Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה נקרא תרבות מוטורית מגיל צעיר :D

מטורף לחלוטין - איך הוא מסכן ככה ועוד את הילד שלו - איזה מטומטם...........

לדעתי הם לא יאתרו את האופנוע...

פורסם

תגידו, זה רק אני או שקצת התפרעו עם ההערכה של ילד בן 4-5 ?

זה נראה כמו מישהו שעבר בר-מצוה.

לא שזה הופך את זה להגיוני.

אני גם לא רואה שום מצב שילד בן 4-5 יכול להחזיק אופנוען ככה, בטח שלא במהירות כזאת.

פורסם
זה נקרא תרבות מוטורית מגיל צעיר :D

מטורף לחלוטין - איך הוא מסכן ככה ועוד את הילד שלו - איזה מטומטם...........

לדעתי הם לא יאתרו את האופנוע...

ברור שאין סיכויי לאתר את בעל האופנוע..

כל עוד לא רשום מספר או קצה של מספר אי אפשר בחיים לדעת מי זה.

מה שבטוח הבן אדם הזה הוא מטורף לחלוטין יותר מאשר איזה מקצוען :screwy: :screwy: :screwy:

יוגב 205

פורסם

מאיפה אתם בכלל יודעים שיש ילד קטן מאחור? חסר אנשים נמוכים מבוגרים?

חוץ מזה מהתמונה אי אפשר לדעת בטח שלא "כבן 4 או 5" אי אפשר להבין הרבה מהתמונה, וזאת התמונה היחידה שיש למשטרה.

חוץ מזה, זה היה כתוב בעיתון, אם לא היה כתוב שם שהיה ילד על אופנוע אף אחד לא היה קורא את זה בכלל.

ב"וואלה" הייתה כתבה שקיילי זייפה סרטן שד - מי בכלל צוחק על כאלה דברים? מי שכתב את זה הוא מפגר.

בקיצור, יכתבו לך כל מה שאתה רוצה, העיקר תקנה את העיתון.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אני לא מבין כלום באופנועים (חוצמיזה שאין להם מזגן ושאם עוזבים אותם הם נופלים על הצד) אבל האם הגיוני שרוכב רכב על דו"ש כשהוא זקוף לחלוטין עם ילד מאחור על 240 קמ"ש?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...