Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה כמו שכבר הספקתם להבין ממני אני מביא מחר LANZAR MAX 12 DVC

בכל מקרה יש לי כמה שאלות לאנשים שיש להם את הסאב או התנסו בו ומכירים אותו.

1. אני מביא אותו במטרה לחבר כל סליל שלו לגישור במגבר FURI V12 4 ערוצים שלי[המגבר שלי מוציא בכל גישור 200RMS -180 ]?זאת אומרת שסה"כ הסאב יקבל בראש כ360-400RMS ב2 סליליו. זה אמור להזיז אותו היטב?

2. נגיד וכרגע אני עובד עם סליל בודד מתוך ה2 ומחבר את הסליל לגישור אחד, האם הסאב במצב כזה יוכל לעבוד עד חצי מההספק האמיתי שלו[275RMS לסליל נגיד..?]

3. מה דעתכםעל הלאנזר מקס בכללי לטעכם[רק מי שמכיר]?[האם יצא לכם לשמוע את הDVC של סידרת המקס של לנאזר]

4. שאלה אחרונה -האם התיבה שלי כרגע[51 ליטר פתוחה פיר של 3 צול מכוונת ל40 HZ תהיה בנתיים בסדר לסאב הנ"ל?] ובכללי הסאב הזה מה המידות המומלצות לתיבה פתוחה עבורו ומה אורך הפורט [בהנחה ואני רוצה תחימה של 55HZ]

אני באמת אודה לכם[ולגל בפרט] אם תוכלו לעזור לי בכל שאלותיי מניסיונכם בסאב הנ"ל

תודה

אסף.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

Guest תמיר .א.
פורסם

1. אני מאמין כ 350W הסאבוופר יקבל. הוא יפעל דיי טוב.

2.כול סליל בנוי עד ל250W לא 275W (הסאב הוא 500W מוצהר).

תמיר

פורסם

זהו הלכתי להביא את הסאב מרעננה.אני מחר יחבר אותו לתיבה הרגילה שלי[51 ליטר מכוונת ל40 הרץ] בהמשך השבוע אני יבנה תיבה פתוחה לפי המידות שגל נתן לי שגם תיהיה מכוונת ל40 הרץ

הינה תמונות של הצעצוע החדש .[כל סליל שלו יחובל לגישור במגבר שלי וכל סלילון כזה יקבל 180-200RMS סה"כ כ370RMS+]

:-)

P7111374.JPG

P7111375.JPG

P7111376.JPG

P7111377.JPG

פורסם
זהו הלכתי להביא את הסאב מרעננה.אני מחר יחבר אותו לתיבה הרגילה שלי[51 ליטר מכוונת ל40 הרץ] בהמשך השבוע אני יבנה תיבה פתוחה לפי המידות שגל נתן לי שגם תיהיה מכוונת ל40 הרץ

הינה תמונות של הצעצוע החדש .[כל סליל שלו יחובל לגישור במגבר שלי וכל סלילון כזה יקבל 180-200RMS סה"כ כ370RMS+]

:-)

תתחדש... נראה בהחלט צעצוע חמוד..

בהצלחה בבנייה...

Race Smart

פורסם

אסף , תתחדש, למרות שאני עדיין אוהב את הזבל סיני שבפג'ו שלך (יש לך גם אקוסטיקה טובה)!

מקווה לשמוע אותו במפגש הבא

Suzuki Jimny

פורסם

תודה לכולם. ולא לא עזבתי את הזבל סיני. פשוט התאהבתי בסאב הזה כבר ממזמן והחלטתי להביא אותו סוף סוף. לא יותר מזה ,גם אם היה רשום EXPLOSION עליו וככה הוא היה נותן בראש ונישמע אז עדין הייתי קונה

פורסם

למה להרחיק צפונה עד לתחרות הבאה[עד אז אני יטחן כבר בצבא]. כבר במפגש הקרוב[חסר לך אתה וגברי לא באים] אתה תראה אותו.

אהה ותודה.

פורסם

תתחדש מקווה שהמגבר שלך יזיז אותו, אם הנתונים שבידייך נכונים לגבי המגבר שלך צריך להיות לך חגיגה בג'אסטי.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

• תוכן חדש...