Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב!

החלטתי לחדש את הסובראו ג'סטי שלי במערכת חדשה שתכלול רדיו דיסק ואולי 4 רמקולים.

רציתי לדעת כמה תעלה לי מערכת טובה לאוטו וכמה זה יעלה לי עם 4 רמקולים וכמה עם 2.

כרגע יש לי באוטו 2 רמקולים מקדימה בדשבורד שהם די קטנים, ארוכים וצרים כאלה. האם אפשר להתקין שמה את הרמקולים החדשים או שיהיו צריכים לקדוח בדלת.

הבנתי שאם אני אשים 4 רמקולים אז יהיו צריכים לעשות חורים במגש מאחורה כן?

אני לא מחפש מערכת מקצועית אלא מערכת פשוטה וטובה.

יש לי גם את שני הרמקולים הבאים של JENSEN בגודל 6.5-9.5 אינצ'. האם הם יהיו בסדר לרמקולים אחוריים או צריך לקנות חדשים.

בתודה מראש.

IMG_2642.jpg

הרמקולים:

IMG_2641.jpg

פורסם

עוד דעות חברים? איזה מערכת כדאי לי לקחת? כמה תעלה לי? ואיך הרמקולים- נחשבים טובים?

פורסם

שלום לך big.

גם ברשותי סובארו גאסטי!

הרמקולים שיש לך מקדימה (בדאש בורד) הם בגודל של 4x6, או 4".

בקשר לרמקולים של JENSEN, אני לא מכיר להגיד לך עליהם..

אם אתה רוצה המלצה למערכת, תיתן את הסכום שאתה מעוניין להשקיע עליו.

כשאתה רושם מערכת פשוטה, אתה מתכוון שאתה רוצה מגבר? סאב? או שלא רוצה, ומעוניין רק בHU ו4 רמקולים - (זוג קידמיים וזוג אחוריים).

הנה שתי טרדים שקשורים למערכות בגאסטי נראה לי שיעניין אותך:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=52057

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=504013

תכנס ל http://www.zap.co.il ל"רכב ואביזרים", עשה שם חיפוש תעלה את זה לפה ואנחנו נגיד לך מה דעתנו...

מקווה שעזרתי!

פורסם

הו תודה שענית!

אני לא מעוניין בסאב (אין תקציב). אין לי תקציב שעל פי זה אפשר לבנות את המערכת מכיוון שאני לא יודע את הסכומים של מערכות.

אם אני מתקין 4 רמקולים אני חייב מגבר? או אפשר בלי?

אני צריך מערכת של רדיו דיסק בלי MP3 ועדיפות לשים את הרמקולים שיש לי (מה שבתמונה), ולהחליף את הרמקולים בדשבורד.

תודה מראש.

פורסם

מישהו:

כן, בטופיק השני, הגבתי המון, וכיום אני חולק על כל תגובותי שם, לאחר שהיו לי רמקולים מאחורה, סאב, ורמקולים בדלתות.

אז ככה: אל תחליף את הרמקולים בדשבורד לשום רמקול, תחתוך בדלת, עם הגבהה קלה, רמקול 5.25.

מאחורה: אכן יש לחתוך את המגש...

אני לא הייתי שם את הרמקולים האלו, בינכו פיוניר 240 לא עוברים היום את ה200-250 ש"ח לסט חדש.

אגב, אם תזדקק לעזרה בהתקנה ע"מ להוזיל עלויות, אשמח...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

כל העסק, שוב, זה אין הערכת מחיר, תראה, אפשר לסגור את הסרט ב-1500 ש"ח כולל רדיו, אפשר לסגור ב-5000, הכל תלוי כמה תרצה להשקיע...

פורסם

שמע אין לי תקציב גבוהה לעסק, אסביר שוב מה אני רוצה:

רדיו דיסק פשוט אבל שיהיה טוב ללא MP3, התכנון זה 4 רמקולים אבל אם זה יעלה 1500 אני אשים רק 2 ובמקרה הזה מאחורה.

מה אתם ממליצים?

פורסם

אהה אוקיי אם אתה רוצה בלי מפי3 אז מביא פיוניר באיזה 600 ש"ח הסדרות של ה1600 או 1700, וזוג רמקולים, סוגר את זה ב-1000 בערך.

פורסם

זאת אומרת אחי, רדיו דיסק של פיוניר נגיד 1600 (דגם) ועוד 2 רמקולים מאחורה? איזה רמקולים לשים?

מגבר לא צריך נכון? ולחבר את הרמקולים בדשבורד?

ד"א יש לי גם זוג רמקולים חדשים שלא נגעו בהם של פאנסוניק דגם EAB-T50, אפשר לעשות איתם משהו?

פורסם

איזה גודל הפאנסוניק ?

ותשמע, אפשר לעשות ככה:

לקנות 5.25 טובים, לשים בדלתות, ואת הג'נסן שיש לך לשים מאחורה ולכוון את הפדר יותר קדימה...

• תוכן חדש...