Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום עליכם חברים יקרים - בתאריך ה- 23.9 ביום שישי בשעה 15:30 - מתחם היוניברס קלאב בנשר יתקיים מפגש אודיו צפון הקבוע של הסביבה.

מיותר לציין שכולם, אבל כ-ו-ל-ם מוזמנים, גם אלו שמחרישי אוזניים וגם אלו הבודדים שעדיין יש ברשותם רדיו-טייפ....

כמובן, עוד מיותר לציין שלא נקבל ונסבול התנהגות ילדותית מכול סוג שהוא עם הרכבים שלכם - אם הייתם מגיעים למפגש עם איזו סופרה או סקיילין היינו מבינים, אבל לבינתיים, תנו לאונו שלכם לנוח....

ברגע שזה יקרה המפגש יתקפל וכך ייהרס לכולם....לתשומת ליבכם!

בקיצור - המפגש עצמו יהיה על אחריותי ועל עמיתי - רועי, מכיוון שגל מתכנן איזושהי הודעה רישמית לגבי עתידו בתחום, ולכן אני ורועי נדאג לכיבוד ושתייה (כמו במפגש שעבר שרשם הצלחה יתרה) ונשמח לשיתוף פעולה מצד כל המשתתפים.

להוראות הגעה מפורטות נא לצור קשר בפרטי בלבד!

בברכת הצלחה למפגש, ולהתראות בשישי הבא - כל אחד מתבקש לאשר הגעתו.

חשוב לציין, המפגש לא יזוז תאריך ובטח שלא מיקום.

יאללה חבר'ה, להריץ...!!

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

אין לי שום הודעה לגבי עתידי למעט... שיהיה טוב(?) :)

טוב לראות שיש ארגון חדש... ואני בטוח שרבים יבואו.

כנראה שגם אני אגיע.

פורסם

אני מקווה להגיע זה עוד שבוע וחצי אז הכל יכול להשתנות אבל בינתיים אני בא ומקווה שיגיעו הרבה....

המפגש הזה בא לי טוב אני בדיוק יוכל לראות איזה סאב אני קונה חודש הבא כשיגי לי המגבר מונו של הייפוניקס

פורסם

אנחנו בכוונה מוציאים הודעה יחסית מוקדם כדי שאנשים יוכלו לשריין להם את התאריך....

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

גם לנו מאוד מתאים - תתחדש ונשמח לראות אותך....

מי עוד אנשים??

פורסם

יש גם עוד 3 מפורום מקביל אחר, אבל זה לא משנה....

פורסם

בנתיים יש לנו עוד 12-13 אנשים מפורומים אחרים, ועוד כמה קבועים שתמיד מגיעים- אז אני מקפיץ בשביל להזכיר חברים....שבוע הבא!!

מי עוד מעוניין להגיע?

• תוכן חדש...