Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי פורום יקרים הושיעו,

ג'יפ טוב לב שחנה מאחורי בשבת הקודמת השאיר סימן מעיכה אכזרי על דלת תא המטען שלי. פרטים, כמובן, הוא לא השאיר, והעדיף להסתלק מהמקום בשקט.

בכל מקרה, אני צריך לפרק את חתיכת הפלסטיק שמשמשת כחיפוי פנימי לדלת תא המטען. אני לא יודע שאני לא הכי ברור בעולם, ולא צירפתי תמונה של הפלסטיק הרלוונטי.

חיפשתי גם ברגים או קליפסים שתופסים את הפלסטיק הנ"ל - ולא מצאתי. מניסיוני הקצר משהו עם רכב צרפתי - פלסטיק שנראה קשה לפירוק במערכה הראשונה, ישבר לגורמים במערכה השלישית, אם לא תדע מה אתה עושה.

או בקיצור - מישהו פעם פירק את החלק הזה ויודע מה תופס אותו למקומו?

Image3.jpg

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני פירקתי אותו כשהייתי צריך לסדר את ראש של השפריצר .

אכן עבודה מגעילה.

אצלי לפחות היו מין קליפסים שעד כמה שאני זוכר ,הדרך היחידה שהצלחתי להוציא אותם הייתה למשוך בכח .חלקם נשברו...

כל העקרון שם הוא בעצם כמו בורג דיבל מפלסטיק שמכניסים לקיר.(שרק נכנס ולא יוצא)

תנסה לאט לאט להכניס מברג בין הברגים האלה ,ותשתדל לשבור כמה שפחות כדי שיהיה לך עם מה להחזיר את הפלסטיק אחר כך.

הצרפתים הדפוקים האלה סגרו את זה לכל החיים.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

כספר ואני פרקנו את המכסה בזמנו ב-205GTI של כספר כדי לתקן את מנגנון הנעילה.

(תרגע, ב-205 של כספר, לא בשלך).

אכן, שימוש בכח ממוקד מתון רב שלבי ומאופק יניב תוצאות. (אני בטוח שיש עוד שמות תואר מתאימים).

הכיסוי מחובר בפיני דפיקה מפלסטיק, במבנה דומה לעוקץ דבורה. קל להכניס, קשה להוציא.

מומלץ לעבוד עם אדם נוסף.המפרק משחרר אחד אחד ע"י ליטוף רך ועדין ומרעיד אותו מצד לצד עד לשחרור. האדם השני מתפלל.

קח בחשבון שיכול להיות שישברו פינים במהלך הארוע.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

כן, תיארתי לעצמי שאם אין ברגים זה כנראה יהיה המצב... גרוע כתמיד.

יש טעם לקנות כאלו פינים טרם תחילת העבודה? אם כן, איפה אפשר למצוא ומה שמם המקצועי (פין דפיקה? קליפסים? "נו הפלסטיק הזה שמחזיק את הריפודים"?)

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

עדיף קודם שתפרק,יכול מאד להיות שלא תצטרך לקנות כאלו פינים ,מכיוון שגם אם ישברו כמה- יש הרבה(אתה עוד תצטער שיש הרבה) .

אני נסעתי בלי המכסה הזה איזה תקופה ,רק כי חכיתי שאולי עוד משהו יתקלקל לפני שאני סוגר את המכסה הארור הזה.

בהצלחה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

• תוכן חדש...