Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה בשעה טובה אני בשלבים מתקדמים של ההתקנה של המערכת ועד כו הושקעו הרבה מאמצים, ושינויים רבים ברכיבים ובצורת ההתקנה. רציתי לפתוח שירשור מקיף על העבודה של עשיתי עד עכשיו אבל לצערי המצלמה יתפרקה לחלקים :?, את ההתקנה אני ביצעתי עם אלי מחנות "קאר טון" שהוא כמו אבא בשבילי (אני מקווה שזה לא פוגע בכללי הפורום עם כן אני יערוך זאת)

את הרדיו עשינו עוד ביום הראשון שהרכב הגיע מהחברה :-) מראה מפחיד לחתוך את הדשבור ברכב ולפרק אותו לחלקים

המידים והטוויטרים יהיו בקורות הקדמיות בבנייה כמובן, אני מקווה שיגיע בזמן הדינמאייט שהזמנתי 3 זוגות של בלאק.

הרכיבים הם

ALPINE 9813R

ALPINE PXH-700

DLS A-4

XETEC PRESTIGE P-4

XETEC PRESTIGE P-2

DLS IRIDUM 6.3 3 WAY

DLS UR 12 DUAL COIL 4OHM

POWERCUP SOUNDSTRIM, X-POWER

קבלים של DLS סדרה הכי גבוה

כמו שאתם רואים יש הרבה עבודה עוד לעשות על הבאגז' ואני עובד די חזק עלייה כרגע

אני ישמח להסביר על אופן הבנייה של הסאב או כול דבר שאני בנייתי עם הפיבר, ואופן העבודה של שאר הבנייה

יובל

IMG_0074_resize.JPG

IMG_0075_resize.JPG

IMG_0076_resize.JPG

IMG_0079_resize.JPG

IMG_0081_resize.JPG

IMG_0083_resize.JPG

פורסם

כל הכבוד על ההתקנה העצמית, איך שומעים עכשיו בציוד הנ"ל, הרי החלפת רכב לא חייב שתהיה מבסוט מאותו ציוד ברכב אחר.

סחטיין על הPXH-700.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

שומעים הרבה יותר טוב לדעתי בהרצה הראשונה, מאוד מורגש החוסר של הדיינמאיט למרות שהדלתות שלה בנויות בצורה טובה

יובל

פורסם

מברוק יובל,

אכן כמו שאמרו קודמיי ציוד ברמה גבוהה מאוד, יש סיכוי שנראה אותך ב-EMMA או שלא נראה לך שתספיק?

שאלה לגבי הסט הקדמי, אתה מריץ אותו אקטיבי או פאסיבי?

איציק.

פורסם

מזלטוב על האוטו ועל המערכת.

מהיכרות מספיק קרובה עם הרכב, נראה כי לא פרקתם יותר מידי מהדשבורד, אלא הכנסתם את הרדיו אל תוך מה שהיה אמור להיות מאפרה ע"פ היצרן, הרעיון חמוד בהחלט, ואולי כדאי לי לישם אותו אצלי...

השאלה:

רק הוצאתם את התריס של המאפרה עצמה ואת המאפרה או שיפצרתם טיפה את הסביבה ?

מה שברור הוא שפתחתם את הדש אולי כדי להעביר צמת חשמל.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אז את לא מכיר מספיק את האוטו :-), פירקנו את כול הרכב לחלקים מכיסאות קדמיים ועוד להוציא את רוב הדשבורד החוצה על מנת לחתוך בצורה מדוייקת את המיקום של הרדיו דיסק , המאפרה מחוברת ביחד עם המצת והמנורה של הביקורת של הAIRBAG כול מה שהיה צריך לעשות זה לנספר את החיבור האחורי בחלק זה, בקונסול עצמו שהוא מחובר לפלסטיקה של התיבת הילוכים צריך להוציא ולשייף טוב טוב מאחורה את החלקים שמחברים ותופסים את המאפרה.

איציק,עוד אין לי מושג עם אנ י יצליח לסיים את המערכת בזמן אני מקווה

אני כנראה יעבוד בסוף עם הפרוססור

יובל

פורסם

פששש יובל סחא סחא ..הבאת אותה בענקק

תהנה תתחדש ותפציץ .

מקווה לשמוע באיזה מפגש שיצא לי לבקר..

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אתה יכול להסביר איך הורדת ת'פאנל... אני מתכוון איפה שהמערכת והשליטה על המזגן

כי אני יודע שממש קשה להוציא את החלק הזה ברכב אז בבקשה אם תאכל להסביר!

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

אין בעיה זה הסדר של פירוק הדשבורד + כול הקונטרול פאנל

1. פותחים את המגירה ומושכים מהאמצע את הפס קישוט עם נטייה לשמאל כי אחרת הוא עלול להשבר או שהקליפס הימני ישבר.

2.יש שנייה ברגים של הרדיו דיסק והמסך שליטה ואז היחידה נשלפת בקלות

3. יש עוד 4 ברגים בין היחדיה של הקונטרול מזגן והמאפרה, ועוד 2 שמחברים את הפאנל לפלאסטיקה של הבית תיבת הילוכים

4. כדי לבצע את ההתקנה של הרדיו דיסק במקום הנ"ל צריך להוציא את הבית של תיבת ההילוכים כולו זאת אומרת לפתוח את מסעד היד והבריג זוג ברגים החוצה

עם אתה רוצה להעביר קבל פלוס לבית המנוע החור כניסה הוא מצד ימין מאחורי תא הכפפות כול מה שאת צריך לעשות זה להוציא את הפס קישוט ולהבריג זוג ברגים החוצה ולמשוך ( תזהר לא לקרוע את החוט של המנור הוא קצר)

צרפתי כמה תמונות שבהם אפשר להבין איך לפרק את הפאנלים, העיגולים באדום מסמנים ברגים והחצים משיכה.

יובל

2.JPG

1.JPG

פורסם

אני עוד לא סגור על ההתקנה שלו, אבל עם כן הוא ישב עם הDVD בתא כפפות בתוך פאנל פיבר שאני ייבנה שם .

יובל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...