Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן סויה = סולר

SuRuK
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוזר שאף אחד עוד לא פתח על זה שירשור...

הופיע אתמול במעריב.

מדובר על רכב שעשה 3000 ק"מ ע"י תדלוק בשמן סויה ולא הופיעה בו תקלה אחת.

עידן חדש לתדלוק?

פורסם

היה כבר דיון על זה

כמדומני קוראים לזה ביו דיזל

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

שנה טובה

כבר העברתי שרשור בנושא, אך הוא הורד בצדק בשל סממנים לפרסום ואני מכבד את ההחלטה.

לכן: ביודיזל הוא דבר המתפתח כרגע במהירות באירופה, גם ערוצי הטלוויזיה שם מעלים את הנושא חדשות לבקרים.

ערבוב של שמני בישול עם 50% סולר מבטיח שימוש בלתי מוגבל. לקיחת שמני בישול משומשים, ציפס, פלאפל ועוד, דורש סינון אולם גם הם טובים לשימוש. עדויות מחו"ל מעידים על שימוש בלתי מוגבל ובלי בעיות. בימים קרים אפשר אפשר להשתמש בהתקן ,יקר, לחימום השמן מראש, דבר אשר מגדיל את יעילותו אולם , בארץ , אני סבור כי מספיק להעביר את צינור הדלק צמוד לרדיאטור ע"מ לקבל אותם תוצאות.

אני מקווה לנסות זאת בקרוב.

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם

שלום לכוווולם!!!

אני בד"כ נימצא בפורום של רכבי האספנות אבל אמרתי "למה לא נבקר גם בחדישות"

אז לגבי ה"ביו דיזל"-

זה איזה בחור אני לא זוכר את שמו שגר במושב באיזור ירושלים ויש לו ניסאן ואניט.

זה מין מסחרית קטנה כזאת...

שהוא המציא את הביו דיזל ע"י זיקוק שמן.

אבל מה שיפה פה שזה לא סתם שמן אלא שמן ששימש קודם לכן לטיגון פלאפלים במושב אחר שקרוב אליו...

הבחור כמובן לא משלם על השמן אלא זה בא בכך ששני הצצדדים מרוויחים הוא צריך את השמן ובעל הפלאפל צריך פינוי לשמן...

דניאל.

162498-5.jpg

אופל קאדט 73' 1300 אוט'.......

אין יותר פיג'ו:-(

פורסם

חחחחחח איזה קטלני..

בדיוק היום חבר שלי אמר לי על זה והייתי בטוח שהוא מסתלבט עליי וכשיו אני רואה את זה פה..

אם זה ככה למה לא משתמשים בזה במקום סולר?

*** הערת מנהל - ככל הנראה נדבק לך מקש ה"ח" במקלדת. אנא נקה אותה והמנע מהתזת נוזלים דביקים עליה בעתיד ***

:twisted: רק תנסו לעצבן אותי:-x
פורסם

זה מאד מעניין אותי

האם רק רכבי דיזל מסוגלים לכך?

ואיזו רמה של סינון יש להעביר את שמן הבישול המשומש?

תודה

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

קודם כל אפשר לעשות את זה כמעט מכל שמן או שומן שמוציאים ממנו את הגליצרין ועוד כל מיני חומרים לא מועילים.

ביודיזל נדלק רק ב 150 מעלות, ולכן בטוח יותר וגם פולט פחות גזים רעילים. בטמפרטורות נמוכות מאוד (לא בעיה בארץ) הוא עלול להסמיך מאוד. ברכבים ישנים הוא עלול לתקוף את הגומיות.

התהליך (המורכב) לייצור ביתי נמצא כאן :http://en.wikipedia.org/wiki/Biodiesel_production

תודיע אם הצלחת...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

יש על זה כתבה בידיעות של היום(שישי)

דווקא רשום שהאוקטן גבוהה מהרגיל בביודיזל.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

• תוכן חדש...