Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טיפול 150,000 לטויוטה ?

שלום לחברים. בשעה טובה רכשתי טויוטה קורולה דגם סאן מודל 99'.

בדקתי בשירות טויטה ולא בנמצא ספר רכב לשנתון זה.

אודה לכם אם תוכלי להפנות אותי לאתר בו יש פירוט הדומה לספר רכב ובעיקר למתי ומה צריך לטפל ברכב.

הטיפול הבא צריך להיות ב- 150,000 קמ'. אודה לכם אם (עד שאשיג ספר או מפרט טיפולים) תוכלו לעזור לי ולומר לי מה צריך לעשות בטיפול זה ואיזה סוג שמן הכי טוב לרכבי.

תודה.

פורסם

אם אתה יודע ובטוח שהיא עברה את כל הטיפולים בזמן אז מספיק לעשות רק את מה שרשום לפי היצרן ואם לא כדאי לישר קו

יש לסבא שלי טויוטה קורולה 02 ואם זה יעזור לך תודיע לי אני יכול לבדוק לך בספר שלו

וגם אתה יכול להכנס לכל מוסך מורשה של טויוטה ולשאול הם יודעים טוב מאוד

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

תודה. התקשרתי לכ10 מרכז טיפול טויטה בארץ (מורשים ואפילו סוכנויות) התשובות באף מקום! לא היו אחידות. אבל "בממוצע" מדברים על חצי סנטטי 10/40.

וכן הרכב עבר את כל הטיפולים במוסך מורשה וכו'.

אני ממש מנסה להשיג את הספר רכב של קורולה סאן 99 אבל אפילו בנקודות שירות המרכזיות לא מחזיקים ואינם יודעים הכין להשיג. מתסכל, בסך הכל אני רוצה לטפל ברכב בצורה הטובה ביותר!.

פורסם

בזמנו הלכתי למוסך מורשה טויוטה שפילמן או משהו כזה בפ"ת, והיא הקריאה לי מהמחשב מה צריך לעשות בטיפול 120,000.

לפי אוטודאטא (תוכנה שמכילה מידע טכני על רוב סוגי הרכבים בעולם) למדינות בעלות מזג אוויר רגיל מומלץ 10W30 או 10W40.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...