Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שלום :)

אז ככה, לאחרונה נתקלתי בבעיה בזמן שחיפשתי תוכנה נגד מרגלים וכד'.. ישנם המון כלים, חלקם מגיעים עם תוכנות האנטיוירוסים למיניהם, אבל אני נוהג לחשוב שכל דבר מיועד לעשות עבודה מסוימת.. בכל מקרה, אני מתלבט בין AD AWARE PROFESSIONAL, SPYWARE DOCTOR ו- SPY SWEEPER.. אשמח לשמוח דעות שלכם בנושא, מניסיון ומכתבות למיניהם..

תודה מראש :D

פורסם

תתקין את זה, וכל הבעיות של הווירוסים והספיי-וורים יעלמו!

חוקי, בחינם, וחופשי!!!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

adaware היו הראשונים בתחום ואני חושב שהם עדיין המומלצים ביותר.

אם המחשב כבר מלאבזבל אולי כדאי לנסות להריץ כמה תוכנות (לסריקה חד פעמית).

פורסם

אחרי עבודה עם כל התוכנות - ספיי דוקטור הכי טובים אבל וזה אבל גדול מסבכים את החיים.....כמו שאורן המליץ (אני גם משתמש כרגע) האנטי ספייוואר של מיקרוסופט קצת פחות טוב משל ספאי דוקטור...אבל הוא עובד מצויין עם אקס פי ומשתלב נהדר עם הפאייר וואל המובנה....ככה שזאת ההמלצה !

פורסם

האמת, שיש לי שאלה בנושא - בימים האחרונים יש לי בעיה בחיבור לחלק מהאתרים באינטרנט. זה קורה רק בחלק מהאתרים, אני מנסה להכנס אליהם והדפדפן (IE6) לא מצליח להתחבר. במקום זאת כתוב למטה שהוא מנסה להתחבר לאתר, אבל יש פעמיים www ופעמיים com, למשל http://www.www.ynet.com.com. אני מניח שזה סוג של וירוס או משהו בסגנון. מישהו מכיר?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
האמת, שיש לי שאלה בנושא - בימים האחרונים יש לי בעיה בחיבור לחלק מהאתרים באינטרנט. זה קורה רק בחלק מהאתרים, אני מנסה להכנס אליהם והדפדפן (IE6) לא מצליח להתחבר. במקום זאת כתוב למטה שהוא מנסה להתחבר לאתר, אבל יש פעמיים www ופעמיים com, למשל www.www.ynet.com.com. אני מניח שזה סוג של וירוס או משהו בסגנון. מישהו מכיר?

רוני

נפלת על איזה ספיוור...

נסה לראות אם לא רשום משהו ב hosts שלך

%systemroot%\system32\drivers\etc\ 

אמורה להיות שם רק שורה אחת שהיא לא מתחילה ב"#" והיא

127.0.0.1 localhost

אנטי ווירוס עדכנת?

נסה לגלוש עם

שו"עש...

גילי

פורסם

יש את:

spybot search and destroy 1.4

ניתן להוריד חינם מ: http://www.tucows.co.il

תוכנה חינמית וטובה.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

תודה גילי, בדקתי את ההוסטס והכל בסדר, רק שורת הלוקאלהוסט קיימת בלי ה-#

עדכנתי גם אנטיוירוס, הוא מצא סוס טרויאני בקובץ DictComp3s.exe ועשה לו קוורנטין. אין לי בעיה לגלוש עם פיירפוקס אבל אני מעדיף גם לפתור את הבעיה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

הייתי ממליץ בתור התחלה , לכל אלה שעוד לא עשו זאת, להסיר את כל מה שקשור לחברת NORTON.

יופי, כעת כשהמחשב עובד ה-ר-ב-ה יותר מהר, תתקינו אנטי וירוס NOD32 שלדעתי ולדעת רבים בעולם כולו , הוא האנטיוירוס הטוב ביותר כיום, שלבו אותו עם ה FIREWALL המובנה של SP2 , ולקינוח : SPYBOT.

ההגנה המושלמת.

ההגנה של נורטון 2004-2005 שקולה למסננת שלא לדבר על המשאבים הרבים שהוא לוקח.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מעניין, גם בפיירפוקס זה לא עובד. זה מאוד מוזר, רק חלק מהאתרים עובדים לי, למשל גוגל עובד, אבל כמעט אף לינק שהוא מפנה אותי אליו לא עובד. קארזפורום כמובן עובד, יאהו עובד, האתר של מיקרוסופט עובד, אבל המון אתרים אחרים שאני מנסה להכנס אליהם פשוט לא עובדים. למישהו יש רעיון?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
מעניין, גם בפיירפוקס זה לא עובד. זה מאוד מוזר, רק חלק מהאתרים עובדים לי, למשל גוגל עובד, אבל כמעט אף לינק שהוא מפנה אותי אליו לא עובד. קארזפורום כמובן עובד, יאהו עובד, האתר של מיקרוסופט עובד, אבל המון אתרים אחרים שאני מנסה להכנס אליהם פשוט לא עובדים. למישהו יש רעיון?

רוני

בעיית DNS אולי? יש לך IP סטטי או דינאמי? אתה גולש מאחורי FW או ROUTER?

בחיפוש בגוגל מצאתי את זה...

פעם איזה חבר ניתקל בזה, הוא אמר לי שהוא בסוף פירמט (אבל זו לא דוגמא, כי המער' שלו היתה במצה גסיסה)...

בהצלחה!

גילי

עריכה: יכול להיות שזה מנגנון החיפוש שנידפק. אם הוא א מוצא את האתר הוא מנסה להוסיף "WWW" בהתחלה...

פורסם

תודה גילי, אבל שום דבר לא עובד. ניסיתי לסדר את מנגנון החיפוש, ניסיתי את תוכנות הספיבוט ואדאוור, ניסיתי את פיירפוקס. מה שמוזר הוא שחלק מהאתרים עובדים בסדר גמור. חלק עושים את ה-www.www הזה, וחלק פשוט לא עובדים בכלל.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
תודה גילי, אבל שום דבר לא עובד. ניסיתי לסדר את מנגנון החיפוש, ניסיתי את תוכנות הספיבוט ואדאוור, ניסיתי את פיירפוקס. מה שמוזר הוא שחלק מהאתרים עובדים בסדר גמור. חלק עושים את ה-www.www הזה, וחלק פשוט לא עובדים בכלל.

רוני

ניסית לשנות את הפרמטרים של החיפוש ברג'יסטרי?

יש בשירשור ששלחתי לך איך לעשות את זה ע"י KEY ברג'...

גילי

• תוכן חדש...