Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב בעקרון לקומפוננט

או הדוקט MKII 5.25ו שאני משיג ב750

או הלאנזר קומפוננטו5.25ואינטשוLanzarוHR5ושעולה 550 שקל

ואז ישאר מגבר שיחזיק את אחד משניהם ורמקולים 6*9 של מורל לא זוכר איזה אבל מוציאים 120 RMS

אז אני צריך עזרה בבחירה של אחד מהקומפוננטים האלה בתעזרו לי בבחירה של מגבר

יש לי אפשרות של מגבר של SPL (חברה אמריקאית) של 400W 4 יציאות 4*50 RMS

או BOSS 1000W שרוב הסיכוי חיקוי..

או כל מגבר אחר שתמליצו לי עליו יתקבל בברכה

אני אשמח אם תעזרו לי בבקשה!! :)

פורסם

א. ה SPL הוא רוב הסיכויים לא אמריקאי ולא בטיח, אם הסמל הוא SPL ומה L יוצאים כאילו גלי קול זה לא אמריקאי.

ב. בוס זה לא כנראה, זה חיכוי, לפי ביקורות הוא לא כזה נורא.

ג. יש לך אופציות טובות יותר ביד שניה, שווה "להתסכן" (אם אתה מעוניין הודעה פרטית אלי :) ).

ולגבי הקומפוננט, דוטק.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

מאיפה הביטחון? מה הדגם של המגבר? כי אני לא מכיר SPL אמריקאי של 4*50.

החברה האמריקאית זה SPL Dynamics

אופל קורסה 2003

פורסם
ואני טוען שאולי המטוס שהביא את המגבר מסין, עבר מעל אמריקה.

אתה לא מבין שזה זבל סיני להמונים?

תקרא:

http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=77943&page=2&pp=15&highlight=spl

כבר דנו בזה.

מהדיון המעמיק אני רואה שהיא לא מסין ולא מזיז לי ממש איפה מייצרים את זה

מעניין אותי איך שומעים איתו...

שאלתי את הדעה של אנשים ששמעו אותו או דברים דומים לו מאותו חברה..

פורסם

שחרב שלחתי לך הודעה פרטית.

לגבי כל הצצקנים בעניין של זבל סיני - יש המון חברות לא מותגיות שמייצרות מוצרים טובים. אז מה?

מספיק לחשוב שמותג זה מה שעושה את ההבדל. למה מוצרים של חברות כמו JL, זטק, ויפא או ג'נסיס נמכרים במספרים כה מועטים? כי זה לא מותג. לפחות לא בארץ.

מותג זה לא הכל בחיים. והיום בעידן הגלובליזציה כבר לא נכון להגיד שפיוניר יותר טובים מקנווד שיותר טובים מסוני.

אז חלאס.

לעניין ה SPL - המגבר מוציא 4X45 והוא נשמע מצויין. כמעט שנה אצלי מריץ סאב (של רוקפורד, כי זה מותג מטורף) וזוג זטק צירקט. ולא, הוא לא נחנק, לא מתחמם ולא כלום.

אז מי שמאמין במותגים - שיבושם לו ושימשיך לשלם יותר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זה הדינמיקס...

וסאונדסטרים היא חברת בת של PA. המוצרים של PA זהים ל SPL מלבד צורה חיצונית(ולפי מה שהבנתי" לא בטוח" ה PA עוברים יותר מבחני איכות, SPL הוא הליין הכי נמוך), המוצרים של סאונדסטרים שונים לגמרי והם כביכול הליין הכי גבוה של PA.

אופל קורסה 2003

פורסם

המגבר שכתבתי עליו לא שייך לSPL USA או וואטאבר... זאת חברה אחרת העונה לשם SPL שהאתר שלה זה spl-audio.com.

וגם המגבר הזה מיוצר בסין כמה מפתיע.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הרבה דברים מיוצרים בסין, אם התכנון טוב וחומרי הגלם טובים רוב הסיכויים שמקום הבניה אינו משפיע כלל, זאת אותה מכונה שעובדת על זה.

אופל קורסה 2003

פורסם

אני באמת מסכים עם איתמר שרשם פה את התגובה על המותגים

הוא צודק ב-100 אחוז, לי יש את המגבר הזה והוא מוציא 50 כפול 4 אר אמ אס,

הוא מגבר תותח שמחזיק לי רמקולים של רוקפורד 75 וואט אר אמ אס (שהם מותג), ומחזיק לי סאב של חברת באזוקה 10 אינץ (שהסאבים שלהם לא בדיוק מותג פה ולא מוכרים), הסאב הוא 275 וואט אר אמ אס

והמגבר הזה מפציץ לי את האוטו!

הוא מגבר פצצה ואני מממש ממש ממש מרוצה ממנו!

פורסם

עם כל הכבוד, זה שרשום זה לא ומר שזה מה שהוא מוציא.

ממה שאני יודע המגבר הזה נמער לא מעט ולא היו איתו בעיות כלל, הרבה אנשים מרוצים!

אבל זה שרשום משהו לא אומר שהוא עושה את מה שרשום.

וזה שהוא "מחזיק" את זה וזה לא אומר שמגבר אחר שמדורג אחרת לא היה נותן אותה תוצאה. אם אתם רוצים לתת חוות דעת תיתנו אותה ביחד למגבר אחר, לדוגמא הוא חזק כמו ה....... או משהו כזה, כי למרות שזה שוב, לא אומר הרבה על ההצהרות אבל לפחות נותן השוואה.

ושוב, ממה שאני יודע זה מגבר טוב, ובמחיר שהבחור משיג אותו זאת קניה טובה!

אופל קורסה 2003

• תוכן חדש...