Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום פירקתי את כל הפרונט של ה-TTS המיועדת. ב-NSU יש מין תת שלדה קדמית, אשר אליה מתחברת כל מערכת ההיגוי והמתלים הקדמיים והיא ניתנת לפירוק ע"י פירוק כמה ברגים, דוושות ועוד כמה צינורות. מה שהופך את השיפוץ להרבה יותר קל, שכן עכשיו החלק המצולם מטה נמצא אצלי בבית ואני יכול לפרק אותו לגורמים ולתת לכל חלק בו את תשומת הלב הראויה...

כל אחד מחלקי הפרונט יעבור ניקוי חול או ניקוי באבקת אפיה, תלוי בסוג החומר וברמת הלכלוך, משם אותם חלקים ילקחו לציפוי (חם) של אבץ ומשם, לצביעה בתנור בצבע מיוחד. המטרה, תפקוד כחלקים כחדשים ומראה של חלקים חדשים, לפחות.....

במקום אותו חלק קדמי/פרונט, אני בונה יחידת מוטות, עם גלגלים בתחתית המוטות, כשהמרחק בין גלגל לגלגל יהיה מרכז הרוחב של הרפמה של גרר הרמה מלאה ממוצע, זאת בכדי לשנע את הרכב ממקום למקום (לפחחות וצבע וכו') ללא חלקי הרכב עצמם (תמונה של משהו דומה מצורפת למטה)

צמת החשמל פורקה אף היא והיא תעבור בימים הקרובים בדיקה של חוט חוט, עם מכשיר הבודק נחיתות/מוליכות בכל חוט וחוט, בכדי לבדוק מה שלומה...כפי שהיא נראית בזמן פירוקה, היא במצב מושלם.. אין שום יובש או סימני קורוזיה בחוטי/חיבורי הנחושת.

המטרה בשלב זה, היא להביא את הרכב למצב פח בלבד, משמע שום בורג, גומי, פלסטיק, ניקל ודומיהם מורכבים על הרכב, פח בלבד, על כל המשתמע מכך. רק כך, ניתן לעשות עבודת פחחות צבע אמיתי ויסודית, אם כי לא תמיד חייב להיות עד-כדי כך מחמירים....

זה המקום להודות לחן גרין, בעליה של NSU 1200 על "תרומת האברים/חלקי מנוע" (ראו תמונה בתא המטען של ה-1000 שלי..) אשר וודאי ויועילו להמשך הפרויקט.

אגב, אם מישהו רוצה לשאול כל שאלה בנושא איך עושים, למה עושים, מתי עושים, אצל מי עושים וכו', בכל הנוגע לכל שלב בתהליך השיפוץ, תרגישו חופשי לשאול... כאן או בה"פ.

ליאור.

תזכרו את תמונת הלפני.... מבטיח שתמונת האחרי תהיה שונה לחלוטין.. ;-)

DSC00098.jpg

מישהו הזמין פסטה? :)

DSC00099.jpg

"תרומת האיברים" מאחת הnsu 1200 של חן גרין:

DSC00100.jpg

דוגמא למתקן השינוע שאני בונה לצורך הזזת הרכב ללא צורך במתלים/גלגלים:

a4ttsilber.jpg

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אבק אפיה?! כמה קמח צריך להוסיף?

:wink:

אני יודע שאפשר לעשות ליטוש חול ע"י וסדה לשתיה (סודיום ביקרבונט)... אבל אבק אפיה.. טוב, לומדים :wink:

איזה צביעה מיוחדת אתה מיעד לפרונט? מה התהליך אחרי הציפוי באבץ?

אגב, גם אצלי הפרונט מיתפרק ע"י כמה ברגים... פותחים אותם, והכל נופל על הריצפה... חשוב להוציא את המנוע לפני, אחרת הוא ירד יחד עם הפרונט (אצלי).

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אני יודע שאפשר לעשות ליטוש חול ע"י וסדה לשתיה (סודיום ביקרבונט)... אבל אבק אפיה.. טוב, לומדים :wink:

איזה צביעה מיוחדת אתה מיעד לפרונט? ככל הנראה, צבע אפוקסי, אני עדיין צריך למצוא פתרון לעובדה שהוא "שביר" ורגיש למכות מאבנים וכו' (נסדק בקלות אך נראה מדהים...), אם לא, יש עוד כמה סוגי צבע בעלי גמישות ולוק נכון...פרטים בהמשך.. מה התהליך אחרי הציפוי באבץ? צבע ייסוד וצביעה

אגב, גם אצלי הפרונט מיתפרק ע"י כמה ברגים... פותחים אותם, והכל נופל על הריצפה... חשוב להוציא את המנוע לפני, אחרת הוא ירד יחד עם הפרונט (אצלי).

גילי

5 תווים

חלומות נועדו להתגשם

פורסם
אגב, אם מישהו רוצה לשאול כל שאלה בנושא איך עושים, למה עושים, מתי עושים, אצל מי עושים וכו', בכל הנוגע לכל שלב בתהליך השיפוץ, תרגישו חופשי לשאול... כאן או בה"פ.

אוקיי, ניסיתי את מזלי בה"פ. :wink:

אני מקווה שתענה לה"פ שלי, ליאור.

פשוט כל נסיון קודם שלי עלה בתוהו... :-P

ואם זה לא יעבוד - נתחיל להפעיל Peer Pressure!

:twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם

redbaron כתב:

איזה צביעה מיוחדת אתה מיעד לפרונט? ככל הנראה, צבע אפוקסי, אני עדיין צריך למצוא פתרון לעובדה שהוא "שביר" ורגיש למכות מאבנים וכו' (נסדק בקלות אך נראה מדהים...), אם לא, יש עוד כמה סוגי צבע בעלי גמישות ולוק נכון...פרטים בהמשך.. מה התהליך אחרי הציפוי באבץ? צבע ייסוד וצביעה

גילי

5 תווים

הייתי בטוח שתהמם אותנו עם איזה מופע פירוטכני של צביעה אלקטרוסטאטית או משהו כזה.... :wink:

אם אתה מודאג מההיסדקות של הצבע, אתה יכול לצפות אותו בזפת :roll:(כן, בטח... כאילו התכוונתי לזה )

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
ליאור, נראה כאילו הקרנק יכול להיעזר בהשחזה של Crank Scrapers... שווה את זה כשאתה בונה מנוע מאפס.

מוטי.

לצערי, הקראנק הזה (יחד עם עוד 2 שגם לא מתאימים) הולך לפח....השחזה תביא אותו לאובר חריטה ואני מחפש משהו קצת יותר "בתולי"... :)

חלומות נועדו להתגשם

• תוכן חדש...