Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחברה עולה 2800 "ח כולל מע"ם אני חושב שקצת מוגזם המחיר אם מישהו מכיר מקום כתובת שאני יכול להשיג אודה למישי יעזור

חיפשתי אצל עמנוואל , גוררים , לא מצאתי בחיפה אם אתם מכירים כתובת בת"א משו יכול לעזור תודה.

פורסם

נסה אצל אייל נוימן בטל' 054-5553787

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אחי **רפי הוא לא אחיך, אם הוא כן אחיך תתקשר אליו ותסגרו את העניין** רפי אני בעל מוסך ולא צריך שמישהו יעשה לי איבחון אני חושב שיש לי נסיון מספיק טוב בשביל לדעת אם הוא תקין או לא :D

פורסם

זאהר, ברוכים הבאים!

אולי תספר לנו קצת עליך ועל המוסך שלך ואז נוכל לדעת מול מי אנחנו מדברים, מה הניסיון שלך, במה אתה מטפל במוסך וכו'...

צביקה

...Carpe Diem

פורסם
בחברה עולה 2800 "ח כולל מע"ם אני חושב שקצת מוגזם המחיר אם מישהו מכיר מקום כתובת שאני יכול להשיג אודה למישי יעזור

חיפשתי אצל עמנוואל , גוררים , לא מצאתי בחיפה אם אתם מכירים כתובת בת"א משו יכול לעזור תודה.

זאהר שלום!

אני יכול לברר לך,חיישן ביבוא אישי.לשם כך אני צריך פרטים,שנת ייצור,סוג/דגם,נפח,מס" דלתות

ואם אפשר קוד מנוע.

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

tkamin - אני בן 21 מעוספיה לומד הנדסאי רכב "בערב" במכללת עתיד השנה אני מסיים,

יש לי אבא בעל מקצוע "30 שנה במקצוע" כמה נסיון יש לי לא יודיע להגיד לך כי אני חייתי במוסך

מיילדותי :-D ...

זה מוסך של חשמל , מיזוג אוויר, אגזוזים, רדיאטורים, ריתוכים למיניהם כולל אלומיניום, עבודות חרטות...

ומכונאות... אני מטפל בכל סוגי המכוניות כולל טרטורים ומשאיות..

זה הכל :-D

פורסם

kitt - הלוואי וזה 1600 למה רכב נמאס לי מהסחיבה של האוטו חחח

דוד - אני מזה אודה לך אם תברר לי :wink:

הפרטים הם ככה,

זה פיאט מולטיפלה שנת 2001 , 105 JTD

5 דלתות למרות שלא ראיתי אחרת :-P

נפח מנוע 1910 , דגם מנוע 182B4000

מס' מנוע 1909295

תודה לכם ..

פורסם

על מנת לאתר תקלה בחיישן MAF אתה חייב לחבר למחשב המנוע מחשב אנליזה חיצוני. לא קשור לכמה שנות ניסיון יש לאבא.... ניתן גם לבצע בדיקה ממוחשבת של החיישן. בדר"כ ניקוי יכול לעזור, אם אותרה תקלה הנובעת מלכלוך, (חריגה מהנורמה של תחום העבודה, מצויין ע"י וולטאג'.).

אז "תהייה גבר ותשפיל את עצמך" וסע למוסך של פיאט ברשת היבואן ותשלם עבור בדיקת אנליזה ממוחשבת. תוכל לחסוך הרבה כסף.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם
על מנת לאתר תקלה בחיישן MAF אתה חייב לחבר למחשב המנוע מחשב אנליזה חיצוני. לא קשור לכמה שנות ניסיון יש לאבא.... ניתן גם לבצע בדיקה ממוחשבת של החיישן. בדר"כ ניקוי יכול לעזור, אם אותרה תקלה הנובעת מלכלוך, (חריגה מהנורמה של תחום העבודה, מצויין ע"י וולטאג'.).

אז "תהייה גבר ותשפיל את עצמך" וסע למוסך של פיאט ברשת היבואן ותשלם עבור בדיקת אנליזה ממוחשבת. תוכל לחסוך הרבה כסף.

על מנת לאתר תקלה בחיישן MAF ,לא חייב להתחבר למחשב. הכל תלוי בטיב הידע.

זאהר,אני בודק לך את מה שביקשת.הם מתחילים לעבוד בשעה 9, כלומר 11 שלנו.

אתה רוצה חדש או משומש?

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

נכון אתה צודק פיאט אונו פייר (999 סמ"ק) לוקחת אותי אני כבר לא סובל את הסחיבה שלו :-)

דוד- מקווה שמצאתה משהו מחכה לתשובה תודה..

KIT- כנראה שהמחיר עלה עכשיו זה עולה בחברה 2800 כולל מע"ם

• תוכן חדש...