Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה אנשים

אז ככה נכון להיום יש לי מאזדה 3 2.0 2004

אחרי כמעט שנתיים אני חושב להחליף את הרכב ולעבור למשהו יותר גדול ומפנק

הכיוון נכון לעכשיו הוא איסוזו רודיאו מנוע 3.0 ברמת האיבזור הגבוהה ביותר

הכיוון הוא 2001-2003

ורציתי לשמוע תגובות מכם על הרכב הזה

השימוש לא יהיה לשטח מקסימום לים

השיקולים הם נוחות ואחזקה{כמה יעלה ביטוח אגרה שנתית צריכת דלק }

מחכה לתגובות

מיקי

תודה לכל העונים

פורסם

הסחירות של רודיאו היא גרועה ביותר!!

הביצועים של האוטו מצוינים מנוע 3000 6 צילינדר מגיב יפה ומהר ממש כמו פרייבט קטנה!!!

אוטו מפנק, מאובזר , גבוה ומרווח.

אם אתה מחזיק כמה שנים אז עניין הסחירות אינה נלקחת בחשבון.

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

הרודיאו, אחת הדוגמאות הטובות ביותר (לדעתי) לכך שאנשים בארץ רוכשים רכב רק לפי "פוזה" מבלי לבדוק את התוכן הפנימי שלו,ממש המקרה של הקנקן.

מבלי להתיחס לשוק יד שניה או אמינות,למרות שבשניהם (רק עפ"י קריאה באינטרנט,בעיקר מארצות הברית שם הוא מיוצר)הוא כנראה לא "מככב".

הרודיאו,רכב מיושן עד להחריד,הוא הוצג כאיסוזו אמיגו בשנת 1989!!!.עד היום לא הצלחתי להבין איך הישראלים לא ראו שמדובר ברכב זהה לאופל פרונטרה ששווק בישראל.ומאז שווק בעיקר לארצות הברית (ללא הצלחה גדולה) כמעט ללא שינוים עד 2004.כנראה שגם לאמריקאים יש גבולות לכמה מיושן רכב יכול להיות,למרות שעדיין הGMC ספארי מיוצרת גם כן:-) .

מדובר באחד הרכבים בעלי התוצאות מבחני ריסוק הנמוכים ביותר שיש (WWW.IIHS.ORG), רכב לא יציב לנהיגה (יש לי סקרים מארצות הברית שם הוא נחשב לרכב מאוד מסוכן מבחינת האפשרות להתהפך) ,מאוד לא נוח,"זולל" דלק ברמות גבוהות,עיצוב פנימי מיושן ואיכות חומרים נמוכה.

עפ"י הדרישות שלך רכבי פנאי מודרניים ,יהיו חסכונים הרבה יותר,בטוחים יותר,יציבים ונוחים יותר ויכלו להנעים את זמנך לדרישות השטח שלך לא פחות טוב מהרודיאו.

מכוניות כמו:-טויטה ראב4 ,סובארו פורסטר וסובארו אאוטבק מהוות חלופות עדכניות וטובות יותר.

מקדם הפוזה אולי קצת ירד אבל התמורה,אתה יודע.נמצאת לפעמיים בתוך הקנקן.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
אני אומר לך משהו מתוך ניסיון כי לחבר של אבא שלי יש את אותו רכב.

הרכב אוהב לשתות דלק והרבה דלק שים לב לעניין הכואב הזה.

הוא דוקא די חסכוני, ככה אומר הגיס של חבר מהמילואים של השכן של חברה של בן דוד שני שלי.

dirty old man

need love too

• תוכן חדש...