Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ב2:00 בלילה חיפשתי בעיר כספומט (באזור התעשייה של העיר).

חשבתי שאולי חלפתי על פני כספומט אז בצומת הקרוב התכוונתי לבצע פניית פרסה.

הגעתי לצומת עם איתות אבל לא הייתי מרוכז בנהיגה אלא חיפשתי כספומט.

ביצעתי פניית פרסה ומייד אחריה שוטר (ללא כובע) הורה לי לעצור.

מסתבר שהיה שלט איסור פרסה (ותאמינו לי - לא ראיתי אותו בגלל החיפושים).

ניגש אלי שוטר אחר, גם הוא ללא כובע וביקש רשיונות וביטוח.

אני יודע ששוטר ללא כובע הוא כביכול לא בתפקיד אבל אם הייתי אומר לו שאני לא מראה לו רשיונות כי אין לו כובע הוא פשוט היה הולך לניידת (שגם האורות שלה היו כבויים, וזו הייתה ניידת משטרה רגילה ולא תנועה) ומוציא כובע.

בכל מקרה, תוך שהוא בודק הוא מקבל קריאה בקשר לנסוע למקרה של דקירה בעיר. הוא אומר שהוא לא יכול כי הוא עושה דו"ח תנועה ושואל בקשר אם יש מישהו קרוב באיזור. הוא נענה בשלילה ואז הוא מתקשר לאחד מהחברים שלו שכנראה גם שוטר ומבקש ממנו להגיע.

גם החבר שלו לא יכל והוא החליט שהוא רושם לי דו"ח ואז נוסע (פשוט לא יאמן... מקרה של דקירה ולכו תדעו אולי רצח, לעומת נהג חדש [עוד 4 חודשים נגמר הסיוט] שביצע עבירת תנועה באמת בתמימות).

הקשר קורא לו שוב והוא מסרב לצאת ואומר "אני לא הולך לוותר לצעירים האלה".

אחר כך מסתבר גם שאין לו נייר לרשום דוחות תנועה (כי הוא לא ניידת תנועה!) והוא מתקשר למישהו לשאול מה עושים (מתי מגיע הקטע שאני מוציא אקדח ויורה בו?).

הוא לקח את רשיון הרכב, הביטוח והרשיון שלי וכתב על דף (לא ראיתי איזה דף זה ומה הוא כתב).

לאחר כמה דקות הוא החזיר לי את הכל ואמר שהדו"ח ישלח בדואר.

האם יש לי עילה כלשהי לביטול הדו"ח? לצערי, אני חושב שהוא רשם את מספר רשיון הרכב ומספר הביטוח (תוך כדי כתיבה הוא הסתכל במסמכים שנתתי לו והעתיק כל מיני פרטים).

אם הוא רשם את הנתונים כמו מספר רשיון רכב ומספר ביטוח אז זו הוכחה מספיק טובה לכך שהוא עצר אותי ושיתפתי איתו פעולה. אני יכול להסתמך על שתי נקודות:

א. הדו"ח נכתב כמו דיווח ולא כמו תוך תנועה. אני לא יודע אם הוא רשם את גרסתי

"למה ביצעת פניית פרסה במקום אסור?"

"מצטער, אני לא מכיר את האיזור וחיפשתי כספומט."

"יופי, עכשיו אתה תכיר"

הוא גם לא הראה לי שום דבר שהוא כתב ולא ביקש ממני לחתום על כלום.

ב. בכל התהליך שני השוטרים היו ללא כובע והאורות בניידת שלהם לא פעלו.

אני מאמין שאהיה יותר חכם כשאקבל את הדו"ח ומקווה שהוא רשם פרט שיתן עילה מספיק טובה לדו"ח (הוא שאל את השוטר השני מה שם הרחוב ואני לא שמעתי את התשובה אבל אפשרי שהוא טעה בשם הרחוב).

תודה לעוזרים!

פורסם

תגיד לי, אתה עושה צחוק מעצמך?

עושה סיבוב פרסה לא חוקי בעליל בתנאי חשיכה (ואני מכיר אחת שנפצעה קשה מאד בגלל "שובב" שכמוך)ומה שיש לך לספר לנו זה סיפורי כספומט וכובע של שוטר?

סלח לי על הבוטות אבל מה שמגעילה זאת צורת הנהיגה שלך.

עשית עבירה? ראשית תלמד את הלקח שלך ותודה לכל מי שנמצא בשמיים (אלוהים למשל) שזה לא נגמר כמו שנגמר לידידה שלי (שהיא בלי עין בגלל זה).

ושוב, סליחה על הבוטות אבל אני שמח מהידיעה שאתה תקרא את זה ולא תהיה במקום בו אי אפשר לקרוא יותר בגלל התרגילים שלך.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

החוצפה של האנשים הולכת וגוברת מיום ליום.

חשבתי בכלל אם להגיב לשרשור הזה, אבל בגלל הטמטום הרב של פותח השרשור, החלטתי להגיב בכל זאת.

אנשים נהרגים ונפצעים יום יום בכבישים. טיפה זהירות בכביש היתה מונעת עשרות ואולי אף מאות הרוגים כל שנה בתאונות. שלט של איסור פניית פרסה הוא אחד מהתמרורים הבולטים שקיימים בתוך העיר. צר לי להגיד לך אדוני הנכבד (פותח השרשור) כי אני מקווה שרשיונך ישלל ואף לצמיתות. במידה ואת התמרור הבולט הזה לא ראית - אני מתאר לעצמי שלא הבחנת בדברים נוספים בדרך, ועוד היית בחשיכה, כגון : הולכי רגל, רמזור אדום וכד'.

אבל מילא לעשות טעות.. ומילא ללמוד ממנה לקח.. אבל האדיוט (תסלחו לי על הביטוי, אבל אני מניח שכולכם חושבים כמוני אם לא יותר מכך) עוד מנסה "לחפש" את השוטר על הכובע ועל האורות ועל צורת הדו"ח הנכונה.

עשית טעות - סתום את הפה. למד לקח. סע בזהירות והיה עירני לכל מה שמתרחש בכביש. מאחר ואם לא - ויש לי תחושה כזו - שבפעם הבאה שתפתח שרשור כזה ובסגנון הזה אני לא אקרא לך אדיוט אלא רוצח.

לתשומת ליבך ושל עוד כמה כאלה אדיוטים שכתבו הודעות בסגנון הנ"ל כאן בפורום.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

לא חושב שהעובדה שהוא היה ללא כובע חשובה בכלל.

את העבירה עשית, גם אם השוטר היה ללא כובע.

גם העובדה שאתה לא מכיר את האזור לא אמורה לבטל את הדו"ח.

כן, הוא יכול לרשום לך את הדו"ח כשיחזור לתחנה בסוף המשמרת. אבל גם יכול מאוד להיות שעד אז הוא כבר יהיה עייף מדי, ורק ירצה לחזור הביתה לישון.

אני מציע שבזמן שאתה עושה פטרולים לתיבת הדואר ובחזרה, תתחיל לחשוב על הטעות שלך. אולי גם תתחיל לחסוך כסף, לתשלום הדו"ח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

(מתי מגיע הקטע שאני מוציא אקדח ויורה בו?).

רק על זה מגיע לך דו"ח

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

לא רוצה להיות כמו כולם ולרדת עליך.

פעם הבאה תהיה מרוכז בכביש.

ולא שאני צדיק או משהו, גם לי יצא לעשות דברים בתום לב. ומאז אני מנסה להימנע מהם. שיעור שלא נלמד יחזור על עצמו.

שבת שלום

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

רגע אחד - מה היה צבע התחתונים של השוטר? וברצינות, מה זה משנה אם היה כובע, או לא היה כובע?!

אתה ביצעת עברה, וזה מה שחשוב!

שלם את הדו"ח. ולהבא - לפני שעושים פרסה - מחפשים את התמרור.

פורסם

חברים תעשו לי טובה כולכם, אף אחד חוץ מנהגים טיפשים לא עוברים על החוק בכוונה.

גם לי קרה שבטעות נכנסתי באין כניסה, או בטעות עשיתי פרסה בגלל ששלט של מסיבה בעיר היה תלוי עליו.

אני מאמין שהוא לא עשה את זה בכוונה, פעם הבאה להיות יותר מרוכזים ורק בנהיגה וזהו.

מזל שזה נגמר בדווח.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

הלו אנשים! מספיק כבר להצטדק! צאו מהבועה שאתם חיים בה!

אני בטוח שכולם פה מתישהו בחייהם, לא עצרו בעצור, עשו פרסה במקום אסור ורק כשהסתכלו במראה ראו את השלט, נכנסו באין כניסה בלי כוונה (ולקחו רוורס מיידי כמובן). אם לא כל אלה יחד, אז לפחות אחת מאלה.

הבן אדם הוא נהג חדש שהרשיון מאוד חשוב לו! אז במקום להתחיל להיות מלאכים טובים ולדבר על כמה חמור לעשות פרסה באמצע הלילה בכביש עירוני, אולי כדאי שאם בכלל תגיבו זה יהיה לעזור לו למצוא עילה לביטול הדוח המסכן הזה!

בשבילכם זה אין פרסה ועוד הזדמנות לדבר על היותכם צדיקים גמורים. בשבילו זה יכול להתבטא בעוד שנתיים של נהג חדש.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

נכון כולנו עשינו טעויות,אני בטוח שאין בן אדם שלא טעה על הכביש ,אבל לא כולנו בכינו כשתפסו אותנו טועים(או עוברים על החוק במודע) חלקינו קיבלו את הדו"ח בשקט שלימו את עונשם וסתמו את הפה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
נכון כולנו עשינו טעויות,אני בטוח שאין בן אדם שלא טעה על הכביש ,אבל לא כולנו בכינו כשתפסו אותנו טועים(או עוברים על החוק במודע) חלקינו קיבלו את הדו"ח בשקט שלימו את עונשם וסתמו את הפה.

אף אחד לא אמר שכולנו מושלמים.

כולם עושים טעויות.

פשוט נימאס כבר שכל יום נפתחים כמה ת'רדים כאלה, שבהם אנשים מדברים רק על לבטל דו"חות מוצדקים שהם קיבלו.

אז מי שטעה, וקיבל דו"ח, שישב בשקט ויקבל זאת. על טעויות משלמים, אין מה לעשות.

פורסם
תגיד לי, אתה עושה צחוק מעצמך?

עושה סיבוב פרסה לא חוקי בעליל בתנאי חשיכה (ואני מכיר אחת שנפצעה קשה מאד בגלל "שובב" שכמוך)ומה שיש לך לספר לנו זה סיפורי כספומט וכובע של שוטר?

סלח לי על הבוטות אבל מה שמגעילה זאת צורת הנהיגה שלך.

עשית עבירה? ראשית תלמד את הלקח שלך ותודה לכל מי שנמצא בשמיים (אלוהים למשל) שזה לא נגמר כמו שנגמר לידידה שלי (שהיא בלי עין בגלל זה).

ושוב, סליחה על הבוטות אבל אני שמח מהידיעה שאתה תקרא את זה ולא תהיה במקום בו אי אפשר לקרוא יותר בגלל התרגילים שלך.

אם אתה חושב שאני ערס בהונדה סיוויק תאמין לי שאני לא.

אם אתה חושב שאני משתולל בכביש תאמין לי שאני לא.

אם הייתי רואה את האיסור פרסה תאמין לי שהייתי פונה שמאלה ומחפש לחזור לאותה צומת.

לא סתם כתבתי שהשעה הייתה 2 בלילה.. הכביש היה ריק ואנשים לא הסתובבו ברחוב.

אני לא יודע מי פגע בחברה שלך אבל אני עשיתי את הפרסה (כמו שאני תמיד עושה פניית פרסה) לאט מאוד ומוודא שהצומת פנוי ממכוניות ואנשים.

עשיתי טעות ותאמין לי שבחיים לא הייתי עושה פרסה אם הייתי רואה את השלט.

אבל ההתנהגות של השוטר הגעילה אותי הוא התייחס אלי בדיוק כמו שאתה התייחסת אלי - כאילו אני מהעבריינים על הכביש שמשתוללים ומסכנים את כל העולם ואחותו.

רציתי להגיד לו "תרשום את כל הפרטים, קח אפילו את הטלפון שלי, רק לך למקרה של הדקירה" (אם היית שומע כמה התחננו בקשר שהוא יטוס לאירוע היית מבין שהולך להרצח שם מישהו, והשוטר מעדיף לתת דו"ח לעבריין תנועה כמוני מאשר להציל חיים של מישהו).

רנזי - אם אתה מדבר על נהגים שהורגים אז היה באמת אחד שעקף אותי ב90-80 קמ"ש מקום שמותר 50 קמ"ש. אני נסעתי 55 בדיוק.

אז אם אתה מחפש את העבריינים שהכביש הוא מגרש הצעצועים שלהם אצלי אתה לא תמצא את זה.

ואם אתה באמת רוצה לדעת למה לא ראיתי את התמרור - אז היה רכב מלפני שעמד ברמזור והסתיר את התמרור. נשמע לך תירוץ עלוב? אתה צודק כי הייתי צריך לחפש את התמרור ובמקום זה הייתי מרוכז באיך אני מגיע לכספומט (ואל תצטדק כי כל אחד מאיתנו מהרהר לעיתים בזמן נהיגה ולא מרוכז 100 אחוז בנהיגה).

וכן למדתי ממה שקרה.

ולא רק בנהיגה..

למדתי שאם אני אדקר, השוטר שאמור להציל אותי לא ימהר להגיע..

פורסם

אל תיתמם..איש לא ,האשים" אותך בביצוע עבירה וכולנו עוברים עבירות.

אבל אם עברת, אל תנסה להתחמק. מה גם שזאת עבירה מהותית ומסוכנת שדי קשה לעבור אותה בגלל שהתמרור הוא בגובה העיניים.

אתה התלבשת, איך הגדיר כאן מי שהגדיר? על צבע התחתונים של השווטר. וזה מה שמקומם.

אז אולי למדת כמה לקחים על אופי השוטרים. אני למדתי לקח על האופי שלך.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אנשים נהרגים ונפצעים יום יום בכבישים. טיפה זהירות בכביש היתה מונעת עשרות ואולי אף מאות הרוגים כל שנה בתאונות. שלט של איסור פניית פרסה הוא אחד מהתמרורים הבולטים שקיימים בתוך העיר. צר לי להגיד לך אדוני הנכבד (פותח השרשור) כי אני מקווה שרשיונך ישלל ואף לצמיתות. במידה ואת התמרור הבולט הזה לא ראית - אני מתאר לעצמי שלא הבחנת בדברים נוספים בדרך, ועוד היית בחשיכה, כגון : הולכי רגל, רמזור אדום וכד'.

...אני לא אקרא לך אדיוט אלא רוצח.

לגבי זהירות בכביש אתה צודק. לפי מה שהוא סיפר הוא לא סיכן איש בפרסה שביצע.

מעטים הנהגים שזוכים לשלילה לכל החיים. אתה בטוח שזה מה שאתה מייחל לו?

חביבי, הוא לא רוצח. הוא נהג שמחפש כספומט. אתה, לעומתו, מתיר את דמו בגלל פרסה.

מבחינת השוטר, הוא קיבל מתנה: דו"ח לנהג צעיר על פרסה בתור העיר... מטעמים...

מבחינת הבטיחות בכבישים, רוב הסיכויים שהוא גרם יותר נזק מתועלת.

אני מכיר הרבה פרסות שאין שום סיבה לקיומן, פרט לכסת"ח, והרבה פרסות מסוכנות מאוד שפשוט טרם התרחשה התאונה, הודות לנהגים סבלניים (כאן, בארץ). אי לכך, לא ראוי לצלוב איש על "איסור פרסה" מחורבן ושוטר דביל עם סדר עדיפויות לקוי.

השוטר יכל לתת לו אזהרה כמו גדול, ולצאת בן אדם.

אגב, רנזי, אתה נוסע 90 בכביש החוף, נכון? לא 95? 100? 120? 90 עגול? עם בקרת שיוט, כן? לא עובר אף עבירת תנועה? גם לא בלי כוונה? לעולם לא התחלת נסיעה בלי חגורה... אה? כל פנייה אתה מאותת??? כמו טסט, נכון?

יופי, אז שתוק.

אל תיתמם..איש לא ,האשים" אותך בביצוע עבירה וכולנו עוברים עבירות.

אבל אם עברת, אל תנסה להתחמק. מה גם שזאת עבירה מהותית ומסוכנת שדי קשה לעבור אותה בגלל שהתמרור הוא בגובה העיניים.

אתה התלבשת, איך הגדיר כאן מי שהגדיר? על צבע התחתונים של השווטר. וזה מה שמקומם.

אז אולי למדת כמה לקחים על אופי השוטרים. אני למדתי לקח על האופי שלך.

בני, גם כשאני חוטף דו"ח דבילי כזה, אני מתקומם על זה שהשוטר לא עובד לפי החוקים. הוא חייב לצאת עם כובע, בדיוק כמו שהנהג חייב להישמע לתמרורים. אם זה היה מקרה נדיר ששוטרים עוברים עבירות אלה ואחרות, מילא. אבל כשהשוטרים עושים בכביש מה שבא להם, לרבות מהירות מופרזת, חניות כפולות, חגורה, פניות אסורות, זה מקומם שבעתיים. הוא פשוט צודק בכעס שלו.

ולפותח השרשור, אם התמרור לא מוסתר או משהו כזה, השוטר פשוט זמבר אותך. הם עושים את זה מתוך הנאה צרופה, מסתתרים מאחורי תאונות הדרכים ונהנים מהכח שלהם. זה מה יש.

dirty old man

need love too

פורסם

סוף התמרור אפילו לא הגיע לקו מכסה המנוע. אם יש חוק של גובה מינימלי לתמרור אני אחזור לאותה צומת ואבדוק שהתמרור בגובה המינימלי המותר. (ואני לא מחפש תירוצים אני רוצה שלאחרים לא יקרה את מה שלי קרה, ותאמין לי שזה הרס לי את המצברוח ואת הרקורד של "הנהג הכי זהיר ובטוח של החבר'ה")

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...