Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

רציתי לדעת מה הם ההבדלין בין סאב 10 אינץ' לבין 12 אינץ'

ולחכמים שבינכם אני יודע שיש 2 אינץ' הבדל אבל איך זה בא לידי ביטוי?

פורסם

בגדול... יותר שטח = יותר דחיפת אוויר = יותר "רעש".

אתה צריך לזכור שאפילו רמקול בתדר נמוך כמו סאב צריך לזוז מהר -> 20-80 מחזורים בשנייה. ככל שרמקול גדול יותר כך בד"כ משקלו גדול יותר.

תאוצה נמצאת ביחס הפוך למאסה ולכן במקרה הכללי רמקול קטן יותר יהיה "דינמי" יותר - מדוייק יותר.

קיימים סאבים "גדולים" שנשמעים מעולה ומדוייק (כמו ה JL 13W7) אבל בד"כ זול יותר ופשוט יותר להשיג "באס הדוק" עם סאבים קטנים יותר כמו 10" ואפילו 8".

עם יש לך מחסור ב"רעש" תמיד ניתן לפעול בזוגות, שלשות ואפילו עם שבט של סאבים. עוצמת הבאס תלויה מאוד בברכב בו יותקן הסאב. ברכבים מסוג "הצ'בק" עוצמת הבאס תהיה בד"כ גבוהה יותר מאשר התקנת סאב בבגאז' של לדוגמא A8, הבידוד האקוסטי יספוק חלק ניכר מהבאס.

אצלי מותקן סאב 10" של פייז. הוא מספיק חזק והוא נשמע טוב יותר (לפי דעתי לפחות) מכל ה "12 הפופלריים כמו הפיונייר 800, לאנזר מאקס והמגנט רפלקס.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

בשביל להפיק תדרים נמוכים הרמקול צריך לדחוף יותר אוויר ולכן יותר שטח גם עוזר לכך שהסאב יפיק תדרים נמוכים בצורה טובה יותר.

זה לא נכון להגיד ש8" ו10" מפיקים באס הדוק. הם פשוט מפיקים טוב יותר את התדרים הגבוהים של הסאב באס/מידבאס על חשבון התדרים הנמוכים והתדרים האלו נשמעים יותר כבאס הדוק. המצב הרצוי הוא שיהיה לך מידבאס טוב מקדימה ככה שלא תצטרך שהסאב יפיק את התדרים הללו ואז חשוב יותר שהוא יוכל לרדת נמוך בצורה טובה.

פורסם

ok תשמעו יכול ליהיות שאני קונה תסאב החדש של פיוניר.

אני מנסה להוריד את חבר שלי ל350 לסאב הזה

http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^1651,normal_sales

כולל תיבה .

הסאב הזה הוא 12 אינץ' ,האם שווה לי ?

חחחחחחחחח כול זה בכלל בתנאי שהוא יסכים לרדת במחיר

• תוכן חדש...