Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שמי רפאלה וקניתי לא מזמן סיטרואן 2000סמק מודל 2002 דגם PK, ויש לי בעיה.

אנא מכם הגברברים עיזרו לי.

שתי השמשות בימניות , אחורית וקידמית, לא נפתחות.

נאמר לי בסיטרואן שהמנגנונים ומרימי השמשות החשמליים לחא תקינים וזה עולה 200 ש"ח.

נראה לי נורא נורא יקר.

יש מישהו שיכול להמליץ לי איפה אפשר לרכוש את החלקים הללו, אפילו לא מקורי.

תודה רבה וחיבוק חם לממליץ.

רפאלה שיינר

פורסם

רפאלה צריכה לקרוא את כללי הפורום ולא להציף את כל הקטגוריות הקיימות בפורום באותה הודעה על מרימי שמשות.

 

רפאלה לא אמרה האם התיקון בסך 200 ש"ח הוא לכל דלת או לשתיהן יחד.

 

כמו כן רפאלה אולי לא יודעת אבל מנגנון לחלון זה עסק יקר יותר מ 200 שח, כל שאולי רק המתגים לא תקינים ואותם צריך להחליף.

 

אני בטוח שרפאלה יודעת שסכום של 200 ש"ח הוא סכום מגוכח ביחס לעלות הרכב... כך שאם זה עולה 200 שח, אין הרבה מה להתרוצץ ולחפש זול יותר.

 

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מרים שמשות תחליפי עולה בסביבות 200 שקלים. אם ההתקנה איכותית, אז רוב הסיכויים שה"מוח" של המרים התקלקל. פעולת החלפת המוח פשוטה מאוד, מוצאים תקע מהמוח ומכניסית במקומו מוח חדש. לא נהוג לתקן מוחות תחליפיים כי מחירם לא רחוק ממחיר תיקונם.

×
×
  • תוכן חדש...