Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכירה פיז'ו 205 ראלי.

שנת 1990. אין פגיעות שילדה.

הסטוריית הרכב מתועדת, החל מבדיקות לפני קניה של הידיים הקודמות, דרך ספר טיפולים ועד מדריכים ו-Haynes

הבלוק המקורי נסדק והוחלף במנוע 1.4 חדשעם הראש של ה-1.3 שעבר שיפוץ באותה הזדמנות.המנוע מאושר כמובן ברישיון.

ג'אנטים של speedline corse 14 אינץ' עם צמיגי Kumho Ecsta Supra במידה 185\55R14. כמובן מאושרים ברישיון כחוק.

הרכב מושלם מבחינה פנימית – דשבורד חדש, אפילו התא איחסון העליון הקפיצי פועל !

מזגן מקורי ומצוין של GTI - עבר חידוש מלא (מדחס, מייבש, צנרת ומילוי גז).

ארבעה בולמי קוני גז צהוב חדשים עם ברזי כיוון.

קויקשיפט של חברת Griffiths Engineering.

ברכב יש פילטרים פתוחים ונשם של K&N שמטופלים בקיט ניקוי יעודי של החברה ויימסר ביחד עם הרכב.

הרכב מטופל באהבה וללא שום חיסכון, מי שמכיר אותי יודע זאת. לפני חודש נעשה טיפול 10K מלא.

יש טסט לשנה, לפני הטסט הוחלפו משולשים לחדשים והוחלפו רפידות קדמיות לחדשות ובוצע כיוון גלגלים. כמו כן הוחלף השבוע שמן גיר לשמן של ESSO.

הקרבורטורים עברו לאחרונה ניקוי וכיוון מלא !

פלאגים וחוטי הצתה הוחלפו ל-SplitFire

צמת חשמל חודשה ונאטמה בפני מים.

עם האוטו יימסרו הג'אנטים הלבנים המקוריים (165/70R13) במצב מעולה, עם צמיגי מישלין

ארבעה בולמי מונרו SensaTrac שעברוכ-7000 ק"מ (בעלי אופי רך יותר),

שלושה כנפונים (אחד מהם צריך פחחות . איןלהשיג כאלו היום), חלקי פלסטיקה

פנימיים למיניהם סמלים מקוריים ונדירים, שני סטים של ספר הרכב,

ספר שיפורים של Haynes ל-205 וכו'

לצערי פרויקט מסוים שאני מפתח שואב ממני משאבים רבים, ואני נאלץ להיפרד מהרכב.

מדובר במכונית נפלאה שמורה בפדנטיות ובמצב מצויין. המחיר הוא 23 אלף ¤.

המספר שלי הוא 054-2040873, מאחר ואני לא זמין חלק מהיום, ניתן להשאיר הודעות פרטיות (רציניות בלבד),

ארנון.

תמונות:

1%7E2.jpg

205.JPG

full%20intake.jpeg

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

• תוכן חדש...