Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש פורד

aa123
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

לפי מה שהבנתי ,מתחילים להוזיז עניינים ולהרים מפגש.

אתה מוזמן גם להגיע למועדון החמש בימי שישי,יש שם דיי הרבה פורד ישנים(וגם קורטינה).

לירון

פורסם

MK2.. זו עם הפנסים העגולים והוינקים השפיציים, עם הפנסים האחוריים המה-זה-חמודים, והג'נטים היפייפיים (עם טאסות שמכסות רק את הברגים)!

דווקא ראיתי כמה נוסעות בזמן האחרון. חבל שאני די לחוץ בכסף, כי אם היו לי איזה 4K סביר להניח שהייתי שואל את הבעלים אם הוא מוכר. (אפשר להשיג קורטינות במשהו כמו 4-5?)

פורסם
דווקא ראיתי כמה נוסעות בזמן האחרון. חבל שאני די לחוץ בכסף, כי אם היו לי איזה 4K סביר להניח שהייתי שואל את הבעלים אם הוא מוכר. (אפשר להשיג קורטינות במשהו כמו 4-5?)

סימן 1 ו-2 כבר מזמן לא בתחום המחירים האלה, וה-3 בעקבותיהן...

נותרו לנו עוד כמה שנים לפני שגם מחירם של ה4 וה-5 יאמירו..

אם מישהו מתכנן מפגש לפני חודש דצמבר שישאיר לי בה"פ שם ושם משפחה, מספר טלפון ו/או נייד, כתובת מלאה ושיחכה ל"ביקור" :twisted:

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם
סימן 1 ו-2 כבר מזמן לא בתחום המחירים האלה, וה-3 בעקבותיהן...

נותרו לנו עוד כמה שנים לפני שגם מחירם של ה4 וה-5 יאמירו..

אם מישהו מתכנן מפגש לפני חודש דצמבר שישאיר לי בה"פ שם ושם משפחה, מספר טלפון ו/או נייד, כתובת מלאה ושיחכה ל"ביקור" :twisted:

לדעתי, כאן אתה קצת טועה: לא מזמן הייתה בבת-ים דווקא קורטינה MK1 במצב לא רע, שאתה בטח מכיר, שבהתחלה רצה 10K, אחרי זה, לפי מה שהבנתי, ירד ל-7, ולדעתי, מכר אותה בעוד פחות מזה (טוב, אני מקווה לפחות, שמכר, ולא העריה גררה אותה). אז נכון, שאין הרבה, אבל לא נראה לי עדיין, שמחירים בשמיים, לפחות לא של משהו, שבמצב "קצת רחוק ממושלם"! ולגבי MK2- בכלל לא נראה לי, שהיא עולה הרבה, הדגם הזה לדעתי הכי-פחות מעניין מכל הקורטינות (טוב, אולי רק חוץ מ=MK5), ויסלחו לי בעלי MK2, אני אוהב את כל הפורדים, פשוט הדגם הזה ספציפית הכי פחות "מושך" אותי... טוב, לא סוד- בשבילי "אין קורטינה, מלבד MK3", כבר אמרתי בעבר! ואגב, נראה לי, שהכותב מתכוון דווקא ל-MK1, לפי התאור שלו, תקן אותי, אם אני טועה, aa123, סליחה שאין לי מושג, איך קוראים לך...

הנה: תבחר את הקורטינה שלך:wink:

http://www.pixelmatic.com.au/cortina/cortina.html

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בשיכון המזרח בראשון יש אחת MK-1 עומדת.

אם מישהו ירצה אני אכוון אותו אליה.

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

• תוכן חדש...