Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע החלו למכור בסופרמרקטים אפודים זוהרים לנהגים, לקראת החוק החדש שלפיו יחויב כל נהג להחזיק אפוד כזה במכונית.

החוק שהוגש על ידי ח"כ גלעד ארדן, עבר בקריאה ראשונה בשבוע שעבר. 3 חודשים לאחר שיעבור בקריאה שנייה ושלישית, כנראה שבשבוע הבא, הוא יכנס לתוקף.

על פי החוק החדש נהגים יהיו מחוייבים להחזיק אפוד מחזיר אור בתוך הרכב (לא בתא המטען) וללבוש אותו במקרה של תקלה במכונית או עצירה בדרך בינעירונית בשעות החשכה. זאת כדי למנוע פגיעה בנהגים או בנוסעים ממכוניות חולפות.

את האפוד ניתן לרכשו ב כ 150 רשתות במחיר הכרות של 30 ש"ח.

מתוך ידיעות אחרונות

11.7.05

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 142
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איפה בדיוק אני אמור להחזיק את זה אצלי באוטו? ואיך להלביש את זה בתוך האוטו? זה שטויות, כמו החובה להחזיק פח אשפה בתוך האוטו. הרעיון מקובל עלי והוא אפילו הגיוני. אבל אפשר להחזיק את זה בתא המטען, יחד עם הפח זבל והמשולש בצמוד לכלי החלפת הגלגל.

דרך אגב, היבואן הוא לא במקרה חבר מרכז? (אני מתכוון למרכז הנכון)

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

האפוד חייבת להיות בתוך הרכב, ברגע שהרכב נעצר והנהג צריך לרדת אל הכביש הוא חייב ללבוש את האפוד הזוהר.

מבחינת מיקום ניתן להניח זאת מתחת למושב הרכב, האפוד קטן וניתן לקיפול.

הלבישה היא עניין פשוט, זה בסך הכל אפודה זוהרת(לא חליפת שלושה חלקים):wink: .

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ניתן לשים את זה כמו ששמים באמבולנסים, להלביש על החלק האחורי של המושבים הקדמיים...

בסך הכל אם זה יצא לפועל אז זה יכול להציל אולי נהגים שמתקנים את מכוניתם בשעות החשיכה...

פורסם

מבדיקת "ידיעות אחרונות" עולה כי בשנת 2004 אירעו 257 תאונות דרכים שבהן היו מעורבים רכבים החונים בשוליים.

בתאונות אלו נהרגו 15 איש.

בשנה שעברה אירעו 18 תאונות שבהן היו מעורבים הולכי רגל בשולי דרכים בינעירוניות ובהן נהרגו שישה אנשים.

ל'

פורסם
האפוד חייבת להיות בתוך הרכב, ברגע שהרכב נעצר והנהג צריך לרדת אל הכביש הוא חייב ללבוש את האפוד הזוהר.

מבחינת מיקום ניתן להניח זאת מתחת למושב הרכב, האפוד קטן וניתן לקיפול.

הלבישה היא עניין פשוט, זה בסך הכל אפודה זוהרת(לא חליפת שלושה חלקים):wink: .

ל'

חברה יקרה, במיאטה אין מקום מתחת לכסא.... :? גם לא מאחוריו ולא מצדדיו... אבל ניחא, דיה לצרה בשעתה.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

אני חייב לציין שראיתי אדם אתמול בשעות הליל המאוחרת בכביש שתיים. אדם המטפל בתקר בגלגל כאשר לובש את האפוד הזוהר לדעתי מוסיף המון לבטיחותו. אני מוכרך להגיד שכל הכבוד למחוקקים, סוף סוף יוצא חוק שבאמת מובן ומתקבל על הדעת שנועד להפחית את מס' תאונות הדרכים. L.A

פורסם

אין ספק שהחוק הזה הוא חוק חכם ומועיל (בניגוד להמון חוקים )

אבל למה לעזעזל האזרחים אמורים לרכוש את האפודות

האלה

כראוי אם המדינה מחייבת אפודות זוהרות - מן הראוי שהיא תחלק אותם לא ?

ואם לא לחלק אז לפחות לסבסד את מחיר האפודות

פורסם

אני אישית חושב שזאת סתם דרך פשוטה לעזור ליצרן (שהוא במקרה חבר של אחד הפוליטיקאים) להרוויח עוד כמה ג'ובות!!

הרעיון אולי חמוד אבל למה שלא יהיה ניתן להחזיק אותו בבאג'ז?

בכבוד רב

לאון חבקין

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

החוק אומר להחזיק את האפוד בתוך הרכב תלוי על הכיסא של הנהג!!!

:rofl::biglaugh:

תחזיק אותו איפה שבא לך רק תלבש אותו עם אתה יוצא מהרכב בלילה במידה ונתקעתה.

L.A

פורסם
אני אישית חושב שזאת סתם דרך פשוטה לעזור ליצרן (שהוא במקרה חבר של אחד הפוליטיקאים) להרוויח עוד כמה ג'ובות!!

בכבוד רב

לאון חבקין

לוניה לא הכל קונספיקציות אצלנו.

אני לעומת זאת חושב שהחוק הוא צודק ונכון ומתקדם וכל מה שחסר לעוד הרבה חוקים פה בארץ, וגם מסכים עם זה

שאמר שאנחנו לא צריכים ליקנות את האפודות

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

מבדיקת "ידיעות אחרונות" עולה כי בשנת 2004 אירעו 257 תאונות דרכים שבהן היו מעורבים רכבים החונים בשוליים.

בתאונות אלו נהרגו 15 איש.

בשנה שעברה אירעו 18 תאונות שבהן היו מעורבים הולכי רגל בשולי דרכים בינעירוניות ובהן נהרגו שישה אנשים.

ל'

צריך לבדוק גורם נוסף והוא כמה מאלה שהיו מוערבים בתאונה שמו את המשולש במרחק המתאים מהאוטו המקולקל?

פיג'ו 205 שנת 94 יד ראשונה!!

החיים הם אפס למאה

פורסם
חברה יקרה, במיאטה אין מקום מתחת לכסא.... :? גם לא מאחוריו ולא מצדדיו... אבל ניחא, דיה לצרה בשעתה.

במיאטה שנהגתי בה היה ניתן להזיז את המושב ויש מרווח בין הכיסא(בסך הכל אפודה זוהרת מניילון).

ל'

פורסם

בכבוד רב

לאון חבקין

כל הרעיון הוא כאשר אתה יורד מהרכב תהיה כבר לבוש באפוד הזוהר.

ל'

פורסם

פספסת את הפואנטה.

הרעיון הוא להכניס כמה שקלים לכיסים של המקורבים לגלעד ארדן.

הכיסוי הוא להיות בולט כשאתה יוצא מהאוטו...:idea:

• תוכן חדש...