם סימפונייה של ציצולים)הוא לא יכל לעשות כלום.

לא לחינם הם נעלמו מהכבישים לפני שנים רבות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
כנראה שזו GF או GFT מסוף שנות ה 70.

וכאחד שנהג לא מעט בצעירותו על GSR,אני ממליץ להשאיר אותה כחלום רטוב...

מבחינת ניהוג האוטו הזה הוא זוועת עולם,וחוץ מלהאיץ בקוו ישר(יחד עם סימפונייה של ציצולים)הוא לא יכל לעשות כלום.

לא לחינם הם נעלמו מהכבישים לפני שנים רבות.

אמרתי בעבר ואני אומר לך עכשיו,מלבד לקרוא ולהעתיק מספרים הידע שלך בסובארו שואף מבחינתי

ל-000000 !!!

אני מוכן להתערב שמעולם,אבל מעולם לא ישבת בכיסא הנהג של הGSR ,וכולך מלא בדיות וסיפורים.

אשמח לקחת אותך לסיבוב בGFT שלי,ולשמוע אותך אומר את הדברים שאתה סח כאן.

מה שמחזק את דברי עוד יותר היא העובדה שאתה טוען כי זו הסיבה שנעלמו מהכביש,ובכן חן ידידי

אני לא מכיר הרבה רכבים שהיו עוברים התעללות שהקופה הללו עברו,והצליחו לשרוד למרות שמוות

ריחף מעל ראשיהן ב100% מהזמן שהיו על הכביש.

פורסם
היום נסעתי לתומי ברחבי טבעון ופתאום אני מוצא ליידי סובארו דיי יפה בצבע אדום עם דפיקה קלה לייד המראה שעל המכסה מנוע, קופה שנות השבעים ככה נראת כמו הGSR רק עם 4 פנסים מקדימה:roll: כששאלתי לגבי הרכב(תוך כדי נסיעה) הנהג אמר שרכש אותה ב 1000 ש"ח מערבי אתמול.

וכמובן ששאלתי האם הרכב למכירה הוא אמר שלא.. :(

מעניין באיזה רכב היה מדובר... ואיך אנשים כל הזמן מוצאים את המציאות האלה....???

בוא נתחיל בזיהוי

לאיזו מהבאות היא דומה?

128Gsr_002-med.jpg

sub1973_G.jpg

מפגש אוג' 05 5.jpg

subi.jpg

IMG_0002.jpg

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
אמרתי בעבר ואני אומר לך עכשיו,מלבד לקרוא ולהעתיק מספרים הידע שלך בסובארו שואף מבחינתי

ל-000000 !!!

אני מוכן להתערב שמעולם,אבל מעולם לא ישבת בכיסא הנהג של הGSR ,וכולך מלא בדיות וסיפורים.

אשמח לקחת אותך לסיבוב בGFT שלי,ולשמוע אותך אומר את הדברים שאתה סח כאן.

אל לך בכבודו של חן... וברמת הידע שלו....

ויש צדק לא קטן בנושא הצילצולים, אבל לא באשמת הסובארו אלה בגלל הדלק שסופק אז.... היום עם איכות הדלק, התוספים, והשמנים בעיית הצילצולים נעלמה...אחיזת כביש וביצועים נשארו לסובארו הספוטיביות של שנות התישעים המאוחרות...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

נהגתי גם נהגתי,ושאני משווה אותה ללנצ'ייה בטא קופה או לאלפא ג'וניור שהיו המיתחרות שלה,זה מביא אותי למסקנה.

לסובארו GSR אין לא מיתלים,לא הגה,לא בלמים,אחיזת כביש מינוס 0.

ועוד שאלה-למה הג'וניורים שרדו והסובארו לא?!

ועוד משהו-בשביל להבין בסובארו צריך לסיים דוקטורט בטכניון...

זו פשוט מכונית שרק נוסטלגייה נישאר ממנה("היתה לנו כזו ב 76 ונסענו לטברייה\לדודים שלי בצפת\לבקר רת סבתא שלי בג'בל מוכבר..").

פורסם
נהגתי גם נהגתי,ושאני משווה אותה ללנצ'ייה בטא קופה או לאלפא ג'וניור שהיו המיתחרות שלה,זה מביא אותי למסקנה.צודק במעט(רק בנפחים הגדולים)

לסובארו GSR אין לא מיתלים,לא הגה,לא בלמים,אחיזת כביש מינוס 0.לא הגה?לא בלמים?אין אחיזת כביש?חן סורי,עדיין אני בטוח שלא ישבת באחד.

ועוד שאלה-למה הג'וניורים שרדו והסובארו לא?!מי אמר את זה?

ועוד משהו-בשביל להבין בסובארו צריך לסיים דוקטורט בטכניון...

זו פשוט מכונית שרק נוסטלגייה נישאר ממנה("היתה לנו כזו ב 76 ונסענו לטברייה\לדודים שלי בצפת\לבקר רת סבתא שלי בג'בל מוכבר..").

חן איש יקר,זה שהאוטו לא עושה לך את זה לא אומר

שרק נוסטלגיה נשארה ממנו.אני עדיין מזמין אותך,ולעיני מי שתרצה לסיבוב אצלי,וזה כשההרדטופ

יושבת פחות טוב מה GSR על הכביש בשביל לייבש אותך ולצאת מהקטע של הספרות,אני מאמין

בתכלס.

פורסם

אתה רוצה אולי להשוות אותה לאלפא ספרינט וולוצ'ה או לפולקסווגן שירוקו?

צריך להבין שיש הבדל גדול בין אוהב\מעריץ -לטוב\לא טוב.

ואם היה משהו שייחד את סובארו בשנים האלו,היו דיגמי ה 4X4,שהיו באמת ייחודיים לתקופתם.

הסובארו הראשונה שהציעה התנהגות כביש טובה היתה הלגאסי של שנת 90'.

ואגב,הניסיון שלי הוא לא רק "בספרים"-לידיעתך.

פורסם

אני לא רוצה להשוות אותה לאף רכב,אני לא כותב במגזין ולא מתלהב לקרוא אותו,אני מדבר על תכלס

בוחנים טענו בזמנו שאין לה פח,שהיא לא חזקה לנסיעה אגרסיבית,שהיא לא נוחה ובלא ובלא.

אני יכול לספר לך שהפח שלה שרד טוב בהרבה מאמריקאיות בשנתונים הללו,בטח ובטח מהאיטלקיות

ומהרבה גרמניות שאני מכיר.אני יכול לספר לך שכשהייתי ילד ראיתי בתחרויות בטיילת איך אלפות

שבקו חיים אחרי מספר התחרויות,כשהסובארו למיניהן לא היו צריכות כיוון קל אפילו.אני יכול לספר לך

שעשיתי בחיי,ותאמין לי בשיא הראליות,אלפי אם לא עשרות אלפי נסיעות דרומה וצפונה ומעולם לא

יצאתי בסגנון מתיחה מהאוטו.השבוע נסע איתי חבר לנהריה,אני ייתן לך את הטלפון שלו בה.פ.שיגיד

לך כמה היה המום מתנוחת הישיבהכ הנוחה,ואנו מדברים על הכיסא לא מהמפוארים שיש.

סיבובים שלקחתי עם כל הסובארו שהיו בידי,ותאמין לי היו הרבה הרבה מעולם לא בגד בי הרכב.

צא מהקטע של מגזינים,כתבות,הצעות,וכנס לעולם המציאות,וההזמנה עדיין בעינה עומדת.

סטיגמות הן דבר שלא נעלם,ואני זוכר איך ליגלגו למכוניות שמאוחר יותר הסבירו לעולם איך רכב צריך

להיות ומה מבקש ממנו הנהג,אף על פי שסטיגמות מעולם לא הזיזו לי.

פורסם

שיהיה..

אתה בין הראשונים שהצליחו להתיש אותי...

אתה נהנה מהסובארו שלך?אחלה.שמח בשמחתך.

שתהיה שנה טובה וחג שמייח!

פורסם
אני לא רוצה להשוות אותה לאף רכב,אני לא כותב במגזין ולא מתלהב לקרוא אותו,אני מדבר על תכלס

בוחנים טענו בזמנו שאין לה פח,שהיא לא חזקה לנסיעה אגרסיבית,שהיא לא נוחה ובלא ובלא.

אני יכול לספר לך שהפח שלה שרד טוב בהרבה מאמריקאיות בשנתונים הללו,בטח ובטח מהאיטלקיות

ומהרבה גרמניות שאני מכיר.אני יכול לספר לך שכשהייתי ילד ראיתי בתחרויות בטיילת איך אלפות

שבקו חיים אחרי מספר התחרויות,כשהסובארו למיניהן לא היו צריכות כיוון קל אפילו.אני יכול לספר לך

שעשיתי בחיי,ותאמין לי בשיא הראליות,אלפי אם לא עשרות אלפי נסיעות דרומה וצפונה ומעולם לא

יצאתי בסגנון מתיחה מהאוטו.השבוע נסע איתי חבר לנהריה,אני ייתן לך את הטלפון שלו בה.פ.שיגיד

סיבובים שלקחתי עם כל הסובארו שהיו בידי,ותאמין לי היו הרבה הרבה מעולם לא בגד בי הרכב.

סטיגמות הן דבר שלא נעלם,ואני זוכר איך ליגלגו למכוניות שמאוחר יותר הסבירו לעולם איך רכב צריך

אלוני - אני חושב שצריך לעורר אותך (בעדינות כמובן) מהחלומות בהספמיה שלך !!

כמו שחן ציין עד לשנת 1989/1990 שבה הוצגה הפלטפורמה של הלגאסי (שהביאה מאוחר יותר לפלטפורמה של האימפרזה), הסובארו למיניהן לא הצטיינו (בלשון ההמעטה) בנושא שילדה/התנהגות - וכן גם אני נהגתי על כמה כאלו בחיי.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

חן,לא טענתי מעולם שסובארו הינה יצירת מופת,לא טענתי מעולם שחוללה סנציה באיזה תחום שהוא,

תמיד טענתי שהיפנים מעתיקנים,ועשו שימוש נכון בגניבת רעיונות מהאירופאים-אמריקאים על מנת

לערוך מיקס להצלחה מירבית,ולא באתי להתיש אותך,לא זה העניין,העניין הוא כפי שכבר ציינתי

הסטיגמות של הישראלי,שננעל על משהו ולעולם לא ירפה.אני נהנה מאוד מהסובארו שלי וכמוני רבים בעולם,שמצאו שהיפנים יודעים לייצר,ובאיכות גבוהה-אני שוב מזמין אותך לסיבוב איתי(תקרא לזה בשביל

הנוסטלגיה)וגם אני כמוך מאחל לך ולכל בית ישראל שנה טובה וברכת חג שמח :drinking: :drinking: :drinking::beerchug:

פורסם

אחת ולתמיד

לא פעם מירוץ נקבע בגלל הנהג ולא בגלל המכונית, נהגים טובים יגעו לתוצאות טובות, גם ברכב נחות.. ונהגים גרועים לא יגעו לתוצאות גם ברכב טוב... קח את סבתא שלי ז.ל נהגה על BMW 1600 מודל 71 והכי מהר הגענו לפחח... הבעייה בסובארו לא במנוע שהיה מתקדם ואמין לתקופתו, אלה במערכות הקשורות ביציבות הרכב, ההגה, המתלים, הבולמים... הרכב היה גבוה מכדי לתת תשובה ספורטיבית אמיתית והוא לא תוכנן להיות כזה... המתלים רכים וההגה מצריך הרבה סיבובים מנעילה לנעילה 3.75 כמדומני... הנהג ברכב כזה יעבוד קשה יותר ויהיה איטי יותר... הרכב האמור סובל מתת היגוי חריף בסיבובים ובכביש טכני צריך להיות מיומן מאוד, בכדי להוציא מהרכב את כל שנתנה האלפה או אפילו הגולף הזהה...גם הדגמים שאתה מדבר עליהם היו יותר בבחינת כבש בעור זאב, המון פוזה על בסיס רכב משפחתי.. הדוגמה הטובה ביותר היא המזדה F עם הפנסים המתרוממים שנחשבה לספורטיבית והיתה לה התנהגות כביש איומה...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...