Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שסתום בלימה בקסנטיה.... אכן זאת היתה הנזילה המסתורית מהלילה...

כמה אמרתם? 200? לא... 1000? לא.... 1500????. לא!

2000 שקל!

מישהו מכיר איפה אפשר לקנות משומש כזה? פרוקיה או משהו שיכול להיות שיש לה בצפון..... בצפון!

פורסם

יש שתי פרוקיות גדולות על ידך

2 קמ מערבה לכרמיאל בדיר אל אסד (לא שהרכב הזה פופולרי שם- אבל תנסה...)

ותבדוק גם אם יש שם וולו 144 עבורי

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

המחיר נשמע מופרז, על אף שהחלק הוא אכן חלק יקר.

באנגלית הוא נקרא brake doseur valve (ובחלק מהאתרים הוא מכונה, בטעות, Master Cylinder - שזה החלק שעושה את אותו התפקיד במכוניות ללא מערכת הידראולית).

אפשר להזמין אותו מבריטניה תמורת 76 פאונד (בערך 600 ש"ח) לא כולל עלויות משלוח ומכס.

בדקת ישירות בחנות החלפים של יבואן פיז'ו ? בדקת אצל ג'אן ? (חנות חלפים המתמחה ברכבי פיז'ו סיטרואן)

פורסם

בדקתי כל מיני, 1200 שקל החלק ביד...עוד כמה שעות עבודה... אנחנו נצטרך למצוא שיטות פעולה אחרות, אין לי 2000 שקל לזה. זה מוגזם.

פורסם

אני ישפץ? זה שלוש שעות של פירוק אוטו, אין לי זמן להתמודד עם זה... אני יביא חלק כלשהו, וכלשהו ירכיב לי אותו וזהו.

• תוכן חדש...