Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[סקר] מה דעתכם על באקטים ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה לדעת מה דעתכם על באקטים ? בעד או נגד ?

האם הייתם רוצים להתקין באקטים ברכב שלכם במקום הכיסאות המקוריים, ואם כן מה מנע מכם מלעשות זאת עד עכשיו ? (מחיר, מושך תשומת לב, נוחות...)

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

דעתי משתנה מדגם לדגם.

ישנם דגמים מסוימים של רקארו,קוברה וספארקו שמפגינים נוחות ותמיכה גדולה בהרבה מהכסא המקורי,וישנם דגמים ג'נריים או סתם זולים(וגם הלא כ"כ זולים לפעמים) שהם פשוט לא נוחים וגם עלולים להיות מסוכנים במקרה של תאונה,בגלל חוזק מבני מוטל בספק.

המחיר בהחלט יכול להרתיע אם אין לך רעיון מגובש של מה אתה מחפש במושב.

ואז ישנו את עניין תשומת הלב, המון מהמושבי אפטרמרקט באים בצבעים מושכי עין שמושכים גם גורמים לא רצויים.

אבל את זה אתה כבר יודע...

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם

באקט טוב יכול בהחלט להיות גם נוח, זה לא סותר; הבעיה היא באפשרות הכיוונון המוגבלת,

במשיכת תשומת-לב השוטרים (גם בצבעים "סולידיים") ובמגבלת הכניסה לרכב.

נהיגה ספורטיבית עם באקט בהחלט תורמת הנאה רבה לנהיגה.

מצד שני, ריקליינר נותן פשרה טובה בין נוחות יומיומית לבין תמיכה בזמן אקשן. זו הבחירה שלי.

מחירם הגבוה הוא בעייתם הגדולה ביותר.

דניאל

MCS 2008

פורסם

ציטוט מלפני כ8 חודשים ... שלי:

WELL אז ככה . לאחר 3 ימי נהיגה על זוג באקטים ...

הכניסה לרכב דיי מציקה , ללבוש את הרתמות- ארר..

מכניס לרוורס (לצאת מהחניה) ואז הרתמות לא נותנות לי להסתובב -אני נהפך לנהג משאית או מתחיל להילחם עם הרתמות לשם הסרתם בשביל לתת מבט לאחור .

טוב יצאתי מהחניה לבשתי בחזרה את הרתמות והתחלתי בדרכי. המושב דיי נוח ומרגיש כמקשה אחת עם הרכב אך יודע לבלום אותו כמו שצריך מעיין הרגשה של בולמיי קוני במושב...

עומד ברמזור והמבטים מתחילים להציף אותי ואני לא יכול לחטט באף .

נוסע לתומי בהרגשה נינוחה של סוף סוף המושבים מורכבים באוטו (לאחר כחודש של המתנה).

לפתע מופיע לפניי סיבוב, החיוך הזדוני עולה על פניי הכבישים באיזור היו ריקים ולא יכולתי להתאפק ותקפתי את הסיבוב על המגבלה. התחושה הייתה מאוד מוזרה וטובה. הרכב הרגיש ממש על מסילה הזוית גלגול כאילו לא קיימת כלל. התחושה הייתה כמעיין מקשה אחת - ממש כמו קארטינג . המושב נותן תחושה נהדרת של ביטחון ומשדר ממש את תנועותיו של הרכב.

לאחר כמה תקיפות וכמה היגויי יתר פרובוקטיבים בכוונה. אני חייב לציין החוויה היא שונה לחלוטין ממה שהייתה. אני לא האמנתי שמושבים ישנו כל כך הרבה בתחושה ובכייף ובתקשורת.

לאחר כ 250 ק"מ עם המושבים הם דיי נוחים ומפתיעים בהחלט לטובה אחד ההשקעות הכי נכונות שעשיתי ברכב.

אני ממליץ בחום למי שחולה כמוני. לגביי הגישה לאחור- הצלחתי לייצר מתאם שהגישה למושב האחורי אפשרית אך מאוד לא נוחה.

אני אישית הסכמתי לוותר על הפרקטיות של הרכב למען חויה שונה ומדהימה.

נ.ב: תודה לשחר על ה10 שעות בסדנא של מלמד ותודה ליובל מלמד על העזרה

ותודה לירון YE66 על העזרה והשירות...

בקרוב תמונות...

Picture 076.jpg

sand1.JPG

P1000601.JPG

P1000599.JPG

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

1. לטעמי באקטים פחות נוחים ביום יום אם כי הם אוחזים ותומכים מצויין בגוף.

2. לפני מספר שנים היה בתפוז דיון שבו נאמר כי הדבר אינו בטוח שכן גב המושב בתצורת באקט לא יכול "לקרוס" אחורנית בזמן תאונה (אינני מומחה בתחום המושבים, בטיחותם ובוודאי שכל רכב בטוח ברמה אחרת ולכן לא אוכל לומר עד כמה החשש מהותי ובעל צורך בהתחשבות בו).

3. יש מספיק מושבים טובים ואיכותיים שיכולים להעניק את הטוב שבכל העולמות ורצוי לטעמי שלא להתפשר על באקט רק בשל טעמי תקציב ויופי.

פורסם

אחרי שהחלפתי בולמים באוטו מיד הרגשתי צורך באחיזה צידית, הבעיה היא תקציב, באקט מהסבירים עולים סביב 600 דולר, זה לא מעט כסף ולהשקיע ב2 מושבים שגם לא מתקפלים זה בעיה.

ההצעה של אורן נראית לדעתי מאוד טובה אבל שוב 600 דולר למושב לפני שליחה התקנה וכ"ו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אחרי שהחלפתי בולמים באוטו מיד הרגשתי צורך באחיזה צידית, הבעיה היא תקציב, באקט מהסבירים עולים סביב 600 דולר, זה לא מעט כסף ולהשקיע ב2 מושבים שגם לא מתקפלים זה בעיה.

ההצעה של אורן נראית לדעתי מאוד טובה אבל שוב 600 דולר למושב לפני שליחה התקנה וכ"ו.

טורינו זה דווקא דגם שכן מתקפל

שואל ועונה, ירוחם

פורסם

לי היה באקט ברכב הקודם.

ההרגשה טובה יותר, הכניסה והיציאה מהרכב בעייתיים יותר.

בסופו של דבר אני חושב שזה מוסיף המון בנהיגה וזה היה שווה לי את המחיר של חוסר הנוחות...

מה שכן בקשר לבטיחות, רוב המושבים לא תמקפלים באמת וזה יותר בעיה בטיחותית, בזמן התהפכות הנהג לא יכול להתכופף ויש סיכון רציני לפגיעת ראש, לנהגי המרוצים זה לא מפריע משום שלכולם יש כלוב התהפכות.

ברכב שלי זה בכלל יכול להיות אסון :-) מוות וודאי במקרה של התהפכות אלא אם יש רול בר ...

פורסם

באקטים זה יפה ונראה אחלה,אבל ממש ממש לא נוח עד לרמה של פגיעה בבטיחות בנהיגה-ראה הודעה של אותו בחור שלא יכל להסתכל אחורה ברוורס.בשבילי,אם כבר להשקיע בכיסאות,אז כיסא הידראולי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
באקטים זה יפה ונראה אחלה,אבל ממש ממש לא נוח עד לרמה של פגיעה בבטיחות בנהיגה-ראה הודעה של אותו בחור שלא יכל להסתכל אחורה ברוורס.בשבילי,אם כבר להשקיע בכיסאות,אז כיסא הידראולי.

נוח מאוד! תלוי איזה באקט - תודה לספארקו שמצאו את המוצר האידיאלי בשבילי...

לעומת זאת ישבתי על באקט של COBRA והוא היה ממש "קרש" -לא נוח בכלל!!!

לגביי הרוורס - לא יכלתי להסתכל לאחור מכיוון שהייתי חגור ברתמות! לא בגלל שהמושב הפריע לי לשדה הראייה -הוא לא מפריע!

חווית הנהיגה עם באקט היא פשוט עולם אחר! מי שלא התנסה לא יבין זאת לדעתי!!

Not the sound of silence -ABARTH

• תוכן חדש...