Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשבוע וחצי, לאחר נסיעה ברכב של כ-900 ק"מ לבוקרשט לבודפשט , היה לי הכיף והכבוד להיות במירוץ ה-F1 ב"הונגרורינג". סוף השבוע כולל גם את קטגוריות ה-GP2, Porche SuperCup, Clio Cup

פסטיבל שמתחיל ביום חמישי בערב בהליכה על רחבת הטיפולים, אימונים ראשונים ביום שישי (כולל הישראלי חנוך ניסני מסתבר בדיעבד), מקצי דירוג בשבת והמירוץ + אימון בראשון.

עשרות אלפי אנשים בשלל צבעים, חרא אוכל שעושה חשק לעוד, רעש מנועים נפלא ומחריש אוזניים וסופר נהגים בסופר נהיגה שמנסים לא לאבד אחיזה (וזה בכלל לא נראה קל אלא אם כן אתה נהג בקליאו או בפורשה:razz:).

ישבתי ביציע המשקיף על הפנייה האחרונה לפני היישורת וראיתי איך המפלצות האלה משייטות להן להנאתן על 130 קמ"ש בערך לפני שהן מפעילות את מנועי חלל העל שלהן לכיוון ה-300 קמ"ש ביישורת של כ-500 מטר ועוד בולמים בסוף.

אפילו התמזל מזלי וראיתי איך פיזיקלה ברנו נכנס מהר מדי לפנייה ומסתבסב די מהר אל ערימת הגלגלים בגדר כ-10 מטרים ממני, ואז בנונשלנטיות יוצא מהרכב פושט חצי אוברול מסדר את תספורת האלי אוחנה וחיש קל צועד אל עמדת המארשלים תוך כדי נפנוף לקהל המאושר.

שלא נדבר על ההתרסקות הקלה של קולת'ארד לקראת סוף ההקפה הראשונה.

כל השאר במירוץ די קשה למעקב.... שלא לומר משעמם. אבל הרעש..... כן רעש המנועים ... בשביל זה לבד זה שווה.

דרך אגב, יש למישהו מושג מי ניצח?

חי סולומון

F1 020.jpg

F1 030.jpg

F1 048.jpg

F1 075.jpg

F1 001.jpg

F1 013.jpg

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

עוד קצת תמונות:

הסימנים השחורים התמונה הראשונה באדיבותו של האדון פיסיקלה שקצת ברח לו.

F1 047.jpg

F1 074.jpg

F1 073.jpg

F1 011.jpg

F1 079.jpg

F1 051.jpg

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

לא רציתי לפתוח נושא חדש...אז אני התגנב לכאן....

אם יורשה לי כמובן...

לכל העוקבים אחר המרוצים,בוודאי שמתם לב ששומאכר התחיל להתעורר לאחר שכבר הספידו אותו בתחילת העונה,כנראה שבפרארי נפל האסימון.

אני דווקא בעד זוכה חדש.כמובן שלדעתי אלונסו היה זה שהימור עליו היה דיי בטוח,רנו עשו הכול נכון.

למה היה?...כי יש לי הרגשה שבמירוצים האחרונים יהיה זה הניסיון שיכריע,וכש 25 נקודות מפרידות בינו

לבין קימי (אם המרצדס לא תפתיע...אני מהמר דווקא עליו).

ולמרות הרצון הטוב שלי,אם מייקל יחזור לכושר שלו במונזה,ויכבוש את אסיה,ובמידה שהשניים האחרים

יעשו טעויות,תהיה עוד אליפות,אבל דווקא לא משעממת,בכל מצב זה נראה כמו סיום מותח.

עוד נקודה מעניינת (או שלא) חנוך ניסני קיבל את ההגה באימון של יום שישי ומלבד התוצאה הגרועה ביותר,הוא הקיף את המסלול ההונגרי בכמעט 14 שניות פיגור מהתוצאה הטובה ביותר,כשהתוצאה השניה הגרועה ביותר,מהירה משלו ב 6 שניות....6 שניות זה יומיים במונחים של פורמולה 1

ושלא לדבר על 14 שניות שזה כבר גובל בנצח.

נהגי המסלול של מינרדי עשו זמנים קצת יותר טובים כשהם מפגרים ב כ3 שניות מהזמן המהיר ביותר.

לאן הם הגיעו במירוץ? לא רחוק במיוחד.

סתם נקודה מעניינת על הישראלי שלנו בפורמולה 1.

פורסם

רואים שנהנת...:-P

למה אתה טוען שהיה קשה לעקוב אחרי המירוץ? לפי מה שידוע לי מתקינים מסכי ענק לשידור המירוץ (במקומות אסתרטגיים) ומעקב אחר מיקום הנהגים.

כיצד קיבלת אישור כניסה לרחבת הטיפולים?

כמה עלה התענוג?

אנוכי שיושב ליד המחשב ומזיל ריר, ובאותו הזמן מלמל משהו...:roll:

לא הייתי צריך לוותר על הנסיעה לטורקיה למירוץ F1. אז מה שאין לי מספיק כסף כרגע (בתקווה לעתיד טוב יותר).

• תוכן חדש...