Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההורים שלי מחפשים איזה יפנומטית (או סניק) בקיצור הם החלטיים בערך

כמוני :wink: ועכשיו הם החליטו שהם רוצים לנסות ולבדוק רכבים מליסינג או השכרה.

האם יש לכם חברות מומלצות שכדאי לבדוק? או אחרות שאתם ממליצים לא לגעת

בהן מסיבות אלו או אחרות?

עד עכשיו המליצו לי על אלדן. הבנתי שיש להם מגרש בגעש ואני אנסה לבדוק אותו מחר

עוד מקומות?

תודה על העזרה :!:

גיא

פורסם
אני יכול להמליץ להתרחק מאופרייט ליס, עקב ניסיון רע איתם ואני יודע שהם מבצעים טיפולים כושלים ברכבים שלהם.

הייתי בודק ב europcar

אני מחזק את גיא, להתרחק מאופרייט ליס.

פג'ו 206 1.4 שנת 99

אל תדחה למחר, את מה שאפשר לדחות למחרתיים.

פורסם

בעקרון (ומנסיון) הייתי מתרחק מכל חברת הליסינג שלא מתעסקות גם בהשכרת רכב

רוב החברות האלה לא רואות את הרכב מיום שסופק ללקוח עד שהוא מוחזר והן גם חוסכות בטיפול על מנת להמנע ככל האפשר מלתת רכב חילופי ללקוח - דבר שעולה להם כסף

(בניגוד לחברות ההשכרה שנותנות רכבים זמינים מצי הרכב שלהן)

נסיון טוב היה לי עם אלדן (מס' פעמים - והם מחזיקים רנו סניק בצי)

קניה נעימה ומוצלחת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• 9 שנים מאוחר יותר...
פורסם

כידוע אנו רגילים לרוץ ולהשתמש בכלי הפרסום של הפורום, כאשר אנו מאוכזבים משירותיו של בעל עסק או נותן שרות.

ראיתי לנכון להשתמש באותו כלי גם כאשר אנו מרוצים מאוד, בבחינת "אל תמנע טוב מבעליו".

לפני מס' חודשים יצאתי למסע בירורים במס' חברות על מנת לקנות רכב (7 מקומות) מליסניג.

מאחר וחשבתי שבמחיר בסופו של דבר כל החברות די משתוות זו לזו, שמתי דגש על בדיקת חברה שתיתן אחריות רצינית ושרות ראוי גם לאחר הקנייה.

סופו של דבר, לאחר השוואת המחירים, וברור כאמור גם על השרות בחברות השונות, החלטתי ללכת על "אוויס".

פניתי ל"אוויס מכירת רכב" בפתח תקווה. ישבתי עם נציג בשם לֶבַן (LEVAN), ולאחר התמקחות על המחיר, ואישור מנהל, רכשתי את הרכב ב 30% פחות מהמחירון (יותר זול מכל חברה אחרת).

קיבלתי אחריות על גיר + מנוע לשנה, ואחריות כללית למשך החודש הראשון.

לבן אמר לי, שאסע עם הרכב שבועיים, ואח"כ אכנס לסדר תקלות.

כבר בתחילה הרגשתי שיש בעיה עם הגיר. תוך יומיים, הופניתי למוסך והוחלף הגיר!

לאחמ"כ התחלתי להכין את "הרשימה".

לא פיספתי כלום! אמנם חלק מהדברים היו מכניים, אך החלק הארי היה דווקא חלקי פלסטיק מקוריים שהיו חסרים (אפילו מצת של סיגריות...).

בתחילה אמנם שלחו אותי למוסך זה או אחר.

אך לאחר שהבינו שאין טעם לשלוח אותי לכל תיקון/טיפול למקום אחר (תאמינו לי שאפילו לא צעקתי על אף אחד, היה מספיק שהסברתי...), קיבלתי טלפון מלבן, בו הו אמר לי שחבל על זמני היקר, ולכן הוא מבקש שאכניס אליו את הרכב , ואקח רכב זהה כרכב חלופי, עד שיסדרו את כל הרשימה שלי.

קיבלתי אותו סוג של רכב, (שבעונה זו אני מאמין שמשלמים עליו בהשכרה מאות רבות של שקלים ליום..), והשארתי את הרכב שרכשתי.

לאחר כשבוע מתקשר אלי לבן ומבקש לדעת לגבי איזה חלק (כיסוי לתא מטען) שחסר ברכב, שאבדוק אם יש כזה חלק ברכב החלופי, שכן הרכב מוכן, חוץ מזה שאינם משיגים את החלק הנ"ל, ואם יש הם יעבירו מהרכב החלופי לרכב שלי.

מכיוון שלא היה ברכבי, הם השאירו אצלי את הרכב החלופי עוד כשבוע, עד שהם השיגו!

סה"כ אחרי שבועיים עם הרכב החלופי, הוזמנתי לקבל את הרכב, מטופל ומסודר על פי בקשתי (כמובן שאת הדברים המכניים אבדוק בימים הקרובים תוך כדי נסיעה...), הרכב היה מסודר להפליא! (וגם לא שכחו לשטוף אותו שוב...).

מכיוון שמגיע לאוויס, ולנציג לבן בפרט, אני רואה חובה לציין את כך שלרגע הם לא ניסו לברוח מאחריות גם לחלקים הקטנים ביותר.

לא שמעתי ולא הרגשתי לרגע חוסר סבלנות לנודניקיות שלי!

קיבלתי שירות, ואחריות ממש כמו ששמעתי עליהם!

ותאמינו לי, אני בטוח שאם אראה שיש בעיות (מכניות) של הסתדרו, הם יתייחסו שוב במלוא האחריות!

לסיכום:

אני ממליץ "אוויס", סניף פתח תקווה, ותשתדלו להיפגש עם לבן!!!

בהצלחה!!!

אה, שכחתי לכתוב... לא אני ולא אחד ממשפחתי עובד באוויס...

פורסם

אני יכול להמליץ על חברת "בלו סקאי". נרכשה מהם שנה שעברה קיה ריו במצב פשוט מושלם. ברכב התגלו בבדיקה:

רצועת אביזרים יבשה

צמיגים יבשים

וישרים יבשים

נזילת שמן מהגיר.

קרע במושב האחורי (המושב הוחלף באחד מאוטו אחר).

הכל תוקן לפני המסירה, כולל פוליש וקס וניקיון טוטאלי ברכב.

הרכב נראה ומרגיש כמו חדש! כמו כן לא עשה בעיות בכלל במשך שנה של בעלות.

לסיכום - מומלץ לגמרי.

• תוכן חדש...