Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיבה ל KICKER COMP VR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה היום עשיתי כמה וכמה ניסויים...

מכירים את המצבים שבו אתם מתחילים לכוון את המערכת ככה ב 5 בערב ואז פתאום אתם מסתכלים על השעון ונהיה כבר 7 וחצי...

קרה לי גם היום...

בכל אופן, לעניין. התיבות של הקיקרים שלי הן בנפח מינימלי - של 30 ליטר, אטומות.

רציתי לבדוק את הסאב בתיבה גדולה יותר, כדי לראות את ההבדל בצליל הבאס, האמת כתוצאה מכל הדיונים התכופים לאחרונה לגבי תיבות לסאב הזה.

כל הבדיקות נעשו בעוצמה ממוצעת ולא גבוהה, כדי להימנע כמה שיותר מזיופים שנובעים מעוצמה גבוהה. ובכן התוצאות כדלהלן:

תיבה בנפח 30 ליטר, אטומה - הפאנץ' של הבאס מאוד חזק ונקודתי (מדיי), אבל יש חיסרון מאוד ניכר וגדול בתדרים הנמוכים (כפי שEyalR טען וצדק). הסאב נשמע מאוד מאוד טוב, מדויק וחזק , אך כשמגיעים התדרים הנמוכים, הסאב נשמע כאילו הוא לא מצליח להפיק אותם, ודי מזייף, בקיצור, נשמע לא טוב בתדרים הנמוכים.

תיבה בנפח 50 ליטר, אטומה - הפאנץ' של הבאס חזק ונקודתי, מעט פחות חזק מהתיבה הקטנה, אך כשמגיעים התדרים הנמוכים אז נשמע ההבדל הגדול, הצליל פשוט מושלם! הבדל עצום בין התיבה הקטנה לבין התיבה הנוכחית. דרך אגב, כשאני אומר תדרים נמוכים אני מתכוון לתדרים שמתחת ל -50 Hz. התיבה הזו מתאימה לסאב הזה הרבה הרבה יותר מזו הקטנה. אמנם הוא מעט פחות פאנצ'י מאשר בתיבה הקטנה, אבל זה משתלם מאוד כששומעים אותו בתדרים הנמוכים. בכלל הסאב נשמע הרבה יותר איכותי ושומר על אותה רמת דיוק כשל התיבה הקטנה, בתוספת ההיענות הטובה יותר לתדרים הנמוכים.

לכן, החלטתי שאני הולך להחליף את שלושת התיבות שלי לתיבות של 50 ליטר. נעדכן בהמשך לגבי השפעת השינוי כאשר 3 הסאבים יעבדו בתיבות החדשות.

בהצלחה לי.

SPL - 143.6DB

"

פורסם

בהצלחה!

רק איפה יש מקום בבאגז' לשלושה סאבים? ולמה צריך שלושה, סאב אחד לא מספיק לפוצץ את האזניים?

*אני מדבר מניסיון, אחרי שעה באוטו אני עדיין שומע את המוזיקה באזניים.

Hu: Alpine 9855R / Amp: JBL GTO75.4 / Compnenets: Kicker K65.2 / Sub: Planet Audio M2-P212

פורסם

מבחינתי, שלא יישאר מקום בבגאז'.

ואני בטוח שיהיה מספיק מקום. הנפח הנתפס היום הוא כ 90 ליטר ויש עוד המון מקום בבגאז'.

לצורך העניין אבנה מחדש את צורת התיבות...

SPL - 143.6DB

"

פורסם

יש יש.

אם אני אצטרך אני אפרק את כל הבנייה ופשוט "אפזר" 3 תיבות של 50. את התיבה השלישית אני אבנה בצורה קצת שונה מזו של השתיים, ככה שהיא תיכנס.

אתה לא מבין איזה הבדל עצום יש בטווח תדרים שהם מוציאים בתיבה הגדולה לעומת הקטנה. הקטנה פשוט עושה להם עוול!

SPL - 143.6DB

"

פורסם

סימון מה המצב גבר , נו ניראה אותך ביום שישי במפגש ברעננה עם השידרוגים?

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

תקשיב,חשבתי בשבילך על עיצוב שתצטרך להשקיע בו הרבה מחשבה ואם תרצה אפילו תקפוץ אלי אני יעזור לך לתכנן את זה אבל הוא גם יפה,וגם מנצל יחסית את המקום שיש לך בבגאז'

צירפתי לך תמונה.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

התיבה שלי ברכב 160 ליטר, והקודמת הייתה 240 ליטר,

גולף 92.

תמיר

• תוכן חדש...