Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב. נעדרתי מבחינת כתיבה מהפורום משהו כמו שבוע (אני בטוח שאף אחד לא הרגיש בחסרוני)

בעקבות סטירה מצלצלת שקיבלתי (מטפורית כמובן) על כמה מהתובנות שלי באודיו לרכב.

אני מודה ומתוודה, לא ציפיתי לכזאת תוצאה כמו שקיבלנו בבדיקה לP4004.

אבל בכל אופן אני סה"כ חייל משוחרר שעוד לא התחיל לעבוד ככה שברור לי שלהחליף את

המגבר הזה אני כרגע לא אוכל אבל ברור לי שזה יהיה אחד מהדברים הבאים ללא ספק.

אבל החלטתי אתמול אחה"צ להתקרנף על הבנייה לבגאז, כשהיא מתאימה גם למגבר אחר

אם אני ארצה להשאיר אותה.

היו לי בבגאז שתי פלטות שחתכתי כבר בדיוק לפי הצורה של הבגאז, אחת מהפלטות העליתי

הבייתה והתחלתי בחיתוכים...

צירפתי את התמונות להנאתם.. יש 17 סה"כ, ז"א עוד שתי הודעות אז נא לא להגיב עד שאני מסיים

להעלות ... :smile:

Image 001.jpg

Image 002.jpg

Image 003.jpg

Image 004.jpg

Image 005.jpg

Image 007.jpg

Race Smart

פורסם

בנוסף יש לציין כי העסק עצמו לא לוקח הרבה זמן. אני מעריך בערך 6 שעות רצוף והייתי

מסיים את זה.

וזה עוד כשעובדים בצורה איטית כמוני.. וגם עושים הרבה ניסוי וטעייה (הקופסא הראשונה שעשיתי הייתה

ארוכה יותר בכשני ס"מ)

Image 008.jpg

Image 009.jpg

Image 011.jpg

Image 012.jpg

Image 013.jpg

Image 016.jpg

Race Smart

פורסם

וזהו..

כרגע כלום לא מחובר, זאת מכיוון שאין שום קומפוננט בדלתות.. אפילו לא מידבאס..

אני עוד בהתלבטויות כנראה שאני אחזיר את המורל דוטק שלי למקומו, עם בנייה קלה בחלק של המראה

לטוויטר (כן כך נפלו גיבורים..) פשוט כי אני מחכה שיהיה תקציב ל3WAY טוב...

אגב, מי שמעוניין בשלד מהבנייה הזמנית שהייתה איך שקיבלתי את הסאב

(נמצאת כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=70404)

מוזמן לפנות אליי בהודעה פרטית. כל מה שנותר עם השלד הזה זה לצפות ולהתקין.

Image 017.jpg

Image 018.jpg

Image 019.jpg

Image 021.jpg

Image 022.jpg

Race Smart

פורסם

למה לא תנסה לקבע את המגבר שלך עם המבנה למושב זה יהיה הרבה יותר אסטטי לדעתי...

וד"א סתם שאלה הפכת את הסאב בגלל שיפור בסאונד או בגלל שזה סתם יותר יפה?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אני רק מבקש כמה הסברים :

1. האם אתה לא "חונק" את המגבר? מה עם קירור שלו? מאיפה נכנס אוויר לתוך התא הקטן הזה שבנית? מה מבטיח לך שתהיה סירקולציה של אוויר בתוך הקופסא הזו - כך שהמגבר שלך לא יתחמם מידי?

2. לא חראם על המשקל? אני מבין את הצורך באסתטיקה, אבל מכיוון שהתיבה הזו נראית לי מסיבית ביותר - מעניין אותי לדעת כמה היא שוקלת?

כל הכבוד על היוזמה.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

א.העבודה יצאה יפה מאוד,אני במקומך הייתי משקיע קצת יותר בגימור בתוך התיבה של המגבר בשביל ההרגשה הטובה,אני יראה לך במפגש הקרוב איך עשיתי אצלי.

ב.אם יהיה לך הכוח והרצון אז יכול להיות מאוד מעניין ויפה אם תמשיך את הבנייה על כל התא מטען,כלומר צדדים תיבה לסאב וכל הרצפה.

ולגבי הסאב שהוא הפך לא אמור להיות הבדל שמיע הוא רק צריך להפוך את הפאזה והוא יעבוד בצורה זהה לאיך שהוא היה עובד קודם,לפי דעתי הרעיון יפה,רציתי לעשות גם אצלי אבל אז הרצפה לא היתה נפתחת לגלגל ספייר.

בקשר לעטיפה של התיבה,השתמשת גם אתה בספוג מתחת לסקאי כמו שעשיתי אצלי?

חוץ מזה יצאה לך עבודה יפיפיה,תתחדש,ונכון שאין כמו ההרגשה שאתה עשית הכל בעצמך?

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם
אני רק מבקש כמה הסברים :

1. האם אתה לא "חונק" את המגבר? מה עם קירור שלו? מאיפה נכנס אוויר לתוך התא הקטן הזה שבנית? מה מבטיח לך שתהיה סירקולציה של אוויר בתוך הקופסא הזו - כך שהמגבר שלך לא יתחמם מידי?

2. לא חראם על המשקל? אני מבין את הצורך באסתטיקה, אבל מכיוון שהתיבה הזו נראית לי מסיבית ביותר - מעניין אותי לדעת כמה היא שוקלת?

המגבר הוא ששוקל לא מעט. בבניית התיבה עצמה השתמשתי בצלעות של MDF ובפלטות של סיבית

(בעובי של 0.9MM) , המשקל סביר אבל אני מוכן להסתדר עם זה..

מניסיוני הקודם בבנייה של התיבה החום לא כל כך נורא. המגבר מורחק מהריצפה ואיננו

מוצמד אליה. יש חור באיזור המושבים אך התיכנון הוא מאוור שיקרר את המגבר בתוך

התיבה כך שאין מה לדאוג... אני כמובן אעשה בדיקות לוודא שזה אכן לא יגרום לחימום יתר...

ניאו תודה רבה, אכן הבנייה אצלך ברמה אחלה, כרגע אני לא ממש משקיע בתוך התיבה

אני כנראה אביא ניאונים אדומים שיאירו מהצד וזהו. התיכנון הוא לשים פלטה מרופדת באותו האופן בשטח

המת שאותו הסאב לא תופס ואז זה יהיה אחלה. וכן השתמשתי בספוג מתחת לסקאי אני חושב שגם

רואים את זה בתמונות..

אה ואכן אין כל הבדל בשמיעה אם הסאב הוא הפוך או רגיל, מלבד ההבדל שעושה זה שיש לו תיבה

יותר גדולה בבערך 3 LITER (שזה הנפח של הסאב)

Race Smart

פורסם

פששש יותם יצא ממש יפה אהבתי את זה ובכלל עם נאונים ומאוורים למגבר זה יהיה מדהים:-)

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

עלה לי רעיון דווקא שניראה לי יהיה נחמד להתקנה של המאוורר.

במקום לחותך בעץ רק את העיגול של הוונטה לחתוך את המידות החיצוניות של כל המאוורר וככה הוא לא יתפוס עומק בתיבה ולא יפריע מתחתיה.

אני גם רוצה לחבר אצלי,קניתי 4 מאווררים,2 למונו ו1 לכל מגבר של רמקולים.

אני רוצה לחבר את המינוס לזה של המגברים ואת הפלוס ורימוט אבל אני פוחד לשרוף אותו,צריך איזה נגד או משהו בסגנון כדי להגן על הרימוט של המכשיר?ואם אפשר פירוט.

חוץ מזה,על המונו הבנתי שאחד יכניס ואחד יוציא אוויר,אבל על האחרים מה עדיף?להכניס אויר או להוציא אויר?

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

בקירור צריך שיהיה סירקולצליה. ז"א- שיכנס אויר דרך פתח אחד ויצא דרך פתח אחר (מחזור שלם).

אם אתה שם מאורר אחד , עדיף שיכניס אוויר קר ויצנן את המגבר, מאשר מאוורר שיוציא אוויר ויצור "סיר לחץ" ולא יתרום.

פורסם

אם התיבה אטומה - מאוור אחד שימשוך אוויר ופתח בצד הנגדי לו יעשו אותה סרקולציה כמו מאוור מושך ועוד אחד דוחף, אם יש שני מאווררים עדיף לשים את שניהם להוציא אוויר ולשים להם פתחים נגדיים לינוק מהם...

האוויר הזה צריך להגיע מאיפה שהוא כדי שהמאוור יוציא אותו החוצה - ובתיבה אטומה הוא יגיע רק! מהפתח השני !

• תוכן חדש...