Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה מומלץ ומה לא ל-6-7 מקומות ב-40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב לדודים שלי באנגליה, כדי לקנות לכשהם בארץ. כשהם יהיו באנגליה, כנראה אני אצטרך לטפל ברכב, ולכן גם איכפת איזה רכב יהיה.

אני חושב לערוך רשימה של מה אפשר ומה לא, וכשהם יגיעו לארץ בעוד כשבוע, אוכל להצטרף אליהם בבחירה. אחד השיקולים שלי הם שעדיף שיהיה מעל שנת 95, כדי שאם ארצה, אוכל להסב אותו לגז, אבל לא מכריע. נדמה לי שעדיף אוטומט,לצערי. אז מחיפוש בפורום ערכתי רשימה חלקית, ואודה לכל מי שיוכל להוסיף רכב חסר או ידע/תיקון. רוב הזמן צריך 5 מקומות, חלק מהזמן 6, ונניח שבוע בשנה 7. מדובר ב4 ילדים, כך שלא יהיה צפוף בספסל, אבל הם יגדלו..

אז כך לבינתיים:

אפשר-

מיצובישי ספייסואגון?

הונדה שאטל

מאזדה MPV

לא-

(מולטיפלה-שנתון גבוה מידי לתקציב,וחבל.)

מרצדס ארוך-נדיר ויקר לאחזקה.

טרנספורטר-לא צריך כזה גדול.

ג'יפים יהיו יקרים יחסית.

וולוו סטיישן-נראה לי שאי אפשר להושיב אותם אחורה כשבאנגליה יש להם רכבי פאר.

שברולט לומינה וכדומה-מפחד מהוצאות אחזקה גבוהות, וספסל מקדימה?עם זה נכלל פורד טאורוס,ביואיק לה-סברה, פוניטק גרנד פרי, ביואיק סנצורי, שברולט קפריס, ראיתי מי שכן ממליץ את הלומינה, יש עוד דעה לגביו? הוא כ"כ יקר לאחזקה כמו שאחר תיאר?

ספק-

טויוטה פריוויה-לא מידי גדול?

מה לגבי ניסאן לארגו?

מה לגבי סיטרואן ג'אמפי?

למה לא פורד טרנזיט?

ספארי,אסטרו, גדולים וזללני דלק. אולי כדאי בכל זאת? אמינות היפנים יותר ממנה?

שוב, חשוב לי לדעת גם מה לומר להם לא לקנות, ואת זה חסר קצת בפורום, אז מי שיכול להוסיף..

פורסם

פריויה אמנם קצת יקרה לשנת 95 אבל שווה להתאמץ.

מנוע 2400 אוטומט חללית מפנקת נוחה ומאובזרת, אמנם צורכת לא מעט דלק אך אוטו מבוקש!!

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

ללכת על האופציות היפאניות (MPV, פריוויה ושאטל). הספייסוואגן היא עגלה עייפה, רועשת וזוללת דלק.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
ללכת על האופציות היפאניות (MPV, פריוויה ושאטל). הספייסוואגן היא עגלה עייפה, רועשת וזוללת דלק.

יש לציין שה-MPV נצחה במסע חיסכון בדלק...:roll:

והשאטל לא נכנסת בתקציב אפילו עם כף נעליים...

אוטו חסכוני בדלק בגדלים האלה לא קל למצוא (הסוברית והסוזוקי וואגון הן אופציות ששה מקומות חסכוניות מאד - אך מאד לא רלוונטיות לדיון כאן)

הפרוויה עונה לדרישות אך הדגמים שנכנסים בתקציב כבר די ישנים, כ"מתנחל" שלרבים משכניו יש כזאת, אני יכול לספר שהן לא מזדקנות בכבוד ויש בהן לא מעט תקלות לא זולות לתיקון בעיקר במערכת הדלק.

אם מוותרים על דרישת החסכון בדלק הייתי ממליץ על:

GMC Safari רמה 3 ומעלה, רק עד 1994 (95 יש את מנוע הדורטק שאמנם חזק משמעותית אך מאד יקר לתיקון)

קרייזלר וויאג'ר מ-1996 ומעלה (94-5 הם 4X4 עם צריכת דלק של 3 ק"מ/ליטר)

מאזדה MPV משנת 1994 (הן מאד נפוצות בשנה הזאת - אך כבר מתחילות להתעייף....)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לפי דעתי - אומנם עם כל הכבוד לפאר ולהדר, צריכים לעשות פשרות.

טרנספורטור או טרנזיט יכנסו לך מצויין לתקציב, יציעו שפע של מקום, נוחות (עד כמה שניתן) וגם יפגינו אמינות טובה מאוד (כל זאת בהתאם לאקזמפלר שתמצא כמובן)

אם המשפחה תוכל לעמוד בעלויות הדלק - ספארי/אסטרו נסחרים במחירים שנעים על 10-20K, ויציעו כוח, נוחות ומרחב. אבל שוב, האחזקה יקרה מאוד לעומת האופציות האירופאיות והדלק שכידוע מחירו מאמיר מיום ליום.

להתרחק מקוריאניות מדוזלות. כנ"ל לגבי הלארגו שהוא רכב עייף עייף וגם עייף.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

תודה רבה.

אבל MPV עדיף על שאטל? נראה שהמחירון של שתיהם משנת 95 הוא כ-43K. כי מדובר על 94, שאז עדיין אין שאטל אולי?

הוצאות האחזקה של GMC יהיו לפחות שליש יותר מMPV וכדומה. זה נכון?

תודה בינתיים, יש לי כעת הרבה יותר חומר וגיבוי מתשובותיכם.

פורסם
הוצאות האחזקה של GMC יהיו לפחות שליש יותר מMPV וכדומה. זה נכון?

לא יודע מאיפה הוצאת את הנתון הזה - מה שבטוח הוא שברכישה ה-GMC יעלה בערך חצי מהמאזדה.

הוצאות אחזקה (שנת 1994) יהיו דומות אולי אפילו עפ יתרון מסויים ל-GMC.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...