Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהורים טובים אנשים.

ברצוני להמליץ לכולם לראות היום ערוץ 10 שעה 9:40 בערב יש תוכנית חדשה בשם מכוניות גנובות שלפי מה שאני מבין הוא אמור להיות סגנון מרדפים להוטים של USA מקווה שהיה מעניין ...

תהנו ^^^

המשך יום נעים!

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה השילוב פה? אחרי שתתכזב מאיזו ילדונת שלא יודעת לתת שירות במטוס אתה תראה סרט מרדפים מאגניב?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מה השילוב פה? אחרי שתתכזב מאיזו ילדונת שלא יודעת לתת שירות במטוס אתה תראה סרט מרדפים מאגניב?
מאיזו ילדונת!?!? מאיזו ילדונת?!?!:-x:shock::-x

איך אתה מעיז לקרוא לדבר המושלם הזה

איזו ילדונת...:mad:

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

דבר ראשון הלינק שלך דפוק

דבר שני היא ילדונת, היא לא יפה (היא ממש לא יפה!), לא רואים שיש בה איזו חכמה שאפשר להגיד שיש בה משהו. ילדת שמנת שאמא שלה (וגם אבא שלה שלא חסר לו כסף) מסדר לה הכל בחיים והיא רק צריכה לעמוד מול המצלמה לדפוק כמה פוזות וזהו. ואם תגיד לי טלויזיה, אז היום עם קצת קשרים אתה מקבל תכנית אירוח סטייל אופרה ווינפרי בהכי פריים טיים שיש גם אם אתה דומה לנעל וטיפש כמו חמור. בקיצור, שחיטות.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
ואם תגיד לי טלויזיה, אז היום עם קצת קשרים אתה מקבל תכנית אירוח סטייל אופרה ווינפרי בהכי פריים טיים שיש גם אם אתה דומה לנעל וטיפש כמו חמור. בקיצור, אודטה.

5 תווים.

משכנתא זה קל

פורסם
דבר ראשון הלינק שלך דפוק

דבר שני היא ילדונת, היא לא יפה (היא ממש לא יפה!), לא רואים שיש בה איזו חכמה שאפשר להגיד שיש בה משהו. ילדת שמנת שאמא שלה (וגם אבא שלה שלא חסר לו כסף) מסדר לה הכל בחיים והיא רק צריכה לעמוד מול המצלמה לדפוק כמה פוזות וזהו. ואם תגיד לי טלויזיה, אז היום עם קצת קשרים אתה מקבל תכנית אירוח סטייל אופרה ווינפרי בהכי פריים טיים שיש גם אם אתה דומה לנעל וטיפש כמו חמור. בקיצור, שחיטות.

הלינק לא דפוק. תנסה לפתוח באקספלורר ולא בפיירפוקס.

אחרי שתראה את התמונה אתה תבין למה כל שאר התגובה שלך לא רלוונטית :smile:

עמוס.

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

שמע תומר, כל מה שאמרת אתה צודק במאה אחוז, אבל אין מה לעשות, היא ממש יפה.

יש לה חרא של אישיות והיא מתנשא, אבל היא יפה וכומבן לא הלכה לצבא...

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

שימו לב בתוכנית כל מרדף:

הוא בורח לג'לג'וליה, הוא בורח לכפר קאסם, חולייה של בדואים..

ואח"כ אומרים שזו סתם סטיגמא שכל הגנבים הם ערבים.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

• תוכן חדש...