Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חבר עם לאנסר 91, ויש לו , כלומר הייה מחשב ישן.

מה שהוא עשה פירק את הצלעות של המחשב, הדביק כמה מהן ביחד ועיקם קצת פה ושם, מזה הוא עשה מין בסיס.

את המסילות שעליהן מונח הדיסק הקשיח והפלופי הוא שימש בהן בתור מגשרים לכנף עצמה, והכנף אצלו עשוייה מהדפנות הגדולות שהוא חתך, את הכל הוא צבע בצבע לבן של האוטו, בסופו של דבר יצא נורמאלי.

הוא ניסע לינסוע במהירות של 70 קמש והכל התפרק.

בעיקרון הוא הדביק את החתיכות ביחד בסיליקון, super glueו וברגים קטנים.

וחיבר את הבסיס לרכב ע"י 4 ברגים.

מכיוון שאני גם רוצה לבנות ספויילר אני צריך לשאול כמה דברים.

מהם החומרים אשר חזקים וקלים מספיק בשבילו, ומהם החלקים שדרושים לבנייתו? ( אני מעוניין שיהיה בגובה 20 ס"מ מקסימום).

אם אני משתמש במתכות אשר יש לי במכשירים בבית איזה מהן הכי טובה? (כלומר שלא יחלידו).

איך לחזק את הספויילר לרכב ואת החלקים שלו? (גם שלא יתרפק וגם שלא יגנב).

תודה

פורסם

מה, לא רשמו אתכם לקייטנה השנה?

חבל.

כי אם לאיזה הולך רגל היה נערף הראש מספויילר פח מאולתר שעף מגרוטאה זה היה מאוד לא נעים.

פורסם

צריך להכניס את החבר שלך לכלא!

אם חתיכות פח היו עפות על כלי רכב אחר או על הולך רגל, המשחק הטיפשי שלכם היה עלול להסתיים באסון.

מעניין מה אתה הולך לבנות ובאיזו מהירות הצעצוע שלך ייתפרק...

אתה וחברך יוצקים משמעות חדשה למושג חאפרים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...