Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סיאט איביזה 88 עכשיו מאחר והסוייץ המקורי נדפק לי,ואני חייב את האוטו דחוף,במצב נסיע, אחלטתי להתקין זמנית "מתג הנעה אונברסלי",עכשיו איך אני יודע איזה חוט לחבר לאיזה מקום במתג (סוייץ)?

הבנתי שאני צריך לחבר 4 חוטים,והחוטים לפי צבעים,ובמתג ליד כול חיבור רשום לי מה החיבור!!!

תודה מראש

פורסם

אם תרשום לפחות את הצבעים שקיימים לך זה יהיה טוב

תרשום אילו צבעים יש לך לחבר

ומה רשום לך ליד כל חיבור במתג האוניברסאלי

פורסם

יותר פשוט כבר לעשות פאזל/ניחושים צעם החוטים ולהבין מה ראשי מה ACC מה סוייץ ומה סטרטר

זו דעתי

וגם על הסוייץ אם לא בטוחים מה כתוב ומה עושה מה אז אפשר לבדור עם רב מודד מה מתי סוגר מעגל. יותר פשוט מכל המידע בהנחה שלכותב יש טיפה מושג בחשמל ומבין את העיקרון של הסויץ וההתנעה

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם
בדוק טוב אם זה 1S או המספר 15.

לגבי החוטים נא ציין ליד כל צבע אם זה חוט עבה, בינוני או דק.

בברכה - רפי לין :-)

כול החוטים בערך באותו עובי!!!!!!

יש לי קצת מידע בחשמל,וחבר שלי זרק לי גם שחשמלי רכב בודק איזה חוט שייך למה,בעזרת "נורת ביקורת" איך אני יכול לבדוק את זה בלי לגרום נזק,

ויש לי מדד,מה צריך להיות הפרמטרים של כול חוט?

פורסם

עם נורת ביקורת או רב מודד אתה יכול למצוא את הפלוס הראשי מבין 4 החוטים

ואז נשארו לך 3 חוטים, גע בכל אחד לשניה בפלוס ראשי, מאחד תשמע סטרטר, שים אותו בצד אותו תחבר בסוף. אחד אחר אמור לתת סוויץ ואחד למראית עין כלום זתומרת הוא ACC מפעיל שעון ואביזרים קטנים-השלב שלפני הסויץ.

בקשר לסויץ אתה יכול לבדוק מה השלבים שלו תוך כדי חיבורו למצב זמזם ברב מודד ולראות את סדר סגירת המעגל שלו ואז תדע מה לחבר למה

על פניו זה נראה כך:

BAT= פלוס ראשי

ACC= חוט שמדליק צרכנים משניים

IGN= סוויץ (זה שמדליק את כל נורות האזהרה) - מצב אחד לפני הנעה- ON

1S=15= החוט של הסטרטר.

כמובן שצריך לאמת ולבדוק את זה עם רב מודד או חוברת שבא איתה הסוויץ

מקווה שעזרתי

יונתן

התמונות של הסובארו שלי

פורסם
עם נורת ביקורת או רב מודד אתה יכול למצוא את הפלוס הראשי מבין 4 החוטים

ואז נשארו לך 3 חוטים, גע בכל אחד לשניה בפלוס ראשי, מאחד תשמע סטרטר, שים אותו בצד אותו תחבר בסוף. אחד אחר אמור לתת סוויץ ואחד למראית עין כלום זתומרת הוא ACC מפעיל שעון ואביזרים קטנים-השלב שלפני הסויץ.

בקשר לסויץ אתה יכול לבדוק מה השלבים שלו תוך כדי חיבורו למצב זמזם ברב מודד ולראות את סדר סגירת המעגל שלו ואז תדע מה לחבר למה

על פניו זה נראה כך:

BAT= פלוס ראשי

ACC= חוט שמדליק צרכנים משניים

IGN= סוויץ (זה שמדליק את כל נורות האזהרה) - מצב אחד לפני הנעה- ON

1S=15= החוט של הסטרטר.

כמובן שצריך לאמת ולבדוק את זה עם רב מודד או חוברת שבא איתה הסוויץ

מקווה שעזרתי

יונתן

תודה אחי על ההסבר,

תראה יש לי רב מדד,ויצא לי לעבוד איתו קצת,אבל מאחר ובמידה וטועים פה "כול מערכת החשמל הולכת קפוט",אני אשמח לעוד הסברים,

ושוב תודה רבה

פורסם
תודה אחי על ההסבר, אבל מאחר ובמידה וטועים פה "כול מערכת החשמל הולכת קפוט",

ושוב תודה רבה

מי שאמר לך את זה שילך קפוט.

לא יקרה שום נזק אם תעשה מה שאמרתי לך, יקרה נזק אם החוט הראשי יגע בברזל ברכב וזה יצור קצר וישרוף פיוז גדול מיוחד, אם תעבוד לפי כללים ותשמור שהחוט לא יגע בברזל באיזור ובמיוחד בברזל ההגה תצליח.

התמונות של הסובארו שלי

• תוכן חדש...