Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לשים את המצבר בתא המטען.

העם זה אפשרי?(קרייזלר ניאון 95....)

תודה.

NEON.

Honda accord h22a manual

Honda civic powered by ???

פורסם

זה בעייתי כי אתה צריך חוטים מאוד עבים למשוך לאורך כל הרכב, חוטים עבים מבודדים הייטב עם גמישות שתוכל להעביר אותם בלי בעיות.

אני לא ממליץ.

פורסם
אני רוצה לשים את המצבר בתא המטען.

NEON.

לכאורה, הכל אפשרי.

אבל למה ? נראה לי קצת הזוי ?

אתה מלביש על האוטו מערכות צבאיות או משהו ?

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

מאוד רצוי שלא תעשה זאת כי אורך הכבלים גורם למפלי מתח חשמליים.

אם אין ברירה אז צריך להקפיד על העברת כבל חיובי עבה אל תא (שהעובי יפצה על האורך הגדול) המנוע וחיבור טוב של הארקה מהמצבר אל גוף המרכב.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אל תשכח שאתה מעביר חוטים עבים מאד שאמורים לתת זרמים רציניים, השאלה אם חוטים כאלו באורכים יותר ארוכים לא יגרמו לנפילת מתח, וצריך גם לקחת בחשבון את השדות המגנטיים שהכבלים האלה עושים ואיך הם ישפיעו על המערכות האלקטרוניות ברכב, מבחינה בטיחותית אולי עדיף שהמצבר יהיה מאחור אבל אם יצרני הרכב לא עשו כך סימן שיש להם סיבות או שהם לא הצליחו להתגבר על הבעיות שציינתי לעיל

בשביל מה אתה רוצה מצבר בבגז'?

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

אפשרי ? ?

כן

ראה מיני מינור משנות ה70

רצוי ?

לא ממש

קודמי כתבו לך למה ואני אוסיף שמצבר פולט אדים רעילים הוא דליק וכבד

והיות וברב הרכבים המודרניים ההפרדה בין תא מטען לנוסעים היא קלושה אם בכלל

אז זה לא משהו בשעת תאונה חס וחלילה

אם אתה מנסה לפנות מקום בתא המטען לטורבו/פילטר פתוח וכד' יש פתרונות יותר טובים מרי-אירגון המצבר לדעתי

( נ.ב. חומצה על ריפוד תא המטען זה לא משהו גם )

פורסם

אתה צודק אני רוצה לשים פילטר פתוח במקום של המצבר וזה אול יעזור לי בהמשך (אני רוצה לשים טורבו אבל זה יקח עוד זמן. לא קצת)

תודה על כל התשובות זה עזר מאוד.

NEON.

Honda accord h22a manual

פורסם

הסיבה הכי טובה להעתיק את המצבר לבגאז' היא חלוקת משקל של הרכב (שמים אותו בבגאז' בצד של הנוסע בד"כ), אבל כאמור מדובר במשהו שכרוך בפתרון בעיות פוטנציאליות בחשמל (במקרה הטוב) ובעיה בטיחותית ממדרגה ראשונה (במקרה הרע).

את הבעיה הבטיחותית ניתן לפתור עם קופסה ייעודית למצבר כמו אלו שניתן לקנות באתר האינטרנט - www.summitracing.com .

חיפוש אחרי Battery box העלה את התוצאות הבאות, רובן עולות משהו כמו $100 לפני משלוח ומיסים, לכאורה מחיר גבוה, אבל במציאות מחיר קטן לשלם עבור מפגע בטיחותי ממדרגה ראשונה, ומי שיצא לו אי פעם לראות מצבר מתפוצץ מבין (תחשוב על מיכל כבד של חומצה רעילה וזוועתית שיושב ממש מאחריך ומה עלול לקרות לו עם תכנס חו"ח לתאונה).

אם הבעיה היא מיקום לפילטר אויר בלבד, אני בטוח שניתן למצוא פתרונות אחרים לבעיה ואפילו אשמח לנסות לעזור לך בפיתרון אם תעלה תמונה או שתיים של תא המנוע :-).

מוטי.

פורסם

תודה על העזרה מוטי הנה התמונות

(זה לא תא המנוע שלי אבל זה בדיוק כמו שלי)

stockcar32or.th.gif

הנה אך שמים את הפילטר בניאון(אבל אני לא בדיוק מצליח גם פה לעשות משהו עם המצבר כי אני צריך להוציא את החלק שמחזיק את המצבר בשביל לעשות מה שהם עשו פה)

3lcai37kh.th.jpg

תודה על העזרה עוד פעם

NEON.

Honda accord h22a manual

פורסם

כל פעם אתה בא עם רעיונות משוני ומוזרים על איך להפוך את הרכב שלך לאוטו ספורטיבי!

(פעם קיט טורבו והפעם פילטר)

(שלא נדבר על זה שהוא אוטו')

יש 1001 מקומות לשים את הפילטר אויר במנוע.

ואתה בוחר את הדבר הכי קיצוני לעשות-לשים את המצבר בבגאג'.

מה עובר לך בראש!.?

לך למקום שמתמחה בעניין והם ימליצו לך את המקום הטוב ביותר לשים את הפילטר

(אני אישית לא הייתי ממליץ על E&A).

חתימת השתמש נמצאת בשיפוצים מצטערים על אי-הנוחות.

פורסם

שמע אני לא מנסה לעשות מי אוטו שלי אוטו ספורטיבי .....

פילטר אני רוצה לשים במקום אחי טוב שאפשר כי אפילטר של נימצא במקום ממש גרוע כי הוא ליד המנוע (וממש חם שמה)

וכלום אומרים לי שים את הפילטר הפתוח במקום איפה שהיא בדיוק באותו המקום .

ועם אני ישים שמה זה היא עוד יותר גרוע..

ועוד מה זה משנה עם הוא אוטומתי או לא? לך?

Honda accord h22a manual

פורסם

אני ראיתי וזה ממש טוב אבל הבעייה שהאויר מגיע מי המנוע ולא מיחוץ למנוע:

ואין לי איפה בדיוק לעביר צינור כל שהוא בשביל לקבל את האויר מי בחוץ...

ביגלל זה יש לי 2 אפשרויות אחד להוציא את המצבר ולשים את הפילטר ולעשות כמו שאתה עשית

ושניה זה לעשות כמו בתמונה הזו איפה שהפילטר מיתחת למכונית

ויש לי צינור שמוליך אויר למצבר אני יכול להוציא אותו ולהוריד לשם את הפילטר

3lcai37kh.th.jpg

ותודה על העזרה:)

ומוטי שאלה קטנה אתה מכיר חברה בשם ICEMAN

עם תוכל שלח לי תשובה בפרטי תודה

א ואני חושב שאפשר ליסגור את הנושא או לימחוק כמה הודעות כי אתחלתי עם מצבר וסיימתי עם פילטר

:()

NEON.

Honda accord h22a manual

פורסם

בוא נסגור לך את הסיפור בזריזות -

כן אני מכיר את ICEMAN, מדובר בחברה שמייצרת מערכות יניקה מעולות, בטוח שיש להם מערכת בשבילך, קנה אותה ושלום על ישראל.

מוטי.

• תוכן חדש...