Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

מקרה מצער שארע לפני כשנה, אידיוט אחד נכנס באח של אבא שלי בצורה דיי קשה, נמלט,והשאיר אותו מדמם בתוך הרכב.

והדבר היחיד שהיה לנו היה שם, פנינו לבית המשפט ומפה לשם , שנה אחרי , הוא זכה בסכום המלא (225 אלף שקל)

הבעיה היחידה היא, שכל אשר יש לי , הוא שם מלא + מספר פלאפון עדכני בסלקום והעובדה שהנבלה גר בפ"ת.

אני צריך את עזרתכם, האם יש מישהו שעובד\ מכיר מישהו שעובד בסלקום, שיכול לתת לי את הכתובת העדכנית של הנבלה , שכן מספרו ב 144 חסוי, והוא גר בדירה שכורה, כך שבית המשפט גם לא יכול למצואו בקלות.

אנא עזרו, והלוואי ולא תעברו תאונת פגע וברח כמו שאח של אבי עבר.

פורסם

לא תוכל מידע מעובד סלקום בלי לסכן את מקום עבודתו.

פנה להוצאה לפועל , שישברו את הראש. אפשר להפעיל גם חוקר פרטי וכיו"ב.

פורסם

הוצאה לפועל יקח המון זמן .. מה גם שהמשטרה גם מחפשת אותו .. אולי הם יכולים להוציא צו ..אינני יודע.. אבל תאמין לי שאני כבר לא יודע מה לעשות

הנבלה הזה בורח מהכל ורק חסר שיעלם מהארץ ..

אזי אם לא מעובד סלקום, אז ממישהו שיש לו את התוכנה רישומון\מרשם ויכול ליצור איתי קשר כדי שלפחות ת"ז יהיה לי.

תודה מראש.

פורסם

לדעתי יהיה רעיון טוב אם תפרסם את שם הנבלה כך שאם מישהו שגר באיזור יתקל בו הוא יוכל לעזור לך.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

אם הוא השאיר את הדוד שלך מדמם באוטו, איך זה שהוא לא במאסר היום?

ותגידו, אני לא תמים מדי שאני שואל את השאלה הזו? :?

פורסם

אורן בית משפט יכול להוציא צו שיחייב את סלקום לתת את המידע לפי הפרטים שאתה נתת להם. ככה עושים במקרה של מטריד טלפונים מחסום, החברה יכולה לחשוף את המספר ואת הפרטים, רק צריך צו בית משפט.

יש אולי אפשרות גם למצא את הבית של ההורים שלו ואת המספר טלפון שלהם, בשביל זה צריך את התוכנה של משרד הפנים (יש לי אותה במקרה אם אתה מעוניין שאני אבדוק פרטים)

אני פשוט רואה מי ההורים שלו, ואז מחפש את הטלפון שלהם ב 144 באתר שלהם ואם זה לא חסוי זה יופי כולל הכתובת העדכנית שלהם. אני חושב שמהנקודה הזאת הדרך תהיה הרבה יותר קלה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אורן,

הבחור גר בדירה שכורה ולכן הגיוני שלסלקום אין את הפרטים שלו (רוב האנשים שגרים בשכירות לא מעדכנים את הכתובת שלהם, בטח שלא אצל המפעילות הסלולאריות).

כמו כן, רוב תוכנות ה"רישומון" וכו' מעודכנות 2-3 אחורה ובטוח לא יוכלו לעזור לך.

בכל מקרה, מקווה שתצליחו למצוא אותו איכשהו (הכי טוב, חוקרים פרטיים... חברות גבייה וכו'...)

:-)

פורסם

אם יש לו טל' סלולרי, יש לו חשבון בנק, אם יש לו חשבון בנק מגיעים אליו חשבונות...

כמו כן סביר להניח שהוא שירת בצבא ואולי מקבל עדיין צווים...

בית הוריו הוא מקום טוב להתחיל (טלפונים כאיש מכירות וכו'), מה שניקרא "הנדסה חברתית"...

אתה בעצם מנצל את התמימות הטיבעית שיש לבני אדם כדי להשיג פרטים קטנים ולא חשובים לכאורה...

אני עשיתי את המוות לצלם שלי מהחתונה שנעלם עם התמונות... מצאתי אותו ובסוף הוא החזיר את התמונות... (ועד היום הוא משלם על זה :wink: )

אפשר לעשות הרבה דברים דרך הטל', בצורה חוקית לחלוטין...

שלח ה"פ, ונדבר...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

תוכנות הרישומון כן יכולות לעזור אבל לא ככלי יחיד. ציינתי שאחרי איתור פרטי ההורים שלו, שם משפחה ושם פרטי, ניתן לבדוק באתר של 144 את המספר טלפון שלהם כולל כתובת. זאת בדיקה דיי זריזה יחסית.

in the face

with a chair

פורסם
אידיוט אחד נכנס באח של אבא שלי בצורה דיי קשה

אנא עזרו, והלוואי ולא תעברו תאונת פגע וברח כמו שאח של אבי עבר.

"דוד , הם עבדו עליי..."...:idea:

פורסם

אותה הבעיה, נהג סמיטריילר נתקע בפקק בעליה, ניסה להתקדם, לא הצליח, דירדר אחורנית, ופאף נכנס בדוד שלי שנוהג במשאית של אבי.(לדוד שלי שלום,המשאית ניזוקה קלות )

הנהג מההתחלה מראה פרצוף של מישהו נוכל רמאי ושקרן, מדבר לא יפה, ומנסה להתחמק, מוסר פרטים מזוייפים ונעלם.

לפחות את שמו הפרטי יש מהת"ז שלו, ואת מספר המשאית.

עכשיו, מה עושים? צריך לחפש מישהו שקרוב למקורות מידע...שיסכים להוציא לך את פרטי הבחור.

אמרת שיש לך את השם שלו? קדימה זו לא הבעיה.

אין לך מה לחפש דרך סלקום או משהו דומה, גם הפרטים שתקבל מהם לא מספקים.

רשימה של מקומות מידע:

מס הכנסה.

הוצל"פ.

משרדי ממשלה למינהם.

מקווה שעזרתי ובהצלחה :)

בית-שמש אימפריה!!!

פורסם

למה ללכת קשה? יש מספר כלי רכב? גש לתחנת משטרה, תודיע על תאונת פגע וברח וגם תיידע את הסוכן ביטוח שלך בכל העניין.

in the face

with a chair

• תוכן חדש...