Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי פה כבר לא מעט מיקרים על מוכניקים של צמפיון שעובדים מהצד ומטפלים בבעיות קטנות {שלא מצריכות ליפט} בבית של אנשים.

אז אם יש פה מישהו שמכיר בחור שטוב ברנו שיודיע לי בבקשה.

הבעיה שלי היא שיש לי בבית מצערת ומנוע צעדים ואני פשוט מעוניין להחליף אותם במקום המצערת שי לי עכשיו באוטו {כנראה שהמצערת הנוכחית שלי לא תקינה}

פורסם
וואלה נכון סליחה.

אני מאזור המרכז

צריך "לחלוב" אותך בשביל לקבל פיסת מידע ?

באיזו עיר אתה גר ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לחלוב לא צריך.

אני מאזור ת"א , ואני מתנצל על שלא הבהרתי את עצמי יותר טוב.:-)

ובשביל לדייק ממש טוב אני גר ליד איבן גבירול בת"א.

פורסם

להלן המדריך למציאת וקשירת קשרים עיסקיים עם עובדי מוסך כדי שיעבדו בשבילך מהצד:

1. גש לטיפול במוסך מורשה קרסו (נכון שזה יקר אבל כאן מתחילים!!)

2. למכונאי שעובד על האוטו שלך תן טיפ של 20 שקל לעבודה קטנה ו50 שקל לעבודה בעלת היקף נירחב.

3. שאל את המכונאי אם הוא רעב, לאחר שמטעמי נימוס ישיב בשלילה תקנה לו פחית קולה.

4. מפאת העובדה שהמעסיק של המכונאי אוהב לנצל אותו ואילו אתה מרעיף עליו הנאות קטנות כך תתקרב אליו.

5. לאחר מספר מפגשים כאלה יהיו ביניכם סוג מסוים של יחסי אמון.

6. בקש ממנו את מספר הטל הנייד שלו שכי שאם תהיה לך שאלה תוכל לשאול אותו ישירות.

7. טלפן אליו ותגיד לו שאתה לא רוצה "מתווכים" בינך לבינו, תגיד לו שבמקום שהבעל בית הנצלן שלו יקח את הכסף לכיס אתה מעדיף לשלם 50 אחוז ישירות לכיס שלו כי שיהיה לו איך להאכיל את הילדים.

8. הרי לך מכונאי שהוא לטובתך, לא ירמה אותך, לא ישלח אותך לחכות בחדרי המתנה, ואין לו אינטרס לנפח עבודות ולדחוף חלפים שונים כי הוא לא מוכר חלפים, את החלפים תביא לבד.

9. מזל טוב, תתרגל לשלם עבור החלפת קלאטש 350 שקל עבודה, תתרגל לשלם עבור החלפת ברקסים 50 ש"ח לכל סרן עבור העבודה, עבור טיפול קטן תשלם 70 ש"ח עבודה, עבור טיפול גדול תשלם 200 ש"ח עבודה.

• תוכן חדש...