Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהצפתי את הפורום על האיביזה ..היום נסעתי לחיפה (אני מירושלים) את ההמשך תקראו כאן..

רק לפני אני יספר את הסיפור ,לאלה שלא קראו אתמול את השרשורים שלי..:

אני ואבא שלי מחפשים לי סיאט איביזה :

ראיתי הודעה בעיתון על סיאט איביזה שנת 98 עם 86,00 ק"מ שמורה במצב נדיר... כמובן התקשרתי ענתה לי אישה בת 25-32 +-

השיחה בקצרה היית כך:

היא אמרה שהאוטו עשה 76,000 (להזכיר בעיתון היה רשון 86,000 ק"מ) והוא רכב שני בבית כך שלא נסע הרבה,והאוטו שלה והיא אוהבת אותו מטפלת בחברה +ספר טיפולים

שאלנו אותה האם האוטו נקי מפגיעות פח ושילדה ,והיא אמרה "נקי נקי אם יש משהו לשילדה אני משלמת את הבדיקה"

עוד שאלנו אותה איך אפשר להיות בטוחים שהיא לא הורידה ק"מ ,והיא בלי להתבלבל אמרה "אמרתי לך יש ספר טיפולים"

רצינו חותמת סופית כדי לראות אם שווה את הנסיעה ושאלנו אותה ,אם הרכב שווה את הנסיעה (כמובן שרק רצינו לראות את התגובה לא צפינו שהיא תגיד "לא שווה")

והיא אמרה שהרכב מדהים ושווה כל נסיעה.

אווקי נכנסים לשלב הכסף:

שאלתי כמה היא רוצה היא אמרה 29,000 שקל (4 מעל המחירון) ,אחרי כמה דקות של דיבורים החלטנו על 27,00 +הסכמים שאם יש בעיה בשילדה היא משלמת ועל כל נזק גדול מורידים את המחיר.

אחרי שעה נזכרתי שהיא רשמה שהאוטו עשה 86,00 ק"מ אז למה היא אמרה 76,000??., החלטתי להתקשר ,שאלתי אותה למה כתוב 86,000 ק"מ והיא אמרה 76,000 ק"מ ,היא אמרה לי לחכות על הקו ,וברקע שמעתי אותה שואלת את בעלה "כמה עשה האוטו" מיד חזרה עם תשובה 86,000 נכון נכון צודק 86,000 ק"מ"

פה כבר חשדתי ,הרי היא אמרה שהיא אוהבת את האוטו ונוסעת בוא שנתיים היא לא אמורה לדעת את זה ?

(וכמובן פתחתי פה נושא על זה...ואני מודה לכל אלה שענו לי)

אחרי שקראתי את מה שרשמו לי בפורום (ואני לא מאשים שלא תבינו לא נכון)

החלטתי! ,זהו נוסעים !

נמשיך:

אז זהו דיברתי עם אבא שלי אמרתי לו שאני רוצה ללכת לראות את האוטו ,הוא אמר לי בסדר

החלטנו לנסועה ב4:30 לפנות בוקר כדי להספיק לחזור לעבודה ב14:00 הנסיעה היית קשה כי הייתי בלי שינה ,אחרי שעתיים של נסיעה (בכביש 6 שכמובן שעולה כסף)

הגענו לחיפה.

התקשרנו שיכוון אותנו

וענה לי בחור שנשימע רדום ,הוא כיוון אותנו לתחנת דלק שניפגש שמה .

אוקיי אני ואבא שלי מגיעים לתחנה עובר 10 דקות הוא לא מתקשרים והוא אומר "יש פקק אני בדרך"

עוד 10 דקות, כבר 20 דקות הוא לא בא מתקשרים "הינה אני כבר מגיעה"

אחרי חצי שעה אנחנו רואים ג'יפ של BMW שאומר לנו "אתם בקשר לסיאט נכון???"

כבר הבנו שמשהו לא ממש נורמלי פה הרי הג'פ שווה הרבה יותר מהסיאט מה יש לו לעשות עם האוטו הזה?

אוקיי לא הספקנו ללחוץ ידיים ומגיעה הסיאט, בפנים היה גבר בין 22 בערך ,אבא שלי שאל את הבן אדם בBMW ישר בלי יותר מידי דיבורים:

אבא שלי "אתה סוכן נכון?"

האיש "עדיין לא"

אבא שלי "אז מי זה בסיאט ??"

האיש "אח שלי"

אוקיי יוצאים מהאוטו שלנו לכיוון הסיאט

ואז אבא שלי הספיק לשאול את הגבר בסיאט :

אבא שלי" מי זה בשבילך האיש עם הBMW ??"

הגבר בסיאט "גיסי "

אבא שלי צחק לעצמו ואמר לאיש בסיאט "הוא אמר שאתה אח שלו"

הגבר סיאט התבלבל ואמר"לא לא הוא גיסי "

אוקיי לא מתייחסים הגענו מירושלים אז בוא ניראה..

האדם עם הBMW בא ואומר "נו איך ניראה האוטו ??" ומוסיף "שמע זה אוטו יד 3 שמור מטופל "

(להזכיר לכם במודעה רשום יד 2! ,כמובן מה נעשה ? המשכנו )

אבא שלי אומר "זה לא אומר כלום דבר ראשון לפני הכל אני רוצה לראות הרישיונות של הרכב "

(כמובן שאבא שלי רצה לראות אם האוטו של,ו או שהוא סוכן)

איך שהאיש בBMW שמע את אבא שלי, הוא אמר לנו :

"עזוב עזוב האוטו לא למכירה,בשבילך האוטו לא למכירה "

אבא שלי התפלא אמר לו "מה אתה רוצה ,תן לראות את הרשיונות אם הכל טוב הולכים לבדיקה"

האיש בBMW "אתה רוצה בדיקה בוא עכשיו אין לי זמן כל שעה שלי שווה 1500$ "

אבא שלי אמר "נו באמת בשביל זה הבאת אותנו מירושלים ?"

לאיש בBMW זה לא הזיז הוא כבר התניעה את האוטו ואמר "נו מה החלטת ??"

פה כבר אבא שלי התעצבן והחליט לעשות תרגיל ואמר לו :

"סבבה תלך אני ישאר עם הגבר בסיאט הוא כבר ידבר איתי.."

האיש בBMW התעצבן ואמר לזה שבסיאט "יאלה אני זז בוא אחרי .."

ונסע בנתיים היה לנו 2 דקות עם הגבר בסיאט שקצת ריחם עלינו.

אבא שלי שאל אותו"תגיד לי דוגרי ,הוא סוכן נכון??"

הגבר בסיאט אמר כן"כן הוא סוכן והוא גיסי "(לפי הדיבור ראינו שהוא הרגיש לא נעים)

אבא שלי הסתכל על האוטו ואמר לי "נו מה אתה אומר??"

אמרתי לו "שום דבר אני לא רוצה אפילו להכנס לאוטו שיסע חבל לו על הזמן"

"מי שהתחיל עם שקרים כאלה בטוח ועשה משהו לאוטו"

הוא הדליק את האוטו ונסע..

תגידו לי מה אפשר להגיד אחרי דבר כזה?? ,איך אני יכול להמשיך לחפש רכב אחרי דבר כזה???

לחושב על האישה שדיברה איתנו שידעה שאני רק בן 18 ושאת כל הכסף שלי רוצה להשקיעה ברכב,אין לה לב???

לחשוב על היום הקשה שהיה לי של 36 שעות ללא שיינה!

לא יודע מה לעשות ...

:(

פורסם

נפלת על אחד המקרים היותר גרועים של סוחרים ורמאים ורכבים גמורים.

לא צריך לנסוע עד חיפה בשביל רכב.

מה שאני מציע לעשות זה קודם כל לא להתייאש,תכניס לראש שלך שנפלת על משהו באמת גרוע וזה לא ייקרה שוב.

שמע, חכה יום אחד עד 21:00-22:00, קח את הרכב של אבא או אפילו צא להליכה ארוכה בעיר, אנשים בד"כ בבתים בשעות כאלה אחרי שחזרו מהעבודה...תעשה סיבוב בין הבתים,ברחובות,ככה לאט קח את הזמן, תרשום טלפונים של רכבים שיש עליהם פתקים למכירה.

עזוב אותך מהעיתון, אל תחפש מודעות מהעיתון כי אז יש סיכוי שתיפול עוד פעם.

הכי טוב זה רכבים שיש עליהם פתק למכירה, בד"כ אנשים שלא לחוצים כמו טמפון להיפתר מהרכב, יש בניהם מבוגרים ששומרים מאוד על הרכב, קילומטראגים סבירים והכי חשוב אנשים אמינים ולא סוחרים רמאים.

שלא תתפתא ללכת למגרשים כי זה מה שקורה בסוף,אנשים מתייאשים ואח"כ נכנסים לאוטו סנטר\מגרשים\ליסינג\השכרה וסוגרים עיסקה,שוב גם שם מדובר בסוחרים רמאים שאף על פי כל ההצהרות עדיין ימכרו לך חתול בשק(ספר טיפולים מפוברק\זיופים בק"מ\טופס בדיקה חלקי שבוצע ע"י מכון בדיקה משותף), בקיצור בכל מקרה לא להישבר ולהמשיל לחפש, הכי טוב בערבים תעסה סיבובים,דף ועט ותרשום מספרים,עזוב אותך עיתונים.

בהצלחה.

פורסם

מבאס לשמוע דברים כאלו על הבוקר, היו לי גם 3 מקרים כאלו כאשר חיפשתי פג'ו 106:

והחמור בינהם:

הגעתי אל בחור מגבעתיים, 106 אדומה, בעלים קודם 00, רכב שנת 93, 108 אק"מ, מזגן, הכל, בו בזמן היה שם גם סוחר, התווכחנו על הרכב, מי יקח אותו, הרכב היה מציאה עקב העובדה שהיה בו מזגן, והבעלים לא ידע שאם זה לא מקורי זה מוסיף 2000 במחירון, מה גם שהוא ירד ב-1000 מהמחירון, משמע 3 מתחת, לפני שמדברים הלאה, אבל מה שקרה היה ככה: הבחור ראה שיש לו ביקוש על הרכב, והחליט שהוא רוצה מחירון, אני נטשתי לבית, לא בגלל שאין כסף, בגלל שאני אוהב לקנות מאנשים עם מילה.

למחרת מופיעה מודעה בעיתון, על עוד פיג'ו כזו, יד ראשונה, בר"ג, נוסע לראות את הרכב, ומגלה שהוא נרכש על ידי הסוחר, שבטלפון טען בעלות 00 פרטי לגמרי, ובפועל זה בעלות 01 כבר (הודה בהעברה בעלות, והוא לא רשום סוכנות, סתם בנאדם פרטי).

בקיצור, תתעורר, אתה בעולם של אנשים מניאקים.

בחיים שלך אל תאמין למילה "אוטו מטופל, סוכר", הייתי בסרט הזה, ולא מצאתי במשך כל חיי רכב 1 מטופל, מלבד איזו קרייזלר שעשתה ב-3 שנים 15 אלף ק"מ בלבד, הייתה שייכת לנכה, ונמכרה לרגל פטירתו.

אז אל תצפה לאוטו שמור כ"כ, תמיד תאלץ להתפשר באיזו נקודה, אם אתה קונה משומש.

וסתם טיפים: שאתה מצלצל בטלפון למודעות מכירה, תפתח את השיחה "שלום, אני מדבר בקשר לרכב" ואז זה הולך ככה: אם הוא סוחר: "איזה רכב אדוני ?" אני בשלב כזה אומר "סליחה, טעות" מנתק.

בחיים לא לפתוח שיחה ולאמר "אני בקשר לאיביזה"

עוד דבר: אם זה אדם פרטי שרוצה למכור את הרכב, הוא יודע הכל על האוטו שלו, וגם יסכים להפגש איתך באמצע הדרך.

יום טוב, שבוע טוב, בתקווה שלא תיסע לעוד זבלות כאלו.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

הערה קטנה, תשתדל לתת כותרות יותר מדוייקות להודעות שלך (ערכתי לך את הכותרת). להודעה הזו אין מקום כל כך לבד, יכולת להקפיץ את השירשור של האיביזה או להוסיף אותה לשירשור הדביק בייעוץ ברכישה שמדבר על כל מיני סוחרים.

מה שקרה לך הוא ממש לא חריג, והק"מ 86 או 76 הוא לא מה שהיה אמור להגיד לך שהרכב מסוחר. צריך לנסות לשאול כמה שאלות שיכולות לעזור, אם כי יכול להיות שהתקשרת לשקרן, שישקר בהכל, גם בכאלו נתקלתי.

כאשר אתה מתקשר להודעה תגיד שאתה מתקשר לגבי הרכב למכירה. אדם פרטי לא מוכר כמה רכבים. תשאל את מי שנותן לך פרטים האם הרכב בבעלותו, האם הוא אדם פרטי או סוכנות כל שהיא, באיזה מוסך הרכב טופל, כל מיני שאלות שאדם שהרכב שלו ידע לענות עליהן מעט מהר יותר. סוחר טוב (ושקרן) יעבור אותן, אבל זה יכול לעזור. מה שקרה לך קרה לי מספר פעמים למרות כל הניסיונות והשאלות החוזרות, משקרים על הכל, גם על זה שיש כריות אוויר כשאין, שאין תאונות שיש, וכו'.

על תיקח את העניין קשה מדי, זה מעצבן כי ביזבזת דלק וזמן, אבל יהיה בסדר. לא חסרים אנשים שנפלו עד הסוף וקנו רכב מסוחר שרימה אותם. לסיום, לא כל הסוחרים רמאים ולא מכל מקום אסור לקנות. אבל אלו שמסתירים את היותם סוחרים, הם לרוב הסוג הגרוע. אני לא הייתי מפחד לקנות ממקום כמו אוטוסנטר אלדן וכו', אבל גם שם הייתי בודק את הרכב בשבע עיניים.

גיא

פורסם

אתה צריך לצאת מנקודת הנחה כזאת:

אנשים לא מוכרים סתאם רכב.

אנשים לא ימכרו רכב שהשקיעו בו המון כסף או רכב שמור אלה אם כן אין להם ברירה ואת המקרים האלה צריך להיות בזמן ועם יד על הדופק.

סוחרים=רמאים=רכבים דפוקים,מאחורי כל רכב יש סיפור.

כולם יאמרו שהרכב שלהם שמור ויפה ובלבלבלה.

כל מי שמפרסם בעיתון-רוצה להיפתר מהרכב כמה שיותר מהר - נורה אדומה!!!

הכי טוב למצא את המבוגרים האלה שבקושי נוסעים,וזה רק ע"י מודעה על הרכב עצמו כי הם לא לחוצים למכור,הם יודעים שיש להם רכב טוב ולא מפרסמים בעיתון.

פורסם

דרך אגב רק שתדע שבאוטוסנטר ,אלדן וכל החברות הגדולות אומרים לך כל פיפס שהרכב עבר, וגם נותנים לך את הרכב שתיקח לבדיקה (לפעמים על חשבונך ולפעמים על חשבונם, תלוי איפה) לכל מכון בדיקה שאתה רוצה.

אני פשוט עובד באחת מחברות הליסינג הגדולות (לא במכירת מכוניות), אז אני פשוט יודע איך הכל מתנהל שם במכירה.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

לא כל מודעה בעיתון היא של סוחר, אם כי אחוז הסוחרים שם יותר גבוה. את הרכב הקודם שלי קניתי ממודעה בעיתון הוא היה במצב נדיר במיוחד.

נסה לחפש גם ברשת.

גיא

פורסם

אנשים לא ימכרו רכב שהשקיעו בו המון כסף או רכב שמור אלה אם כן אין להם ברירה ואת המקרים האלה צריך להיות בזמן ועם יד על הדופק.

סוחרים=רמאים=רכבים דפוקים,מאחורי כל רכב יש סיפור.

כולם יאמרו שהרכב שלהם שמור ויפה ובלבלבלה.

הכי טוב למצא את המבוגרים האלה שבקושי נוסעים,וזה רק ע"י מודעה על הרכב עצמו כי הם לא לחוצים למכור,הם יודעים שיש להם רכב טוב ולא מפרסמים בעיתון.

על מה אתה מבסס את ההנחות שלך?

רכב מוכרים מכל מיני סיבות והנפוצה ביותר היא כי רוצים להתקדם לרכב חדש יותר או שונה בתכונותיו.

הדרך הנכונה,היעילה והחוקית היא לפרסם בעיתון והרוב המכריע של המודעות הן של אנשים נורמטיבים שמחזיקים ברכבים טובים ללא כל "סיפור".

אגב,"המבוגרים שבקושי נוסעים" צריכים יותר מאחרים את הפרסום בעיתון משום שהם לא נוסעים והרכב לא נחשף לקהל רב. יש בעיה חוקית עם הצגת רכב למכירה בצידי הדרכים והתוצאה היא קנס.

ולסיום,רוב או כל הסוחרים (למעט אולי אלו שיש להם מגרש מסודר) שמים מודעות על רכביהם ומעמידים אותם בכל מיני מקומות.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אני מכרתי 205 GTI במצב מצויין כי הייתי חייב לקנות רכב מסחרי נוסף לעסק. תמים לחלוטין!

ממש לא, איפה הבן אדם ימכור? אמא שלי מחנה בחניון התת-קרקעי של הבניין ויוצאת עם האוטו פעם בשבוע לקאנטרי ופעם בשבוע למספרה. מי יראה בכלל את המודעה שהיא תשים על האוטו?

אז היא פרסמה בעיתון (טיגרה 1600 GSIיד 1 4 שנים על הכביש, 28K ק"מ, ספר טיפולים מלא) ומכרה באוטו יום. אני יכול רק לקנא במי שקנה את האוטו כי הוא היה במצב ח ד ש.

מבוגרים היום לא סובלים את כל הסוחרים שמגיעים אליהם הבייתה ומתנהגים כמו שרק סוחרים יודעים ולכן מרבית הרכבים השמורים ,המדהימים, מגיעים לטרייד אין.

מקווה ששפכתי אור על פן אחר, לא כולה רמאים, לא כולם סוחרים, יש גם מכוניות ומוכרים נורמליים ותאמין או לא, הם הרוב.

בברכה,יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שמתם לב לכך שבאורח פלא, מרבית מספרי הפלאפון במודעות הם מספרים "יפים", כמו למשל : XXX-8004040, XXX-3013013 וכו'.... כמובן שגם אנשים תמימים מחזיקים מספרים כאלה, אבל מוזר מאוד שבמודעות המכירה תראה אחוז גבוה ביתר שלהם...ובד"כ מדובר בסוחרים שמחזיקים אותם.

במודעות שכתוב בהן "אפשרות החלפה" - תעלה את רמת החשד שלך. אפשרות לסוחר.

קיבלת מיתר הכותבים כאן הצעות חכמות אחרות.

מעונין לקנות סיויק או קורולה שנים 1996-1999:idea:

פורסם

שתי הערות הנוגעות לדברים שנאמרו פה:

1. כשאתה שואל את המוכר "האם שווה לנסוע מירושלים לחיפה?", כל תשובה יכולה להתקבל על הדעת. כשאני חיפשתי את הרכב שלי, התקשרתי לבחור נחמד וכשנשאל "מהיכן הרכב?" ענה שמשוהם, החזיר לי בשאלה "ומהיכן אתה?" ונענה - קרית ים. המשפט הבא שלו "וואו, רחוק מאוד, אני במקומך הייתי מחפש משהו יותר קרוב אליך". אני לתדהמתי "מה הרכב לא שווה את הנסיעה הארוכה?", הוא "אני, לא הייתי נוסע משוהם לקרית ים בשביל רכב".

אחרי הכל, כן נסענו לשוהם, וכן ראינו רכב במצב ח-ד-ש. ובסוף הוא גם נקנה באותו היום.

2. באותו החיפוש אחרי רכב, נכנסנו אני ואבי לסניף ה"אוטו-סנטר" הקרוב לביתנו, עמדה שם פאסאט אדומה עם 80 אק"מ. נראתה נחמד, והתחלנו לשאול את העובדים שאלות: "למה קילומטרז' כל כך נמוך?" האוטו היה של אדם מבוגר והוא לא נסע הרבה. "היו לרכב תאונות או פגיעות כלשהן?" לא לא, הרכב בקושי נסע והבן אדם שמר עליו מאוד. "אז למה כל הרכב צבוע ורק הכנף האחורית השמאלית לא?" בעל הרכב היה פחח, והוא צבע בכל פעם שהופיעה סריטה על הרכב. "איזה פחח צובע את כל הרכב ומשאיר כנף ריקה!? אני אומר לך, האוטו אחרי תאונה!?" מה אתה מבין מהחיים שלך, מה אתה מכון בדיקה?! יאללה לך לך מהסוכנות שלנו, חפש ת'חברים שלך.

די לא נעים, אך נכון. אנשים רמאים גם אם הם לובשים חליפות ומציעים לך קפה בכניסה לסוכנות הממוזגת שלהם.

יום טוב לכולנו,

ובהצלחה לך עם האיביזה,

משכנתא זה קל

פורסם

אתמול קבעתי עם מישהו שיראה את הגולף שלי, קבענו בחדרה ב 3 והוא לפני זה אמר שהוא לא ניפגש עם אין מזגן, אז הלכתי לשים גז ב 230 שקל כדי שיהיה מרוצה, אחר כך הגעתי לתחנת יילו בחדרה מול המשטרה, הם הודיעו שהם יתעכבו, וככה כל רבע שעה הם אומרים שהם יאחרו טיפה.

כבר היה רבע ל 4 והוא בסוף אומר לי להגיע לנתניה ישר למכון רישוי שבודק רכבים, על המכון אני יספר בהמשך, הוא ביקש לינהוג ברכב הוא וכל המשפחה שלו כולל אותי היינו 5 אנשים באוטו, אנשים בוגרים ושמנים, יענו הרכב סחב איזה 400 450 קילו, הוא שם מזגן על פוול עוצמה לחץ קיקים עלה עליות, הרכב עלה יפה מאוד על 80 קמ'ש, והוא כל הזמן אמר שהמנוע נשמע גמור והרכב לא סוחב והגיר גמור וקופץ, כן ממש, הכל היה גמור...

אחר כך בבדיקה שהתחילה רק ב 5 הוא הלך לאיזה דיון והגיע רק ב 6 וחצי כל הזמן חיכיתי לו יחד עם המשפחה שלו.

ובקשר למכון, זה מכון "האחים" באוזר תעשיה רחוב פינקסר בנתניה, מכון עלוב, נראה כל כך נטוש, שום דבר לא התבצע בעזרת מחשב, הכל היה ידני עם שעוני לחץ, שאב לי את המים והחזיר, בדיקה מעפנה וזוועתית ביותר.

אחר כך מצאו לי "תקלות" מפה עד מחר.

כיסא רופף, בלמים גמורים, גיר קופץ, גימגומי סרק, צמיגים אכולים, טיימינג רופף, אלטרנטור מזייף.

אני החלפתי בלמים וצמיגים לפני 4 חודשים, וגם עשיתי כיוון קרבורטור, והחלפץ רצועת טיימינג וטיפול ענק של כל השמנים, והכל במוסך "עוז" מיוחד לרכבי קונצרן בחיפה.

אז איך הם הגיעו למסכנות האלו בכלל?

לפחות דבר אחד היה נכון שהוא אמר שהיה רק תיקון בכנף ומעיכה של פח בדלת.

במהלך הבדיקה הוא לקח את הרכב לסיבוב של 20 דקות, והחזיר ללא דלק בכלל, נורא כעסתי על זה, ממש קרע א האוטו שלי הבוחן הזה, וששאלתי אותו למה, הוא ענה שלי "אני בוחן מספר 9 בארץ בין הראשונים, יש לי את המקום הזה לפני שהשפריצו אותך" כן, כן במילים האלו.

על זה אני לא יוותר...

חוצמזה שגם שילמתי 200 שקל על הבדיקה ולא קיבלתי עותק שלה, והוא רק זיין בשכל על האוטו שלי, שירות מגעיל, לא מקצועי, לא מתקדם ומקום מוזנח.

הקונה אמר שהוא יעבור עם חבר על הדו''ח בבית ויחזיר לי תשובה.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

מר דייהו רייסר,תילמד כלל ברזל,יסודי-לעולם אל תיסע או תיפגש עם המוכר בכל מקום שהוא לא ביתך או מקום עבודתך.ברגע שאתה נוסע למישהו להראות לו את המכונית,ידו על העליונה.

מי שרוצה לקנות מכונית מטריח את עצמו,ומגיע אל המוכר.

בנוסף,אני גם לא מוכן שיקחו את המכונית שלי למכוני בדיקה מפוקפקים.לא חסרים מכונים באיזור(מיבדק הרצלייה,קומפיוטסט).

בנוסף,כל מכונית צריך לבדוק ב 7 עיניים,בין אם היא מסוחר ובין אם לאו.

גם מכוניות מסוחרים יכולות להיות טובות,למרבה הפליאה.

יש לאבי חבר,סוחר,שבכל שיחת טלפון ניכנסת,דבר ראשון מבהיר שהוא סוחר,ומכאן המטלפן מחליט אם להמשיך הלאה.ותיתפלאו,הוא מוכר יפה,כי הוא מקפיד לקנות מכוניות טובות בלבד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...